Skocz do zawartości

Fire Emblem Awakening

Featured Replies

• Odpowiedzi 179
  • Wyświetleń 66,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W ULTIMie często lecą w kulki! zamawiają trzy sztuki i reszta musi poczekać!

• Narazie mam tyle obowiazkow ze niestety nie mialem czasu dograc:/

• Jeśli chodzi Ci o główny wątek to nie. Jeśli zaś chodzi o "drobne akcenty" poboczne to tak ( jak choćby przedstawienie króciutkiej historyjki o dalszych losach każdego bohatera - tak było choćby w je

Opublikowano

W ULTIMie często lecą w kulki! zamawiają trzy sztuki i reszta musi poczekać!

Edytowane przez Drexciyan

Opublikowano

Jeszce nigdy nie miałem z nimi cyrków przy zamawianiu gier Nintendo.

Opublikowano
  • Autor

Akurat kolega wyzej ma racje w tej kwestii, Ultima czesto daje ciala, mimo ze bylem ich klientem okolo 10 lat to zrezygnowalem z ich uslug na dluzsza mete.

Opublikowano

Ja podobnie jak kolega ragus nie miałem z nimi problemów od kiedy coś zamawiam. Wracając do tematu, zapomniałem się spytać jak jest z loadingami? Na filmikach i video reckach widziałem iż animacje potyczek itp. wczytają się natychmiastowo, czy są jednak wyjątki gdzie długość loadingów są odczuwalne?

Opublikowano
  • Autor

Nie zauwazylem zadnych loadingow...albo poprostu nie zwracalem na to uwagi lol. Animacje jak cos mozna wylaczyc,zmienic ich szybkosc lub recznie przewijac itp. Gdy skipowalem animacje ekran wrocil do walki z rezultatem prawie natychmiast.

Opublikowano

Velius i jak, sprawdziłeś ten poziom trudności :P?

Opublikowano
  • Autor

Nie mialem okazji sprawdzic z powodu braku czasu, sprobuje dzisiaj.

Opublikowano

Jeszce nigdy nie miałem z nimi cyrków przy zamawianiu gier Nintendo.

Ja miałem tylko raz przy premierowym zamówieniu NMH 2, ale oprócz tej wpadki to jakoś specjalnie nie mam jak na razie powodów do narzekań na ten sklep.

Osobiście mam zamówienie w amazonie...

Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi sie ze nie da sie zmienic poziomu trudnosci podczas gry, przynajmniej narazie nie widze takiej opcji. Powtarzam n-ty raz chapter 3 i nie moge skonczyc walki bez zabitego chlopka wrrr...:/

Opublikowano

Od razu giną, nie masz możliwości ich wskrzeszenia, - to jest cecha charakterystyczna dla tej serii:).

Edytowane przez P-chan

Opublikowano
  • Autor

Chyba ze ustawisz tryb casual, wtedy wracaja po walce, ale wtedy FE traci caly swoj czar.

Opublikowano

Tylko, że ta opcja jest dostępna dopiero od tego ostantiego FE'a na 3DS'a...

Opublikowano

Pytanie bardziej bylo o tym czy jak ktos padnie na polu walki to czy mozna zapodac jakis odpowiednik Pheonix Down i czy jest na to okreslona ilosc tur....

Opublikowano

a ja tam się cieszę z tej możliwości

<każual> :P

Opublikowano

Ja zagram choćby  z czystej ciekawości, jestem tylko ciekaw na ile będzie potrafiło mnie przyssać demo i oderwać od Abyss'a...

Opublikowano

Ja na razie siedzę po uszy w Monster Hunterze, ale pewnie znajdę i czas na FE ;p

Opublikowano

Od wczoraj juz jest demko FE i powiem szczerze ze jest supcio, tylko szkoda ze takie krotkie i ma raptem 10 uruchomien (!). Muzyczka, grafika, taktyczny gameplay - ogolem jest fajnie. Teraz czekam do premiery i heja :D

Opublikowano

No niby tylko 10 ale ja nie wiedzialem czy konczyc chociazby raz zeby nie psuc sobie zabawy z obcowania z pelna wersja :) Pre-order na zavvi zlozony juz dawno. Teraz tylko utwierdzilem sie w przekonaniu ze chce wydac na to kase.