Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze/Nasze nadzieje na wskrzeszenie gier na next-genach

Featured Replies

Opublikowano

Jak w temacie : piszcie jakie gry ktore juz kiedys wyszly badz ich kontynuacje byscie najchetniej zobaczyli na next-genach :)

Moje typy to:

Vagrant story (z checią bym ujrzal ta swietna pozycje w hd badz jej kontunuacje na ps4)

Thrill Kill -moze byla to bijatyka bez sensu ale w dzisiejszych czasach gdzie nawet horrory nie wnosza nic na ekran poza gore ktoz nie chialby ujrzec tak chorej pozycji w na next genach ;)

System Shock- tego tytulu naprawde mi brakuje ten klimat ...ech..ale pomazyc mozna

Suikoden, Grandia, Breath of Fire,Chrono Trigger/chrono Cross - jako monster fan jrpg marzy mi sie jakas konkretna pozycja tego typu a nie kolejne ff , w ktorym bedzie wiecej cut-scenek niz tego dawnego soczystego gameplayu i masterowania lvl swoich bohaterow....o fabule nie wspomne bez wciskania multi na sile ..jednym slowem stary dobry 40h + jrpg

Podajcie swoje typy

Pozdrawiam ;)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Conkera chcę od Rare ! 

Opublikowano

Ten akurat jest o grach na next-geny, a nie nastepna konsole Sony.

Shenmue 3 - mialem nadzieje, ze pojawi sie na tej generacji, ale tak sie nie stalo, wiec nadal czekam z nadzieja, ze ukaze sie na nastepnej.

Donkey Kong Country - po kapitalnej trylogii ze SNES'a oraz bardzo dobrze przyjetej Retudns w Wii czekam na ogloszenie nowej gry z malpiszonami na Wii U.

Jet Set Radio - Sega moglaby stworzyc nowa czesc tej odjechanej gry, ostatnia - sruga czesc ukazala sie na pierwszego XBOX'a, pozniej wychodzily tylko remake'i jedynki.

Star Fox Adventures - pierwsza czesc tej swietnej gry ukazala sie na Gamecube, jak dla mnie moglaby powstac kolejna.

Project Gotham Racing 5 - najlepsze arcadeowe wyscigi musza miec swoja kontynuacje, mam nadzieje, ze taka powstanie !

Kolejna czesc Red Dead Redemption - GTA na dzikim zachodzie bardzo mi sie podoba !

Jakis klasyczny REsident Evil w starym dobrym stylu z kamera z boku, ewentualnie jakis TPP - najwazniejsze zeby gra powrocila do pierwotnych zalozen w ktorych byla survival-horrorem.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

To powstanie jeszcze jedne temat o oczekiwanych grach na nexteny w dziale Xbox jak zapowiedzą następce Xboxa 360.

Żeby nie było offtopu.

Burnout Paradise.

Opublikowano

Dwa bo jeszcze jeden dla Wii U.
Chyba chodzilo ci generalnie o Burnout bo Paradise juz jest. ;) Przyznaje, ze nowy Burnout by sie przydal - mam nadzieje, ze EA na to pozwoli zamiast kazac Criterion robic kolejne Need For Speed'y.

Opublikowano

Chciałbym powrotu serii Tony Hawk's w takiej formule, co oby dwa undergroundy. Po za tym chętnie ujrzałbym COD, albo MOH w klimatach II Wojny Światowej.

Opublikowano

Nigdy nie grałem w Shenmue, ba! Nie wiem nawet co to jest tak dokładnie, widziałem 10 lat temu jakieś 2 gameplay'e na Hyper'ze i tyle, ale ciągłe czytanie o tym tytule i jego genialności mnie tak irytuje, że z otwartymi ramionami przywitałbym wersje HD dwóch pierwszych części (lepiej na currentgeny niż przyszłe konsolki) cobym mógł sam się przekonać co to jest.

Nie kontynuacja, a raczej gra podobnie genialna jak Okami od PG. Niech przestaną przynajmniej na 2 lata robić "japońskie", pod względem kiczowatości, tytuły i stworzą znowu grę równie genialną i nietuzinkową jak przygody Amaterasu. Wiem, że ich stać na taki tytuł jak nikogo innego, a czystego sequela Amy nie chcę lecz nową, bajeczną opowieść na kolejne 70h.

Burnout Paradise - nawet nie oczekuje żadnych większych zmian; chcę inne, jeszcze większe miasto, ten sam model jazdy i możliwość kręcenia FS i beczek na nowej kopalni, zwiększenie ilości osób w pokoju i kolejne 700h pęknie. Otwarte miasto jak najbardziej, ale z opcjonalnymi wyścigami po zamkniętych trasach.

Nowego Dragon Questa na duże pudła. VIII mnie zmiażdżyła i czekam z utęsknieniem na kolejną część. I ten ost'ek <3

Nowego Tony'ego - stara mechanika, nowa oprawa.

Kontynuacje Spider Man'a z PSX - pseudo-otwarte lokacje w nowej grafice i Spidey. Poleciałbym do sklepu pierwszego dnia.

A tak standardowo to nowe slashery - NG4, DMC5, MGR2; nowego SF'a, ale o te tytuły to raczej nie mam się co martwić, że już powstają.

Opublikowano

destruction derby 

jakiś dobry ff w końcu bo na tej generacji nie było .

Crash bandicoot 

Edytowane przez Sig

Opublikowano

Legacy of Kain, Crash, Tenchu,Nightmare Creatures, MediEvil, Dino Crisis itp. Pewnie nic z tego nie wyjdzie i dalej będziemy dostawać gó,wno zapakowane w kolorowy papierek typu anczarted, assasins crap czy tone EPICKICH fpsów ;///////

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.