Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 477 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Za mało murzynów. Ten film jest rasistowski!

Opublikowano

Ja nie wiem kto to jest tam przy dr strange, ten stary typ

Opublikowano
22 minuty temu, MAJOR SZEJDI napisał:

Ja nie wiem kto to jest tam przy dr strange, ten stary typ

Ebony Maw

Jeden z z generałów(a raczej kultysta) Thanosa  to on zabawiał się z  DR Strangem w komiksach.

Ogólnie trailer zwiastuje rozpierdziel i ja niczego więcej nie oczekuje. Charaktery znamy , stawkę znamy  teraz pola na wielki finał zabawy.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Dla mnie to będą się musieli mocno  postarać by to nie było swietne widowisko, tyle wspanialych postaci wykreowanych w conajmniej dobrych filmach, wspaniała ilośc relacji między nimi, to wszystko tak pięknie posklejali że nic tylko to dobrze zmontować.

A DC xd? DC JEST W DU,PIE.

Opublikowano

Bez kitu, chcę zobaczyć wspólne sceny Quilla, Starka i Strange'a, przecież to rozsadzi ekran <hajp>

Swoją drogą, Marvelowi i Evansowi należy się duża piona za zrobienie z jednej z najbardziej pierdołowatych postaci komiksu pełnokrwistego, charyzmatycznego kozaka. Cap z brodą w tej scenie z Thanosem :banderas:

Opublikowano

Tony Stark  w komiksach to też była raczej płaska i  nieciekawa postacią, więc dużo zrobili też w tej kwestii.

Edytowane przez milan

Opublikowano

ale ma chociaż zaje.bisty kombinezon a co ma Rogers? rajstopy , tarczę i białą gwiazdę na klacie :reggie:

Opublikowano

Niestety nic nie dało się zrobić z Hawkeye, za wizyte w jego chacie, i zatrudnienie avengersów do  nianczenia dzieci ma przeyebane po samą smierć w infinity war, nawet odbicie scarlet go nie wyjaśnia.

Opublikowano
Teraz, mcp napisał:

ale ma chociaż zaje.bisty kombinezon a co ma Rogers? rajstopy , tarczę i białą gwiazdę na klacie :reggie:

Co ma ? Ja Ci powiem czego symbolem jest Kapitan Ameryka! On jest żywym przykładem ,że  dawanie w żyłę popłaca! Jest pierwszym komiksowym ćpunem! Marvel już wtedy walczył o  równouprawnienie wszystkich!

Opublikowano

zasadnicze pytanie brzmi: gdzie jest w tym zwiastunie Ant-man?

Opublikowano

Zdecydowanie wolałbym zajmowac się Lilly niż dostawać po  ryju od Thanosa.

Opublikowano

ten zwiastun przypomniał mi, że przecież rok temu wyszedł film ze spidermanem xd

ale to było bezpłciowe gów,no i nie mówicie, że nie. sam raimi z plastikowym goblinem i emo peterem >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> homecoming

Opublikowano

homecoming to chyba top 3 najgorszych filmów marvela, obok thor 1 i kapitana 1. Ledwo wytrzymałem.

Opublikowano

homecoming, ultron i ameryka 3 największe rozczarowania

ameryka 2 i thor 3 najlepsze

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No jak ameryka 3 rozczarowanie to chyba avengersi ciężko  wejdą.

ultron i iron man 3, hulk, no te mi  też specjalnie nie podeszły.

Opublikowano

jest możliwe, ale i tak pójdę

Opublikowano

najsłabszy był imo thor 2 i pantera ale tylko dlatego, że bylo tam za dużo białych

Opublikowano

pantera to dla mnie ta sama kategoria co człowiek mrówka i seriale marvela

no bez przesady żeby to oglądać

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tego skurczybyka najbardziej brakuje ;/

Opublikowano

o gotg2 też nienawidzę, jedyny plus to ludzie pomalowani złotą farbą

Opublikowano

Jezu strażnicy galaktyki, jakie to sztuczne, pomalowani ludzie, a idź mi z tym pan w pizdu, zoe seldana, dobra dupa, ale co gra w tym filmie to pożal się boże. Właśnie, gdzie jest Ant-Man, też go nigdzie nie widziałem w trailerze :unknown:

Opublikowano

To ma być jeden film? Jeżeli tak to nie wierzę by miał się udać z takim nagromadzeniem postaci. Dwa obrazy po 2,5h byłyby w sam raz