Opublikowano 27 grudnia 20159 l Muszę się w końcu wziąć za wyciśnięcie 100% z tego Mariana ale nie mogę się zebrać, żeby w końcu wyciągnąć Wii z szafy. Gorzej jak już wsiąknę bo bieganie po Delfino Plaza i słuchanie tej muzyczki w tle działają na mnie o każdej porze dnia i nocy. Co to za gierka xDDD
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Remaster Sunshine bym brał nawet za pełną cenę o ile by dorzucili amiibosa jakiegoś. Najlepiej na New 3DS ale od biedy wersja na Wii U też by mnie satysfakcjonowała - wydaje się, że są spore możliwości na wykorzystanie ekranu gamepada.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Ja to bym w ogóle chciał remastery najlepszych gierek z GaCka. W sumie to brakuje już niewielu. Przytuliłbym Mariana, Star Foxa, Eternal Darkness czy the Twin Snakes. Ale taki Sunshine w 60 klatkach i fullHD wystarczyłby w zupełności.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Na 3ds'a z efektem wody byłby świetny, eternal razem z metroidem na przenośną też by się sprzedał
Opublikowano 2 września 20168 l za gnoja nie przeszedłem, pora to zmienić. 11 gwiazdek, na razie bawię się cudownie. te poziomy bez fludda serio potrafią dać w kość. nad dwoma pierwszymi siedziałem dłużej niż nad większością poziomów z późniejszych światów w galaxy/3dw. najbardziej podoba mi się oczywiście pełna kontrola nad marianem i jego wachlarz ruchów, dzięki któremu określone sekcje można przechodzić na kilka sposobów. no i mimo 14 lat na karku (czujecie to xd?) nadal prezentuje się ślicznie. Edytowane 2 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 13 września 20168 l Choć zapewne na NXa robią już Super Mario Galaxy 3, to w następnej kolejności chciałbym bardzo aby zrobili kontynuacje Sunshine. Ten sielankowy klimat był mega satysfakcjonujący i taki inny od tych wszystkich oklepanych mariowych poziomów.
Opublikowano 13 września 20168 l Dla mnie to najlepszy Marian. No i oczywiście Super Paper Mario na Wii. Galaxy 2 choć świetne to nie porwało mnie tak mocno jak Paper i Sunshine.
Opublikowano 13 września 20168 l jakiś miesiąc temu próbowałem dać drugą szansę tej grze, no ale znowu po jakichś 3 godzinach dałem sobie spokój. jakby nie patrzeć, to jest chyba jedyna główna część marianów zrobiona na od(pipi). mimo to chętnie bym pograł w odświeżoną wersję, w której ogarnęliby parę kwestii, które najbardziej wkurzały: - świat zrobiony chyba z lodu (śliskie sterowanie), - kamera z tourettem i masa glitchy, - 30fps, - (pipi)owy soundtrack (ze 4 kawałki wpadają w ucho, reszta do wy(pipi)ania), - voice acting (srsly, co to miało być) Edytowane 13 września 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 13 września 20168 l akurat sterowanie jest w SMS cudowne, poziomy bez fludda tylko dzięki niemu zyskują powoli kończę grę, więc jestem na bieżąco ze sterowaniem!
Opublikowano 15 września 20168 l Jest mega responsywne, to fakt. Marian reaguje na minimalne wychylenia gałki. Zwłaszcza bez Fludda. Po prostu pad od GaCka to jedno z najlepszych akcesoriów jakie wymyślono tym przemyśle. Edytowane 15 września 20168 l przez Nemesis