piotros 220 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Rób questy i bounty, które dają experience (exp) do ulepszania odpowiednich podklas w postaciach. Najpierw zacznij od głównego questu z The Taken King, bo zdobędziesz lepsze bronie i uzbrojenie, które pozwolą Ci osiągnąć 40 poziom... jak będziesz miał problem z przejściem jakiejś misji, strike'a, to daj znać, postaram się w razie co pomóc... A jak masz w planach robić pozostałe postaci, to polecam zostawienie co ciekawszych broni, które masz dostępne na niższych poziomach niż 40. Później będzie Ci zdecydowanie łatwiej grać kolejnymi postaciami od 1 poziomu. Jak będziesz mieć wszystkie postaci na 40 poziomie, to już będzie Ci łatwiej, bo bronie z niższego poziomu można pousuwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mnostwo ludzi gra dalej w Destiny ? Czy juz wiekszosci sie znudzilo i nie ma co robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Stosunkowo dużo gra wg mnie ale są ta albo zapaleńcy/fani albo nowi gracze, którym się jeszcze nie przejadła gra ale ze znalezieniem grupy nie będziesz miał problemów raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Również zaczynam przygodę z Destiny. Gra nie wygląda na skomplikowaną pod względem mechaniki. Zacząłem Titan'em. Powoli uczę się gry i jej świata Na razie gram sam ale pewnie z czasem będzie potrzebny jakiś zespół Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jak grasz na ps4 to wyślij mi zaproszenie. W grupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Też Wam wyślę - doszedłem do takiego momentu w grze, gdzie jakikolwiek postęp jest możliwy jedynie poprzez granie z ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Jak grasz na ps4 to wyślij mi zaproszenie. W grupie raźniej PSN taki sam jak nick? Dziś wieczorem wyślę Mój to AMartinOne Edytowane 29 Grudnia 2015 przez SebaStianO85 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wlaczylem destiny pierwszy raz od roku i mam tego swojego titana na 10 lv xD i co mam robic? Cisnac misje tak jak sie pojawiaja? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mój Tytan również jest na 10 levelu. Ogrywam fabułę na zmianę z innymi questami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 jakby ktos potrzebowal teraz ekipy do gania (glownie gram crucibla) to smialo mozna mnie dodawac Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jaka platforma? Skoro przy cruciblu jesteśmy to czy jest on dobrym miejscem na farmienie przedmiotów legendarnych? Na razie mam 253 lighta i rośnie on bardzo powoli. Nie wiem gdzie mam farmić itemki. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja polecam striki z playlisty, im więcej na jedno podejście tym lepiej bo szansa na drop z każdym kolejnym rośnie (dopóki nie wróci się na orbitę). Na cruciblu lecą ale jak często to nie powiem, za rzadko tam bywam Dodatkowo kolekcjonuj marki legendarne i kupuj sobie u dechryptera lub z frakcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Light do mniej więcej 270-280 spokojnie wbijesz na klasycznych strike'ach, i to łatwiej na rare'ach, niż legendary. Niektóre rare mają nawet po 295+ light, więc po prostu robisz strike'i, zbierasz engramy, potem do cryptarch'a i czekasz, aż wpadną o odpowiednio wysokim poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A ja mam lepszy sposób. Dzisiaj jest reset więc będzie ciężko z czasem ale w inny dzień to mogę cię przeciągnąć przez NF z jakimś ogranym gościem. Zawsze masz większe prawdopodobieństwo na lepszy drop Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Czym jest NF i jakiego lighta wymaga? Nie znoszę być boostowanym, więc mógłbym nauczyć się taktyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 280+, Weekly nightfall strike - generalnie strike o wyższym poziomie trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Należy pamiętać, żeby przed odkodowaniem engramów założyć bronie i ubranie dające najwyższy możliwy light, wtedy jest większa szansa dostać z engramu coś o większym poziomie light. A jak się odkodowywuje więcej engramów, to po odkodowaniu jednego warto sprawdzić, czy nie ma on większego poziomu niż nasz obecny, wtedy go zakładamy i odkodowywujemy następny, powtarzając wcześniejszą procedurę. Egzotyczne engramy jak mamy poniżej 300 light dają nam części maksymalnie do 290, mając między 300 a 310 mamy szansę dostać część na 310, a mając 311 i więcej dostajemy gwarantowaną część na 310. Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Też chętnie pogram z ludźmi z forum, śmiało można zapraszać. Dopiero wczoraj udało mi się dobić do 40 lvl. Gram sam albo z randomami ale nie ma to jak z kimś ogarniętym, który mógłby wytłumaczyć co warto robić a czego nie itd. Chętnie wybrałbym się na raid zobaczyć jak to jest. Dopiero 244 light Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Należy pamiętać, żeby przed odkodowaniem engramów założyć bronie i ubranie dające najwyższy możliwy light, wtedy jest większa szansa dostać z engramu coś o większym poziomie light. A jak się odkodowywuje więcej engramów, to po odkodowaniu jednego warto sprawdzić, czy nie ma on większego poziomu niż nasz obecny, wtedy go zakładamy i odkodowywujemy następny, powtarzając wcześniejszą procedurę. Egzotyczne engramy jak mamy poniżej 300 light dają nam części maksymalnie do 290, mając między 300 a 310 mamy szansę dostać część na 310, a mając 311 i więcej dostajemy gwarantowaną część na 310. Z legendarnymi jest tak samo jak z egzotykami ? I czy niebieskie - rare enagramy - mogą być powyżej 300 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paczok 1 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Należy pamiętać, żeby przed odkodowaniem engramów założyć bronie i ubranie dające najwyższy możliwy light, wtedy jest większa szansa dostać z engramu coś o większym poziomie light. A jak się odkodowywuje więcej engramów, to po odkodowaniu jednego warto sprawdzić, czy nie ma on większego poziomu niż nasz obecny, wtedy go zakładamy i odkodowywujemy następny, powtarzając wcześniejszą procedurę. Egzotyczne engramy jak mamy poniżej 300 light dają nam części maksymalnie do 290, mając między 300 a 310 mamy szansę dostać część na 310, a mając 311 i więcej dostajemy gwarantowaną część na 310. Z legendarnymi jest tak samo jak z egzotykami ? I czy niebieskie - rare enagramy - mogą być powyżej 300 ? Niestety legendary lecą jak sobie chcą - więc light tu nie ma takiego znaczenia jak przy egzotykach. Rare mogą wypaść maksymalnie na 300 - przynajmniej ja nie wiedziałem żeby komuś wypadło więcej nie 300. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Paczok Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 W któryś wieczór można by było zebrać grupę ludzi na pierwszy raid , Michu jest już gotowy i jeżeli ktoś chce się dołączyć na normal KF po raz pierwszy piszcie do mnie psn : chrizzkilazz . Mamy kilku poczciwych guardianów i myślę że przeciągnęlibyśmy Was po raz pierwszy ;p Zawsze spadnie Wam parę ciekawych rzeczy , nie trzeba nawet Oryxa ubić bo pewnie po raz pierwszy będziemy się z nim trochę męczyć ale spokojnie do córek można dojść 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bardzo dobry pomysł... Jestem za, ale dopiero w nowym roku... dzisiaj może uda się zrobić challenge na x'ie, no i jeszcze jest IB, gdzie muszę zakupić przyspieszacze doświadczenia, bo poza emblematem nic więcej jeszcze nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 No dawać na raida, bo nie chcę być prawiczkiem raidowym Mi pasuje - piątek, sobota, niedziela - pora obojętnie jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 trzeba dzisiaj zrobic hard od totemow do konca z challengem wlacznie Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jest podobno jakiś myk z mieczem na totemy... Może ktoś poratować linkiem bo coś znalazłem ale niewiele sie dowiedziałem z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi