dżejson 0 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Mam okazję kupić psx i ps1, obydwa są w stanie dobrym. Co mam wybrać? Słyszałem że PSX-y mają lepsze lasery, ale też słyszałem że ps1 są równie dobre. Co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ps One - mniejsza, ładniejsza Laser to i tak loteria - konsolki swoje lata świetności mają już dawno za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
dżejson 0 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ok, to kupuję psx. Mega okazja jest, bo zamieniam telefon lg kp500 cookie, porysowany troche i tylko z ładowarką + płace za przesyłke konsoli do mnie, a wzamian dostaję sprawną konsolę psx + 3 pady, 20 gier, 2 karty pamięci, pełne okablowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 PSX to legenda,tak....ja wiem,ze to niby to samo, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Na upartego niech kupi psx i ps one - pady pasują, memorki też Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 PSX-y te z serii 5002 bodajże chodziły jak złoto. Z drugiej strony slimy ogólnie wszystkie były niezniszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kup PSX, bedziesz mial legende. Wersje slim zawsze jakies brzydsze wypuszczali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Już po ptakach, ale ja również brałbym PSX-a . Slimki (PSOne, PS2slim, PS3slim) wyglądem odstają znacznie od starszych braci. Zresztą sporo akcesoriów z PSX nie działa na PSOne, chociażby kabel link. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi