Opublikowano 5 maja 201311 l Mam okazję kupić psx i ps1, obydwa są w stanie dobrym. Co mam wybrać? Słyszałem że PSX-y mają lepsze lasery, ale też słyszałem że ps1 są równie dobre. Co wybrać?
Opublikowano 5 maja 201311 l Ps One - mniejsza, ładniejsza Laser to i tak loteria - konsolki swoje lata świetności mają już dawno za sobą
Opublikowano 5 maja 201311 l Autor Ok, to kupuję psx. Mega okazja jest, bo zamieniam telefon lg kp500 cookie, porysowany troche i tylko z ładowarką + płace za przesyłke konsoli do mnie, a wzamian dostaję sprawną konsolę psx + 3 pady, 20 gier, 2 karty pamięci, pełne okablowanie.
Opublikowano 6 maja 201311 l PSX-y te z serii 5002 bodajże chodziły jak złoto. Z drugiej strony slimy ogólnie wszystkie były niezniszczalne.
Opublikowano 6 maja 201311 l Kup PSX, bedziesz mial legende. Wersje slim zawsze jakies brzydsze wypuszczali.
Opublikowano 17 maja 201311 l Już po ptakach, ale ja również brałbym PSX-a . Slimki (PSOne, PS2slim, PS3slim) wyglądem odstają znacznie od starszych braci. Zresztą sporo akcesoriów z PSX nie działa na PSOne, chociażby kabel link.