Opublikowano 7 listopada 201311 l Płyta roku nadal, przypominam. Nie wierzę, że to napiszę, ale zgadzam się z Dżordżem. Chyba po raz pierwszy
Opublikowano 7 listopada 201311 l Spojrzałem na setlist.fm i na każdym koncercie jest 28-29 utworów. Czujecie to? Ja pie.rdole.
Opublikowano 7 listopada 201311 l @ragus to normalne Sprawdź setlistę z Krakowa: http://www.setlist.fm/setlist/kanye-west/2011/lotnisko-muzeum-lotnictwa-krakow-poland-53d0f3d1.html
Opublikowano 12 listopada 201311 l Jako że today is the day w tym roku płyty nie wydał, mogę z czystym sumieniem wskazać yeezusa jako płytę roku. Nie jestem znawca gatunku wiec probujac recenzowac ja bym sie osmieszył, ale napisze tylko ze o takie cos chodzi w muzyce, energia, szczerosc, i niesamowite pokłady smaczkow przy każdym odsłuchu. Edytowane 12 listopada 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 12 listopada 201311 l Zawsze myślałem, że West to gwiazdka pop/rapowa z żaluzjami zamiast okularów. Zdaje się, że jestem ignorantem. Edytowane 12 listopada 201311 l przez mate5
Opublikowano 12 listopada 201311 l No taki obraz gdzieś tam jest kreowany, wiadomo. Dla mnie to był kiedyś typek, co nagrał se piosenkę z Jamie Foxxem i obraził Taylor Swift. A tak na prawdę, jest to autysta o przerośniętym ego, który nagrywa bardzo zaje.biste płyty i nawet nie trzeba być fanem gatunku, żeby to docenić.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Dla mnie to on moze nawet nie myc marchewek przed jedzeniem. Chociaz ja bym Kim nie dotknął nawet patykiem. Nie moge sie doczekac az bedzie gdzies w poblizu grał, biore zonke i wiem ze bedzie przezycie. Edytowane 13 listopada 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 13 listopada 201311 l Zawsze myślałem, że West to gwiazdka pop/rapowa z żaluzjami zamiast okularów. Zdaje się, że jestem ignorantem. Ogarnij sobie My Beautiful Dark Twisted Fantasy, ta płyta do dzieło kompletne nie mające nic wspólnego z byciem gwiazdką pop (no może ta rihanna) jest genialnie wyprodukowana, ma masę świetnych gości, jest pełna klasycznych sampli i całkiem dobrych tekstów. A potem zobacz reszte dyskografii. Edytowane 13 listopada 201311 l przez _Be_
Opublikowano 13 listopada 201311 l MDFHJWEERTSD plyta ideał, poza 3 typowo murzynskimi kawałkami moim zdaniem ;] jak wchodze w pozostałe płyty to jednak za daleko nie dochodze, chociaz "cant tell me nothing" jest wypasikiem. Wkuriwa mnie ten dziadzio na the college... Edytowane 13 listopada 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 13 listopada 201311 l Can't tell me nothing oczywiście klasa. College Dropout to najlepsza płyta, dziadzio na skitach też król, ale na pewno ta płyta nie wchodzi tak gładko jak MBDTF. Two Worlds poprzedzone 2 wypier.dolonymi skitami wprowadzającymi w klimat Spaceship Jesus Walks Last Call I'll fly away no piękne A milan, słuchałeś drugiej płyty? Myślę, że łatwiej wchodzi. Kawałki takie jak Roses, Addiction, Diamonds, Gone, no to nie może się nie podobać :] 808s słuchałeś? Wielu tą płytę hejtuje, ale nie jest taka zła, no i jest to jakiś tam zalążek, który pewnie gdzieś go sprowokował do wydania Yeezusa. Say you will, przerobione Coldest Winter, czy Pinnochio Story - też warto przesłuchać. Edytowane 13 listopada 201311 l przez ragus
Opublikowano 13 listopada 201311 l ok posłucham, nie sluchalem własnie tej i 808s... na tyle by kojarzyc.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Milan, slyszales moze daleka? Fanem jestes todej is de dej, lubisz zapewne nojsowe brzmienie, a dalek milo laczy noise z rapem Ogolnie propo plyty kanjego, reszte jego tworczosci znam po lebkach i raczej fanem nie jestem. Yeezus to naprawde niesamowita plyta jesli chodzi o produkcje, jednak tego pieprzenia glupot megalomana nie sposob sluchac
Opublikowano 13 listopada 201311 l daleka sluchalem kiedys dlatego ze ipecac go wydało, i przyznam ze teraz jak mi o nich przypomniales to sprobuje do tego podejsc ponownie.
Opublikowano 13 listopada 201311 l MC Dalek wydaje teraz solowo jako IconAclass i troche brakuje Octpusa na deckach ale i tak jest pięknie moim zdaniem.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Z dalekiem jest taki problem, ze mnie podchodzi tylko i wylacznie absence. Plyta ma swietny klimat, swietne produkcje i jako calosc jest bardzo sluchalna. To, co robil pozniej pod szyldem dalek, jest moim zdaniem zbyt przegiete i to juz nie to Edytowane 13 listopada 201311 l przez FARMEROS
Opublikowano 13 listopada 201311 l A milan, słuchałeś drugiej płyty? Myślę, że łatwiej wchodzi. Kawałki takie jak Roses, Addiction, Diamonds, Gone, no to nie może się nie podobać :] 808s słuchałeś? Wielu tą płytę hejtuje, ale nie jest taka zła, no i jest to jakiś tam zalążek, który pewnie gdzieś go sprowokował do wydania Yeezusa. Say you will, przerobione Coldest Winter, czy Pinnochio Story - też warto przesłuchać. Ja też lubię "808's & Heartbreak" i to bardzo bardzo. Nawet ten autotune nie zniszczy tego smutku wypływającego z albumu
Opublikowano 19 listopada 201311 l ale gó.wno. jak te konie biegły to sobie myślałem "o będzie fajne wideo, przecież kanje potrafi dostarczyć, dobre zdjęcia", resztę pozostawiam bez komentarza.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Bez kitu aż se przypomniałem tą czarnulkę. Dobra była. Edytowane 20 listopada 201311 l przez ragus
Opublikowano 22 listopada 201311 l Płyta roku nadal, przypominam. no gdyby sie skończyła na new slaves, ew hold my liquor to podbiłbym