Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need for Speed Rivals

Featured Replies

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 52,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że od rana nie mogę gry odpalić, bo łapie freezy ciągle w jednym i tym samym miejscu (główne menu), to napiszę co myśle po ograniu tych kilku godzin.   Nie ograłem jeszcze strony kierowcy, bo n

• ja czasem wracam. Ale jestem total casual. Niedawno dopiero odkryłem, że kasa przepada jak Cię pały złapią i najlepiej wjeżdżać do kryjówki... Kurła. Tak, wiem że pisałeś w 2015, ale biorę się za

• Coś czego prawdopodobnie nie zobaczycie w newsach na PPE. http://www.youtube.com/watch?v=1vfqzipuuEk&app=desktop   Po zobaczeniu tego, mogę szczerze wyśmiać fanów undergrounda, za(pipi)isty rac

Opublikowano

Musiałbym pobrać, bo skasowałem z dysku:/

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam wszystkich , mój nick PSN: Wiitja. Chętnie pojeździłbym z kimś w Rivals :).

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Odgrzebuje temat, czy ta gra na Ps4 wyszła z polskimi napisami ?

Opublikowano
3 godziny temu, kufir napisał:

Odgrzebuje temat, czy ta gra na Ps4 wyszła z polskimi napisami ?

nie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 28.06.2015 o 17:59, Square napisał:

Gra w to ktoś jeszcze? Aktualnie chce dobić do 60 poziomu w oby frakcjach i pośmigał bym po multi trochę.

ja czasem wracam. Ale jestem total casual. Niedawno dopiero odkryłem, że kasa przepada jak Cię pały złapią i najlepiej wjeżdżać do kryjówki... Kurła.

Tak, wiem że pisałeś w 2015, ale biorę się za backlog.

Opublikowano

Co to znaczy te AR na mapie?

Czy żeby ukończyć grę mogę przejsć tylko jedną scieżkę kariery, czy trza i policjantem i tym drugim?
@Square @Szymek :lapka:

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Zapodaj screen, bo nie pamiętam. Nie ma tam legendy?

Opublikowano

Ciężko znaleźć na YT, a nie ma mnie w chacie. To chyba jakieś wyzwania online - akurat do tego legendy nie ma. Niektóre punkty (wyścigi), po prostu są zaznaczone jako "AR".

I drugie pytanie, gram "tym złym", a nie gliną - czy ukończę grę tylko tym wątkiem, czy potem będę musiał przełączyć się na glinę i jego misje kończyć?

Opublikowano

Odnośnie AR to "Autolog recommendation. It's a time or score set by one of your friends, that you can beat and vice versa."

Osobno wbijasz poziomy dla Racer/Cop więc jak celujesz w platynę to trzeba pograć trochę więcej. Nie pamiętam czy tam się zmienia samemu frakcje, ale po trofeach widzę, że mniej więcej równocześnie to wbijałem.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

jakby ktoś zechciał mi pomóc i sam wbić trofea społecznościowe - pw ;) tylko przedtem muszę jeszcze ukończyć pozostałe dwa osiągnięcia 40 i 60 level policji

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeśli podobał mi się rivals, to bardziej powinienem sięgnąc pod tego z 2015 czy heat? której bliżej do feelingu z rivals?

Opublikowano
13 minutes ago, krzysiekp392 said:

jeśli podobał mi się rivals, to bardziej powinienem sięgnąc pod tego z 2015 czy heat? której bliżej do feelingu z rivals?

Hot Pursuit Remastered

2015 i Heat to same do siebie są zbliżone