Opublikowano 7 czerwca 201311 l Ex na Xbox One - tick Gra startowa - tick Gra od wewnetrznego studia Microsoftu - tick Nie wiem jak wy ale ja sie jaram i czekam na nastepne 14 Exow
Opublikowano 7 czerwca 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=4gHRXK4smLc Gra na Xbox One czy na PS One? IMO nie ma się czym jarać, srsly.
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Ja pie.rdole mega żałosne to jest na poczatku myślałem ze to fejk, nie rozkminiam tego, to juz lepiej by zrobili żeby halo spartan asssault było wydane na xbl, a to cos na telefony Edytowane 8 czerwca 201311 l przez kubson
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Nie wiem czy to jest jakaś prowokacja czy żart, jeśli tak to idzie im dobrze :>
Opublikowano 8 czerwca 201311 l To nie jest jeden z 15 exów, bo będzie też dostępny na x360. To samo tyczy się titanfall, które będzie na pc.
Opublikowano 8 czerwca 201311 l ten chłopek wygląda jakby to był błąd gry, a nie że tak miało być na poważnie. No ale fakt jaram się jak dres racami na stadionie
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Przecież to tylko tani konwert z X360, więc nic dziwnego, że wygląda byle jak.
Opublikowano 9 czerwca 201311 l No ale serio? Czy po prostu ta gra będzie tak genialna, że grafika schodzi na ostatni plan i nie będziemy w ogóle o niej myśleć? Póki co Xbox One wykonuje sobie same strzały w kolano, coś czuję, że po e3 nie będą mieli już w co strzelać.
Opublikowano 21 marca 20178 l niestety brak wieści odnośnie kontynuacji gracze muszą zadowolić się duchowym spadkobiercą Lococycle - Life of Black Tiger https://www.youtube.com/watch?v=uM523jjrvf4
Opublikowano 21 marca 20178 l Tygrys to wygląda po prostu jak kolejny survival ze zwierzętami, LocoCycle: historia meksykanina uprowadzonego przez motor ze sztuczną inteligencją(tak to wygląda po paru minutach gejmpleju na YT). No dla mnie oczywiste jest która gra bardziej zasłużyła na mój czas, ale beka z grafiki oczywiście jest, plus rozgrywka też średnio się prezentuje. Na szczęście wyszło też na PC, kupi się kiedyś za 20 centów.