Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

PS: świetne są challenge ze zbieraniem cyferek jak w starych THPS.

Ta pierwsza, na parkingu

so_good.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 160,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

Ragus od kilku misji nie sprawdzam czy jest cos oprocz baseballu ale wczesniej dalej bylo tylko to :/ bronie dochodza coraz nowe ale melee dalej to samo

Opublikowano

Może to z jakiś misji pobocznych wypada czy coś.

Opublikowano

Patrzac na konstrukcje niektorych misji jestem tego raczej pewny ze taka zdobycz musza poprzec zwariowana misja :P

Opublikowano

Apteczki synek, apteczki. Ale z drugiej strony śmierć jakoś specjalnie nie jest karana.

Opublikowano

Smierc jest nagradzana zayebita animacja respawnu. 

Opublikowano

A tak a poro wrog może Ty wiesz jak wyjść z trybu online xD

Podejdź do budki.

Opublikowano

Punkowe/rockowe potupajki. Interesujące jest to, że muzyka jest zależna od tego, co robimy. Stoimy w miejscu? Cisza. Zaczynamy grindować po poręczy? Wchodzi perkusja. Zeskakujemy z poręczy na parasol, a potem na budynek? Wchodzi dodatkowo gitara i reszta instrumentów.

Dynamiczny soundtrack - coś jak w Killer Instinct. Był o tym jeden z odcinków Sunset TV :)

Opublikowano

ja pie.rdole ale ja chce w to zagrać już

Opublikowano

warto robić misje poboczne przy głównej fabule, bo jedna z nich odblokowuje nam np. pułapkę

wyrzutnia fajerwerków która robi niezłą pożogę

i bardzo przydaje się do obrony fortu już w dalszych bardziej wymagających misjach niezbędnych do pchnięcia fabuły

Opublikowano

Pograłem z 2h rano :fsg:  gra jest śliczna. nawet bekowe komentarze głównego bohatera, jak akcja w głównej misji gdy tam npc nas prowadzi przez miasto i mówi: dobra idź tam, potem weź to i zrób to no i jak wsyztsko wykonamy Bohater mówi ok! zrobione! to teraz sie cofnij do mnie! no i epicki komentarz z pełnym zażenowaniem: NO JA PIER_DO_LE JESZCZE MAM SIĘ COFAĆ?! na plus udźwiękowienie gry i ilość szczegółów w otaczającym świecie, coś podobnego jak w gta 5 co chwila jakieś puszczenie oka do gracza, czy to właśnie przytyki do assasynów i ogólnie polityki ubisoftu (gang feministek mówiący czy sie spodziewałem facetów przypadkiem) czy napis BANG z lufy pistoletu jak skończy się ammo. gameplay porównałbym do infamouse z dead risingiem i może z saints raw, jutro napyerdalam cały dzień. co do multi omg, grałem w tryb chaos, masakra chyba w 7-8 graczy mielismy właśnie tower defance i dosłownie setki przeciwników zalewających plansze. no i bronie... boże święci patroni wyrzutnia kul do kręgli z upgradem do rażenia prądem, jak to robi. ogólnie gra bawi się treścią z innych gier jak właśnie wysmiewany motyw idź wybij wszytsko i wróć czy skuchy w platformerach "a myślałes że spadniesz na ziemie i zaczniesz od początku? NOPE!" i teleport jak w portalu od velve do miejsca skuchy Xd.  jak narazie jestem zauroczony. i woda "Bora Bora" odrazu skojarzenie z pewnym userem forumka :D "tak droga że cie na nią nie stać" :D

Opublikowano

To dzisiaj robimy ten chaos, bo ludzi jest sporo.

Też tak miałem z wodą bora bora xD. I jeszcze ten głos robota:

"Co ty robisz, do cholery?"

Edytowane przez ragus

Opublikowano

dziś nie dam rady raczej :< w robocie do 20stej + potem wyjście mam ze znajomymi, chyba ze nei wypali. to wtedy ok.

Opublikowano

panowie mnie do teraz najbardziej zmiażdżyła misja bractwa rpg (te ich nerdowskie texty :D)

żeby uleczyć króla musimy wytaplać się w gaciach w oczkach wodnych aby nałapać pijawki - po czym pijemy lek i wtedy mamy psycho-banię na maksa a miasto zalewa lawa.

geniusz mindblown

ja wracam dopiero w niedzielę z wojaży :F

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Odpalil ktos w ogole co-op ? Probuje z kumplem sie polaczyc, niby mam searching for game, ale u niego sie nic nie pojawia i gry w ogole nie znajduje :/.

Edit: Jak chce pograc sam to bez problemu znajduje, ale w party jakis klopot jest.

Sama gra masakrycznie mi sie podoba, fun plynacy z ekranu az sie wylewa :)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

dobra bede koło 20stej :D

Opublikowano
  • Autor

Pojawi się patch poprawiający nieszczęsny crushed black.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Boże jakie to jest pier,dolenie z tymi czerniami xD. Nawet przez myśl mi to nie przeszło podczas gry.

Opublikowano

Nawet nie wiem o czym mowa i w sumie malo mnie obchodzi bo zaraz wbijam no Sunset City :3

Opublikowano

Jaka czern ? Pierwsze slysze, gram caly dzien i nie wiem o co kaman.

Gra dalej rzadzi, ale zaraz rece mi odpadna, non stop na(pipi)yam :D

Opublikowano

Jaka czern ? Pierwsze slysze, gram caly dzien i nie wiem o co kaman.

Gra dalej rzadzi, ale zaraz rece mi odpadna, non stop na(pipi)yam :D

Ty no nie wiem. Przecież w tej grze nawet nie ma takiego koloru xD