June 15, 201312 yr Lol, wciąż brak tematu na temat dziecka wynikającego ze zdrady Insomniaca z MS DR 3 wydaje się być kierowany w stronę CoDograczy, Titanfall po jakimś czasie będzie na PS4, Ryse jest od Crytek (blergh), także zostaje SO, który jest chyba najciekawiej zapowiadającym się exem. Naprawdę udało im się z tym trailerem - kolory, muzyka, mimika postaci, klimacik - aż czuć tu dreamcasta i californię z lat 1999 ;o (nic nie piłem). I sam koncept wydaje się być fajny - czekam na gameplay.
June 15, 201312 yr Nie zapominajmy że Overstrike Fuse też początkowo robił bardzo dobre wrażenie (także pierwszym trailerem) a jak wyszło wszyscy doskonale wiemy więc nie ma co się za bardzo ekscytować.
June 24, 201312 yr Okładka świetna zapowiada się ciekawie, tylko ciężko na chwilę obecną stwierdzić co to właściwie będzie. klimacik - aż czuć tu dreamcasta Dokładnie! Wiedziałam, że coś mi ten klimat przypomina, ale nie mogłam skojarzyć co. Nie zapominajmy że Overstrike Fuse też początkowo robił bardzo dobre wrażenie (także pierwszym trailerem) a jak wyszło wszyscy doskonale wiemy więc nie ma co się za bardzo ekscytować. Fuse zniszczyło EA, także przy Sunset Overdrive nie będzie raczej takich genialnych posunięć.
January 9, 201411 yr Author Najciekawszy ex Xbone został potwierdzony na 2014 rok. Czekam na gameplay. PS. Gra nie będzie wymagała ciągłego podłączenia do neta.
January 9, 201411 yr A po czym niby wnioskujesz, że to najciekawszy ex na Xone skoro nie pokazano żadnego materiału z gry i właściwie nie wiadomo na czym będzie polegać XD
January 9, 201411 yr Author XD XD XD Pokazali pierwszy trailer, który miał przedstawic mniej więcej co chcą osiągnąc z tym tytułem (co zresztą wywiady potwierdziły). Plus podoba mi się art style. Oraz lubię tego developera. Problem?
January 9, 201411 yr Author Każdy zapowiedziany ex na Xbone posiada szczątkową ilosc informacji, zauważ proszę. Więc, tak, można wysuwac takie wnioski.
February 3, 201411 yr Patrząc na to jak nie pewną formę od pewnego czasu prezentuje Insomniac nie ma co się ekscytować bo może wyjść z tego świetna gierka lub przeciętniak/crap.
April 10, 201411 yr Author Ooo, zayebiście. Ostatnio myślałem nad tym tytułem. Ten trailer naprawdę im wyszedł.
April 10, 201411 yr Zapewne będzie słabo bo to Insomniac. Nie wiem z czego wnioskujesz? Seria Resistance była świetna, fakt, faktem skierowana do wąskiej grupy odbiorców, niedoceniona przez pustą częś społeczeństwa coda;/ Dodatkowo ciężko posądzi twórców Spyro i Ratchet & Clank by podchodzili do tematu nieprofesjonalnie. Ja np. chętnie bym w to zagrał, jednak z powodu tego, iż nie mam już tak czasu jak kiedyś wybrałem jedną konsolę ps4, więc tytuł mnie ominie a szkoda. Edited April 10, 201411 yr by czarek250885