September 5, 201312 yr Ktoś się jutro wybiera na seans? Po recenzjach wychodzi średniak. Boję się, że przez trailery słabo odbiorę film, nie będzie zaskoczenia takiego.
September 7, 201312 yr Wybrałem się w czwartek na pokazik nowego Riddicka. Nie oglądałem wcześniej żadnych trailerów, kompletnie nic, więc nie wiedziałem na co mam być przygotowany. Klimacik Riddicka zawsze mi pasował, Vina też jestem w stanie zaakceptować i nastawiony byłem na "dobry film" Rzeczywistość jednak zgotowała całkiem co innego... Fabuła, jest w ogóle jakaś? Miałka i bez polotu. Kilka fajnych scen i dialogów przy dosyć mizernych efektach, filmu nie uratuje. Najlepsza czesc filmu to chyba jego pierwsze 30 minut, gdzie nawet daje rade i pozwala odczuc klimacik planety. Pozniej jest juz tylko gorzej. IMO daje 5/10, dziewczyna dała 0 i męczyła się strasznie w kinie, jeśli ktoś lubi Riddicka to na pewno to poogląda i może kto wie, będzie po filmie zadowolony. Ja osobiście odradzam wybrania się do kina i wydania na to jakichkolwiek pieniędzy.
September 8, 201312 yr Paweł jara się wszystkim, co ma strzelaniny wybuchy, więc niżej niż 7/10 nie będzie :ph34r:
September 8, 201312 yr No tak, World War Z dostało ode mnie 4/10, Gangster Squad 5/10, więc masz rację.
September 8, 201312 yr No jestem zszokowany takimi ocenami patrząc na inne, które kiedyś podejrzałem. Edited September 8, 201312 yr by suteq
September 8, 201312 yr No raz popatrzyłem Twoje oceny filmów na fw i były blockbustery z niskimi ocenami, także smutełę.
September 9, 201312 yr Dla mnie swietne kino. Kto szuka w tym uj wie czego to gratuluje. W kinie bawilem sie przednio. Tyle ze ja uwilebiam Vina.