Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Sorki panowie, mój błąd ;) Nie zdawałem sobie z tego sprawy, a widziałem już w internecie 3 artykuły na ten temat, więc myślalem, że serio jest coś na rzeczy.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

- Forza looked bad at 1080p, needs some AA, felt like a late current gen game, GT6 probably will look better.

Lul

Mam nadzieję, że to opinia o starszym buildzie.

Ktoś wazny to napisal?

Edit

Lol, odpowiedz mam nad moim postem

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sorki panowie, mój błąd ;) Nie zdawałem sobie z tego sprawy, a widziałem już w internecie 3 artykuły na ten temat, więc myślalem, że serio jest coś na rzeczy.

Ktos szukal taniego chwytu jak TVN, a ile odwiedzin wiecej strona dzis odnotuje.
Opublikowano

http://www.ps4site.pl/newsy/modele-postaci-w-killzone-shadow-fall-ulegly-poprawie-60-fps-confirmed/

Krótko - Killzone SF poprawa modelu postaci + w singlu nie będzie stałych 30 a 30 - 60 FPS. Multi ofc 30 dalej.

Blizzard wycofuje się rakiem z Remote Play Diablo III RoS na Vicie/PS4. Powodem ma być za mały ekran Vity. Widać, że wymóg Sony można obejść, jeśli coś nie pyknie. W zasadzie gry FPS,akcji i racery + sportówki powinny przejść bez słowa, to tyle zastanawiam się np. nad takim Wiedźminem 3 lub nowym Elder Scrolls na Remote Play, może nie pyknąć.

Z reklamówki Remote Play pamiętam Fifę 14, DriveCluba, Watch Dogs, K SF, BF4 i AC 4, więc nie jest źle.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ty powinieś mieć ksywkę GIFaro a nie Figaro.

goodone1.gif

4 dni, a nie trzy... dzisiaj jest poniedzialek, a premiera jest w piatek.

licznik odnosi się do eventu PS4.

Opublikowano

Ty powinieś mieć ksywkę GIFaro a nie Figaro.

goodone1.gif

4 dni, a nie trzy... dzisiaj jest poniedzialek, a premiera jest w piatek.

licznik odnosi się do eventu PS4.

nikogo event jak premiera konsoli jest w piateczek.  :dance2:

Opublikowano

http://www.ps4site.pl/newsy/modele-postaci-w-killzone-shadow-fall-ulegly-poprawie-60-fps-confirmed/

Krótko - Killzone SF poprawa modelu postaci + w singlu nie będzie stałych 30 a 30 - 60 FPS. Multi ofc 30 dalej.

Przecież multi już od dłuższego czasu ma być w 60 za to singiel do tej pory był zapowiadany w 30.

widac mocarny gddr5 niewystarcza :(

#normalnakonsola

Opublikowano
nikogo event jak premiera konsoli jest w piateczek.  :dance2:

Pokażą nowe gry, także dla mnie ciekawsze.

Opublikowano

@Karas

No i to się właśnie zmieniło, że single będzie odblokowane 30-60.

przestańcie pisać jak ja piszę.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@Karas

Frame rate zmienił się tylko w singlu z 30 na 30-60 , multi jest bez zmian czyli w 60 więc po (pipi) piszesz że w 30 ?

Opublikowano

@Karas

Frame rate zmienił się tylko w singlu z 30 na 30-60 , multi jest bez zmian czyli w 60 więc po (pipi) piszesz że w 30 ?

Dokladnie, bedzie 60/60 SP/MP.

#nadkonsola

Opublikowano

Mój błąd, myślałem 60 napisałem 30.

bth_rain-sad.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wlasnie o to pytalem.

:D

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam nadzieję, że przyszli posiadacze Xbone mają sporo miejsca do przesuwania fotela:

bbw5ewl.png

Opublikowano

Takie brykanie między 30 i 60 fpsami to trochę słaba opcja. Chyba, że to chwyt marketingowy i będzie to po prostu chodziło we względnie stałych 40-45.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pewnie tak. 40 - 45 normalnie, 30 jak rozpierucha i 60 jak sobie idziesz samemu.

Ale i tak lepiej niż stałe 30.

Opublikowano

Powinni jednak mimo wszystko dać opcję zablokowania na 30 klatkach, bo wiele osób nie lubi brykającego frameratu, który przyznam, czasami może być męczący dla oczu.

Opublikowano

Ktos chyba cwierkal na tweeterze ze od dzis do czwartku cos maja ujawniac?

Czy sie myle?

Opublikowano

Coś za coś. Ja bym wolał nie, bo pewnie w 90 % będzie wiecej niż 30, to po co to ograniczać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.