Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ragus miałem na myśli to że wii i wiiu są jedną generacje wstecz względem sony i ms, wii należało do generacji ps2/X a wiiu łapie sie do ps360

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

xD

A w jakiej generacji umieścisz gamecuba'a ?

Opublikowano

Czyli ferrari testarossa nalezy do generacji sportowego focusa 2008.

Czyli ferrari testarossa przenioslo sie w czasie.

Moze to w ogole jest DeLorean tylko blacha inna?

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Widzisz Yano, operujemy innymi definicjami pojęcia Generacja Konsol. Dowodzić o słuszności mojej, czy zaprzeczać twojej i vice versa mi się nie chcę, bo ani ty mnie nie przekonasz, ani tym bardziej ja ciebie.

Opublikowano

Sprawa jest jasna, dla Yano nowa generacja oznacza mocniejszy sprzet i NIC innego nie ma znaczego. Dlatego wg logiki Yano PS2 rywalizowalo w tej samej generacji co Wii.

Opublikowano

I w ten sposób z PS2 równocześnie rywalizował GCN i Wii. PS3 wygrało poprzednią generację. Wszystko jest git LOL

Opublikowano

Cała ta dyskusja jest o kant dupy potłuc, bo nowy Mario śmiga w 720p jak na X1 przystało :D Także rozejść się, nie ma nad czym się spinać.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

I w ten sposób z PS2 równocześnie rywalizował GCN i Wii. PS3 wygrało poprzednią generację. Wszystko jest git LOL

Zakrzywiona rzeczywistosc pokolenia plejstejszyn rozwala xD

Opublikowano

Ale gamecube był mocniejszy niż ps2, czyli był next genem nadkonsola, a ps2 podkonsola lol

Opublikowano

IMO "pokolenie centrowania obrazu"

Opublikowano

Ale gamecube był mocniejszy niż ps2, czyli był next genem nadkonsola, a ps2 podkonsola lol

No tak, w takim razie PS2 bylo w tej samej generacji co PSX i N64. Makes sense.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A to yano umiescil dreamcasta w generacji psx? :teehee:

Opublikowano

Prawda jest taka jest że większość gier w 1080p na Wii U to .. multiplatformy :D

Opublikowano

Beczułeczka ze snapa i mowienia do tostera.

Dobre, bardzo dobre. :teehee:

Z tego co tu patrze, to na tej konsoli nic nie działa poprawnie. Wstyd takei coś bło wypuszczac na rynek.

Opublikowano

Dreamcast był nową generacją dla Segi, ale nie nową generacją dla ogółu

Opublikowano

Zawsze, raz na 100 podstron, ktoś musi głośno pokazać, że nie rozumie jak działają podziały generacji. I za każdym razem jest równie zabawnie.

Opublikowano

Czy pierwszy xbox byl w tej samej generacji co ps2?

Opublikowano

666 strona, nie dajcie dupy panowie, musi byc ostro.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czyli jest tylko jedna linia generacji glownych - playstation xD

Przed playstation byla nicosc.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Beczułeczka ze snapa i mowienia do tostera.

LocoCycle i Zoo Tycoon to dla mnie GOTY, nigdy tak sie nie usmialem :teehee:

Opublikowano

Sprawa jest jasna, dla Yano nowa generacja oznacza mocniejszy sprzet i NIC innego nie ma znaczego. Dlatego wg logiki Yano PS2 rywalizowalo w tej samej generacji co Wii.

no mniejwięcej

przecież wii to taki GC z willotem i sterowaniem ruchowym

czy wprowadzenie kinekta i mova nazwiecie nową generacją? chyba nie.  a gdyby zamiast dodać same kontrolery sony i ms wypuściło "nowe" konsole o zbliżonych bebechach do ps360 z dodanymi kinektem/móvem? wtedy to już by była nowa generacja? bo wg. mnie nie

Opublikowano

N64, PSX, Saturn

DC, PS2, GC, Xbox

Wii, 360, PS3

Wii U, PS4, Xbone

nie ma za co

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Czyli jest tylko jedna linia generacji glownych - playstation xD

Dokładnie, plus kilka alternatywnych generacyjnych spinoffów. Obecnie taki Xbox One jest w tej samej generacji konsol MS gdyż nie jest takim skokiem jakim był x360 dla xboxa, dlatego mamy dopiero drugą generację konsol microsoftu i czwartą główną generację konsol sony

Opublikowano

666 strona tematu ! Przypadek - nie sondze !  :teehee:

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Tak.

Przejrzałem na szybko pokaz Xbona, jedyna fajna sprawa to pokaz Quantum Break ( TPP z cofaniem czasu w stylu trylogii Prince of Persia )

Sakramentalne pytanie - czy trzeba oglądać serial, by połapać się w fabule ?? xD

Przy okazji gratulacje od Yoshidy

@yosp: Congratulations @XboxP3 @MrPhilHarrison @majornelson @albertpenello on the global launch of Xbox One! :D @amboyes

@amboyes: Hey @majornelson @MrPhilHarrison @albertpenello @XboxP3 - Congrats on YOUR launch, guys! See you at E3!!!

@amboyes: @majornelson @MrPhilHarrison @albertpenello @XboxP3 can't forget @iocat @thevowel @mattbooty and many more!

ibjSbBqpe09SEW.gif

Mowio że to pierwsza next genowa gra. btw Ja chce powrotu Ksiecia Persji :P

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.