Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Hipokryzja u niektórych nie zna granic. Napiszesz cos złego o Halo, Forzie czy Mario to wielkie oburzenie. Te same osoby wiecznie hejtuja God of war czy infamous ze sa odgrzewanymi kotletami. Pytam sie w takim razie czym jest wielki Mario czy Halo jak nie odgrzewanym kotletem?

Bo może mają dobry gameplay i się bronią mimo, że są tasiemcami. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Hipokryzja u niektórych nie zna granic. Napiszesz cos złego o Halo, Forzie czy Mario to wielkie oburzenie. Te same osoby wiecznie hejtuja God of war czy infamous ze sa odgrzewanymi kotletami. Pytam sie w takim razie czym jest wielki Mario czy Halo jak nie odgrzewanym kotletem?

God of War tez ma wspaniały gameplay i bardzo wciągająca historie.

Opublikowano

jim-carrey-oh-come-on.gif

powtarzasz to jak mantre tak jak by tylko mario miało dobry gameplay kurfa przestań

inne gry tez mają dobry gameplay

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Śmialiście się z X1 a to istne dzieło prostoty i funkcjonalność :) Proszę bardzo jak łatwo można samemu naprawić czytnik terkoczący w X... GENIALNE

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

God of War tez ma wspaniały gameplay i bardzo wciągająca historie.

no 4xkwadrat i do przodu. 

powtarzasz to jak mantre tak jak by tylko mario miało dobry gameplay kurfa przestań

inne gry tez mają dobry gameplay

eheh widze niezły bóldupy o mario handluj z tym 

Opublikowano

mam bul dópy gdy ktoś caly czas powtarza że mario to świetna gra mimo że od 20 lat to samo sie klepie, a jednocześnie jedzie po wszystkich innych grach

Opublikowano

Ty, ale dawaj jakieś sensowne te exy, a nie Resistance, Infamous czy Beyond. Bo też można strzelać jakimiś Alanami, Crackdownami, czy innymi crapami

Najlepsza byla beka iksbotow, ze Beyond to samograj, wogole shit i zaden ex, ale Ryse: Syn Roma to juz mega gierka dla ktorej warto kupic nowa konsole, nekst-gen normalnie !

Edytowane przez saptis

Opublikowano

mam bul dópy gdy ktoś caly czas powtarza że mario to świetna gra mimo że od 20 lat to samo sie klepie, a jednocześnie jedzie po wszystkich innych grach

ku'rwa jakie 20 lat tamo samo. Czy twoim zdaniem to jest samo ?

UamBy1Y.gif

P80zr0t.jpg

Lovi5zi.jpg

GIitVuH.jpg

Jeśli tak, to dla mnie K.O i odpadam 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Contra-Mad-Dog-Scorpion-NES-Custom-Figur

SWEET

Opublikowano

Wczoraj akurat grałem w Contrę. I akurat się przypatrzyłem na tych gości, to się nazywa męstwo, testosteron i awesomność. Wszystkie stare części są genialne. Ta grafika, klimat Rambo, estetyka, płynny gameplay, to jest to.

452307-contra_iii___the_alien_wars045_su

gfs_29082_2_26.jpg

contra3_13.jpg

LETS ATTACK AGGRESSIVELY

Opublikowano

Ty, ale dawaj jakieś sensowne te exy, a nie Resistance, Infamous czy Beyond. Bo też można strzelać jakimiś Alanami, Crackdownami, czy innymi crapami

Najlepsza byla beka iksbotow, ze Beyond to samograj, wogole shit i zaden ex, ale Ryse: Syn Roma to juz mega gierka dla ktorej warto kupic nowa konsole, nekst-gen normalnie !

Pokaż gdzie te Xboty tak pisały, jakoś nikogo podniecającego się Ryse (poza samą grafiką) nie widziałem.

Opublikowano

mi się podoba nawet to ryse, przeszedłem na jutube już 3 rozdziały. pewnie kupię jak stanieje do 50zł.

Opublikowano

Bluber ty tak na poważnie? God of war 4x kwadrat, a Mario? Nie przypadkiem kwadrat x2?

Edytowane przez pop

Opublikowano

kwadrat, kwadrat, trojkat

Opublikowano

Sorry mój blad. W takim razie Mario jest inny bo ma kombinacje z trójkątem :D

Opublikowano

Pokaż gdzie te Xboty tak pisały, jakoś nikogo podniecającego się Ryse (poza samą grafiką) nie widziałem.

(pipi)a, ryse było wymieniane wśród tytułów, dla których wybieram iksłan. na zarzuty, że to press x, to było że god of war też ma qte. czyli porównywanie bękarta cygana do kratosa. krążyły słuchy, że multi ma być niezłe. pamiętam jak soul zacieszał. 

dla mnie jakiekolwiek nadzieje związane z ryse były niedorzeczne, ale łatwo mi mówić, bo jestem sonybotem.

dwie kwestie

1. gra miała podstawy w koncepcie czegoś, co miało służyć do machania przed kitketem

2. crytek robi chodzoną nawalankę. no (pipi)a

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Yu Suzuki to hold Shenmue post-mortem at GDC 2014; Cerny to translate

For March's Game Developers Conference 2014, we're announcing one of the most exciting game postmortems yet.

Yu Suzuki, the influential Japanese game designer famously known for his work at Sega, will be delivering a Classic Game Postmortem on the iconic Dreamcast game Shenmue. Mark Cerny, game designer and lead system architect for PlayStation 4 will be on-hand to translate Suzuki's presentation into English for the audience.

Suzuki, currently president of his own studio YsNet, will talk for the very first time about the creation of the console classic Shenmue. Beginning with the origin of the title as a Virtua Fighter-based RPG on the Sega Saturn, he will take the audience through the long journey of the game that led to its ultimate release in 1999 on the Sega Dreamcast.

This is an hour-long session - we'll have more scheduling details about the talk as GDC gets closer, but we figure a lot of you would like to get this on your radar! If you can't make it to GDC, be sure to watch the session livestreamed on GameSpot.

http://www.gdconf.com/news/yu_suzuki_revisits_shenmue_in_.html

hmm.

Opublikowano

(pipi)a, ryse było wymieniane wśród tytułów, dla których wybieram iksłan. na zarzuty, że to press x, to było że god of war też ma qte. czyli porównywanie bękarta cygana do kratosa. krążyły słuchy, że multi ma być niezłe. pamiętam jak soul zacieszał. 

No może i było bo to jeszcze przed średnią na metacriticu  :sweat:

Opublikowano

No to dajesz kolego, jakoś nie widziałem by ktokolwiek się zacieszał Ryse, masz to dyspozycji temat o Ryse w dziale Xone możesz kopiować tych zacieszających :) 

Trochę beka z Was bo jedyne co ludzie pisali, to że jest potencjał, ale to Crytek i pewnie wyjdzie jak wyjdzie. 

Opublikowano

No to dajesz kolego, jakoś nie widziałem by ktokolwiek się zacieszał Ryse

ja cie wogóle nie widziałem kiedy ryse było na tapecie. czyim alterem jesteś ?

Opublikowano

Nie widziałeś? A moje posty w temacie o Ryse z przed premiery i po, to co niby? Może trzeba się do okulisty udać.

Opublikowano

Wczoraj akurat grałem w Contrę. I akurat się przypatrzyłem na tych gości, to się nazywa męstwo, testosteron i awesomność. Wszystkie stare części są genialne. Ta grafika, klimat Rambo, estetyka, płynny gameplay, to jest to.

LETS ATTACK AGGRESSIVELY

Przeszedles na 3 zyciach? Za dzieciaka dawalem rade, a jak ostatnio odpalilem to mialem problem z pierwszym levelem. Gry teraz sa za proste i zdziadzialem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.