Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz co mustang wydaje mi się, że po spędzeniu całej generacji na X360 będziesz pragnął mieć XO (chociażby dla swojego konta z aczikami) ;] Ja np siebie już nie widzę na konsoli sony, skutecznie obrzydzili mi osobnicy pokroju popka czy innego eksajta.

Dla mnie to działą w dwie strony, pop czy eksajt obrzydzaja konsole sony, ale daddy czy Don obrzydzają maszynke od MS. Z drugiej strony mam na to wy(pipi)ane, PS4 mam już pod TV XO wyladuje za około miesiąc

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

XONE jest taką yebaną krową że nie ma szans by PS4 zawitało u mnie szybko z prozaicznego powodu - nie mam miejsca xD dopóki będzie u mnie gotg konsola 360tka dopóki PS4 nie zawita u mnie (pewno pod koniec roku dopiero).

Opublikowano

Czy ja jestem pod tym kryptonimem eksajtu? :<

nie, ciebie lubie nawet :> 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja nie mam za duzo miejsca w pokoju ale Xbone i tak zawita obok PS4 na premiere TitanFall.

Przeciez trzeba byc tolerancyjnym dla mniejszosci....  :whistling:

Opublikowano

Ja np siebie już nie widzę na konsoli sony, skutecznie obrzydzili mi osobnicy pokroju popka czy innego eksajta.

to samo z xboxem, daddy, don i mazzeo robia robote swoimi postami.
Opublikowano

Wiesz co mustang wydaje mi się, że po spędzeniu całej generacji na X360 będziesz pragnął mieć XO (chociażby dla swojego konta z aczikami) ;] Ja np siebie już nie widzę na konsoli sony, skutecznie obrzydzili mi osobnicy pokroju popka czy innego eksajta.

Dawaj do nas. 17 użytkownik WiiU - jak to dumnie brzmi.

Opublikowano

Póki co nie ma żadnej gry dla której chciałbym nową konsole (DR 3 i Forza 5 vs Super Mario World 3D i Zelda WW) więc nigdzie nie ruszam się.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Moze mi ktos wytlumaczyc tok rozumowania osobnika ktory przy wyborze konsoli kieruje sie tak waznymi wyznacznikami jak 3 trolli w jakims temacie na forum (to sie tyczy zarowno swietej trojcy M$ jak i Son¥) ?

Serio, X, Y lub Z obrzydza wam konsole xD ? Kij z grami,milionami normalnych uzytkownikow, liczy sie to co na forum PISZO !

Opublikowano

Nie chciałbym spotkać takich przygłupów online grając. No i nie grzeje mnie kolejne uncharted. 

Opublikowano

Moze mi ktos wytlumaczyc tok rozumowania osobnika ktory przy wyborze konsoli kieruje sie tak waznymi wyznacznikami jak 3 trolli w jakims temacie na forum (to sie tyczy zarowno swietej trojcy M$ jak i Son¥) ?

Serio, X, Y lub Z obrzydza wam konsole xD ? Kij z grami,milionami normalnych uzytkownikow, liczy sie to co na forum PISZO !

W przypadku Xboxa może i święta trójca, ale PSa obrzydzają milijony januszy.

Opublikowano

Też tak miałem na początku, ale już nawet do trofeów się przyzwyczaiłem. Ba - fajnie, ze Sony wstawilo % wskaźnik graczy (fajnie jak wbijasz platyne, bądź osiagniecie, którego nawet 1% ludzi na swiecie nie ma), szkoda zas ze profil nie aktualizuje gier w która ostatnio graliśmy, tylko pokazuje ta,  w której wbiliśmy jakies osiagniecie.

Mnie do PS4 przekonala Vita która kupiłem znacznie wcześniej i usluga PS+. Na PS4 obecnie brakuje mi killer exow, ale patrząc nawet na poprzednia generacje, jestem pewny ze nadejdą i na bank nie będzie to jeden Uncharted jak piszesz. Jasne - jak się okaze, ze przez najbliższe 2 lata nie będzie na co liczyc, to przecież nie będę wspieral firmy, która osiadla na laurach po super sprzedaży konsol.

Czekam tez na rozwój sytuacji jeżeli chodzi o multiplatformy, bo jak będzie jak w przypadku 360/PS3 przez pierwsze lata, to nawet z exami takimi jak HALO i TitanFall (swoja droga gra także graficznie odstaje od nextgenowych standardow - tak, wiem ze to alpha, ale jakos nie spodziewam się ze na premiere nagle dostaniemy grafikę jak zyleta w 60 klatkach i 1080p) Xbox One nie bylby moja platforma podstawowa.

Swoja droga, patrzac na te wszytskie zdjecia z MM z innych krajow - to niesamowite, jak kulawy i nieprzemyślany marketing może wpływać na decyzje graczy. Rzucają się na PS4 jakby tam było 3 razy więcej exów i wszystkie miały wyjść w tym roku. Watpie tez by gracze z Anglii, Francji, Niemiec, Hiszpanii i innych bardziej rozwinietych panstw wybierali PS4 przez roznice w cenie. Moze u nas 100 Euro ma znaczenie, ale u nich ?

MS w 1 rok (pipi)owym PRem prze(pipi)al 7 lat walki o rynek. Sytuacja odmienila sie o 180stopni i teraz musza sie starac odbic mocnymi exami. Trudno sobie wyobrazic, co by bylo, gdyby to SONY mialo gry i plan wydawniczy jak MS...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czekam tez na rozwój sytuacji jeżeli chodzi o multiplatformy, bo jak będzie jak w przypadku 360/PS3 przez pierwsze lata, to nawet z exami takimi jak HALO i TitanFall (swoja droga gra także graficznie odstaje od nextgenowych standardow - tak, wiem ze to alpha, ale jakos nie spodziewam się ze na premiere nagle dostaniemy grafikę jak zyleta w 60 klatkach i 1080p) Xbox One nie bylby moja platforma podstawowa.

Pierwszy Modern Warfare gdy wyszedł też jakoś specjalnie nie niszczył grafiką (był ładny i to wszystko) więc Titanfall też pewnie nie będzie mega killerem jeśli chodzi o to. Cóż rozumiem cię, ale jeśli byś chciał multiplatformy w lepszej jakości na tej i poprzedniej generacji to raczej konsole nie są dobrym wyborem, ale wiem, że nie będziesz grał na PC więc pal licho to. Zdrowy rozsądek podpowiada, że początkowe problemy mogły być tylko kwestią napisania gry pod Xboxa, ale w sumie nie wiem zobaczymy jak się rozwinie sytuacja bo z tego co czytałem xone wcale nie jest słabszy jakoś bardzo od ps4. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiesz co mustang wydaje mi się, że po spędzeniu całej generacji na X360 będziesz pragnął mieć XO (chociażby dla swojego konta z aczikami) ;] 

E tam. Mam ponad 80 tys. GS'a i jakos mi to powiewa szczerze powiedziawszy. 360tki juz nie mam, a w domu same konsole Sony (Vita, PS3 i PS4). Bede kupowac XO, ale dla exow, a nie achievementow ;]

Opublikowano

Wiesz co mustang wydaje mi się, że po spędzeniu całej generacji na X360 będziesz pragnął mieć XO (chociażby dla swojego konta z aczikami) ;] 

E tam. Mam ponad 80 tys. GS'a i jakos mi to powiewa szczerze powiedziawszy. 360tki juz nie mam, a w domu same konsole Sony (Vita, PS3 i PS4). Bede kupowac XO, ale dla exow, a nie achievementow ;]

i ty też klapkiem : ( 

Opublikowano

Cóż rozumiem cię, ale jeśli byś chciał multiplatformy w lepszej jakości na tej i poprzedniej generacji to raczej konsole nie są dobrym wyborem, ale wiem, że nie będziesz grał na PC więc pal licho to. Zdrowy rozsądek podpowiada, że początkowe problemy mogły być tylko kwestią napisania gry pod Xboxa, ale w sumie nie wiem zobaczymy jak się rozwinie sytuacja bo z tego co czytałem xone wcale nie jest słabszy jakoś bardzo od ps4. 

Opinie sa podzielone. Jakby bylo jak piszesz, to pewnie roznic w rozdzialce, plynnosci, grafice nie byloby zadnych, a widac developerzy musza poswiecic na to wiecej czasu. Zdrowy rosadek podpowiada, ze roznice nie moga byc jakies znaczace - w koncu firmy sobie nie moga pozwolic na mega roznice miedzy wersjami, no ale znowu - na PS3 jakos nawet najwiekszym producentom to nie wychodzilo/brakowlo czasu i do 2011r nawet FIFA tam wygladala jak kupa w porownaniu z wersja Xbox 360...

Co do PC - masz racje, nie gralbym, nawet przez fakt roznic w sportowkach. FIFY przez najblizsze 3 lata na nowym silniku na PC nie zobaczysz. NBA 2k14 z tego co widze to tez 2 zupelnie inne gry, do tego dochodza exy konsolowe, ktore lubie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to jakość wykonania też swoje kosztuje

100 dolcow za jakos wykonania? Serio? Ja rozumiem ze MS sciaga od Apple ktore sprzedaje Iphony z bebechami za 200-300 dolcow dwa razy drozej ale zeby tak dokladnie kopiowali? Jestem pelny podziwu.

A myślisz że firmy jak Samsung czy HTC tak nie robią ? w jakim wy świecie żyjecie....

Opublikowano

jemu chodzi o mnie, nie akceptuje mądrzejszych.

biedak zostanie bez konsoli, bo X1 też kupię jak wyjdą na niego gry a nie dema.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

geniusz. mazzeo, to cie czeka :>

Nie bo nie interesuje mnie ta gra, poza tym z tego co wiem można sobie ustawić patchowanie gier w nocy czy coś takiego.

No i z tego co pisza, aktualizacje na Xbox One tez mozna sciagac w tle, a instalacja nie musi dojsc do konca by wlaczyc gre.

Opublikowano

Wiesz co mustang wydaje mi się, że po spędzeniu całej generacji na X360 będziesz pragnął mieć XO (dla swojego konta z aczikami) ;] 

Ehh i to jeden z głównych argumenów przeważająych szale na strone PS4 tylko zamiast X360-ps3

Opublikowano

no akurat Ty w koncu dostaniesz konsole z normalnie dzialajacym interfejsem, systemem, online, ogolnie - konsole, ktora w koncu konsole przypomina...

Prawie

Star Trek

:teehee:

Opublikowano

jemu chodzi o mnie, nie akceptuje mądrzejszych.

biedak zostanie bez konsoli, bo X1 też kupię jak wyjdą na niego gry a nie dema.

na mądrzejszych żyjących w swoim świecie mówi się inaczej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.