Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No fajny byl, ogralem te 10 fajnych gier, ktore na to wyszly :potter:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dla mnie Nintendo skończyło sie na gamecube jeżeli chodzi o stacjonarki, wii miałem przez chwile ale mnie nie porwało, za to kostka to była praktycznie idealna konsola, świetne zróżnicowane exy i nawet cos tam 3rd dev. wypuszczali

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No fajny byl, ogralem te 10 fajnych gier, ktore na to wyszly :potter:

Znalazłeś aż 10?

Opublikowano

No fajny byl, ogralem te 10 fajnych gier, ktore na to wyszly :sorcerer:

Znalazłeś aż 10?

Jest tego znacznie wiecej.

Opublikowano

Nie ma, mialem 100 najlepszych gier na hdd.

Opublikowano

Znalazłeś aż 10?

Czego jest znacznie więcej? Gier wartych ogrania na Wii? W życiu, 10 to przesadzona liczba nawet jak liczymy Metroid Prime Trilogyza 3 gry

Opublikowano

Dla mnie takie czyste gry z Wii to 5 tytułów (NSMB Wii, dwie częście Galaxy, Donkey Kong i Kirby).  Czyli WiiU i tak ma świetny star jak dla mnie bo już mam 5 kozaków (NSMB WiiU (+ dlc Lugi), Mario 3d World, Zelda WW HD, Donkey Kong, Lego City Undercover)

Edytowane przez balon

Opublikowano

Policzmy.

Donkey Kong Country

SMG 1

SMG 2

NSMB

Xenoblade

Kirby Epic Yarn

Kirby Adventures (znakomita gra)

MP 3

Zelda TP

Zelda SS (dyskusyjne ponoc)

Wario Ware

Warie Shake It

i parę mniej znanych

Opublikowano

Jeszcze tego Metroida tpp bym dorzucił.

Opublikowano

Jeszcze tego Metroida tpp bym dorzucił.

no i odrodzenie gierek na celowniczek i innych arkejdowych gierek, świetna konsola i tyle

Opublikowano

Znalazłeś aż 10?

Czego jest znacznie więcej? Gier wartych ogrania na Wii? W życiu, 10 to przesadzona liczba nawet jak liczymy Metroid Prime Trilogyza 3 gry

Galaxy 

Galaxy 2

NSMBWii

DKCR

Xenoblade

No More Heroes

No More Heroes 2

Red Steel 2

Fire Emblem Radiant Dawn

Metroid Prime 3

Kirby

Tak na szybko. A pominąłem zje.bane zeldy i trylogię metroida. Faktycznie ciężko znaleźć 10 gier.

Opublikowano

Twilight Princess i Skyward Sword to są z(pipi)ane Zeldy? W życiu! :o Kapitalne tytuły!

Opublikowano

Policzmy.

Donkey Kong Country

SMG 1

SMG 2

NSMB

Xenoblade

Kirby Epic Yarn

MP 3

Zelda TP

Wario Ware

Warie Shake It

i parę mniej znanych

Tylko wiele z tych gier starczy na długie godziny. W Donkey Kong: CR, po pokonaniu bossa głównego, dostajemy dostęp do najlepszych etapów w tytułe(świątynie). Po ograniu świątyń, dostajemy znowu kolejne nowe etapy. O grach z serii Mario nie wspominając. A w takich eksach od Sony, co masz? Włączysz sobie Uncharted wciśniesz X, czy co tam innego jest na padzie DS3, gra się sama przejdzie po tych 7h i co dalej? W multi nikt nie gra, a jeśli to tylko fanboje, nie wspominając już o tym, że do multi istnieje wiele lepszych gier, dedykowanych tego typu rozgrywką.

Opublikowano

A The Last Story to co panowie hee ? Jak to możliwe że nikt jej nie wymienił :unknown:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Policzmy.

Donkey Kong Country

SMG 1

SMG 2

NSMB

Xenoblade

Kirby Epic Yarn

MP 3

Zelda TP

Wario Ware

Warie Shake It

i parę mniej znanych

Tylko wiele z tych gier starczy na długie godziny. W Donkey Kong: CR, po pokonaniu bossa głównego, dostajemy dostęp do najlepszych etapów w tytułe(świątynie). Po ograniu świątyń, dostajemy znowu kolejne nowe etapy. O grach z serii Mario nie wspominając. A w takich eksach od Sony, co masz? Włączysz sobie Uncharted wciśniesz X, czy co tam innego jest na padzie DS3, gra się sama przejdzie po tych 7h i co dalej? W multi nikt nie gra, a jeśli to tylko fanboje, nie wspominając już o tym, że do multi istnieje wiele lepszych gier, dedykowanych tego typu rozgrywką.

No ja się zgadzam. Chociaż w multi U2 dalej wielu gra i nie tylko fanboje.

Opublikowano

A The Last Story to co panowie hee ? Jak to możliwe że nikt jej nie wymienił :unknown:

Nie grałem, więc nie wymieniłem.

Opublikowano

Dodam jeszcze, że sterowanie w grach Wii to ewolucja, dobry krok do przodu i szkoda, że w next genach mamy regres.

Opublikowano

Niestety w Polsce gracze sa zabardzo zacofani zeby grac na Nintendo bo przeciez tam sa jakies platformowki i gry dla dzieki.....

Na Wii ukazalo sie wiele bardzo dobrych exclisive'ow i patrzac na zestawienie tych gier z innymi konsolami tej samej generacji ta lista wypada naprawde dobrze.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Kirby obydwa niczym się szczególnym nie wyróżniają (poza artstyle w Epic Yarn). Od NSMB są lepsze platformery 2D i jest ich na pęczki. A Wario Ware? Serio kogokolwiek? Ja nie różnicuję gier biorąc pod uwagę "dobre jak na Wii" tylko albo coś jest dobre, albo nie. I na ogromną większość gier nie chciało mi się tracić czasu mając pod bokiem masakratory z PS360. Dlatego takich gier znakomitych ogólnie na Wii jest mało. Dla mnie to obydwa Galaxy, obydwie Zeldy, Metroid Prime Trilogy, DKCR. Plus obiektywnie Xenoblade, chociaż za jrpg nie przepadam. 7 tytułów. Mało. Ale za to te gry niszczą jakością prawie wszystko co wyszło w tej generacji i dlatego Wii warto było kupić

Opublikowano

Nie gracze są zacofani, a Nintendo jest zacofanie traktując polskiego gracza tak, jak traktuje.

@greg

No super, masz swój gust i nie podoba ci się każda gra, którą wymienił Figaro. I bardzo dobrze, trzeba mieć. Ale jak widzisz, da się wymienić ponad 10 gier co nie hehe. 

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie gracze są zacofani, a Nintendo jest zacofanie traktując polskiego gracza tak, jak traktuje.

Dystrybutorzy juz nieraz probowali, ale Polska to nie kraj dla Nintendo i tyle.  Maja gry za pol darmo rozdawac dla zachety ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

@greg

No super, masz swój gust i nie podoba ci się każda gra, którą wymienił Figaro. I bardzo dobrze, trzeba mieć. Ale jak widzisz, da się wymienić ponad 10 gier co nie hehe.

Można i 100 :) Ale po co w nie grać? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.