Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No fajny byl, ogralem te 10 fajnych gier, ktore na to wyszly :potter:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 794,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dla mnie Nintendo skończyło sie na gamecube jeżeli chodzi o stacjonarki, wii miałem przez chwile ale mnie nie porwało, za to kostka to była praktycznie idealna konsola, świetne zróżnicowane exy i nawet cos tam 3rd dev. wypuszczali

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No fajny byl, ogralem te 10 fajnych gier, ktore na to wyszly :potter:

Znalazłeś aż 10?

Opublikowano

No fajny byl, ogralem te 10 fajnych gier, ktore na to wyszly :sorcerer:

Znalazłeś aż 10?

Jest tego znacznie wiecej.

Opublikowano

Nie ma, mialem 100 najlepszych gier na hdd.

Opublikowano

Znalazłeś aż 10?

Czego jest znacznie więcej? Gier wartych ogrania na Wii? W życiu, 10 to przesadzona liczba nawet jak liczymy Metroid Prime Trilogyza 3 gry

Opublikowano

Dla mnie takie czyste gry z Wii to 5 tytułów (NSMB Wii, dwie częście Galaxy, Donkey Kong i Kirby).  Czyli WiiU i tak ma świetny star jak dla mnie bo już mam 5 kozaków (NSMB WiiU (+ dlc Lugi), Mario 3d World, Zelda WW HD, Donkey Kong, Lego City Undercover)

Edytowane przez balon

Opublikowano

Policzmy.

Donkey Kong Country

SMG 1

SMG 2

NSMB

Xenoblade

Kirby Epic Yarn

Kirby Adventures (znakomita gra)

MP 3

Zelda TP

Zelda SS (dyskusyjne ponoc)

Wario Ware

Warie Shake It

i parę mniej znanych

Opublikowano

Jeszcze tego Metroida tpp bym dorzucił.

Opublikowano

Jeszcze tego Metroida tpp bym dorzucił.

no i odrodzenie gierek na celowniczek i innych arkejdowych gierek, świetna konsola i tyle

Opublikowano

Znalazłeś aż 10?

Czego jest znacznie więcej? Gier wartych ogrania na Wii? W życiu, 10 to przesadzona liczba nawet jak liczymy Metroid Prime Trilogyza 3 gry

Galaxy 

Galaxy 2

NSMBWii

DKCR

Xenoblade

No More Heroes

No More Heroes 2

Red Steel 2

Fire Emblem Radiant Dawn

Metroid Prime 3

Kirby

Tak na szybko. A pominąłem zje.bane zeldy i trylogię metroida. Faktycznie ciężko znaleźć 10 gier.

Opublikowano

Twilight Princess i Skyward Sword to są z(pipi)ane Zeldy? W życiu! :o Kapitalne tytuły!

Opublikowano

Policzmy.

Donkey Kong Country

SMG 1

SMG 2

NSMB

Xenoblade

Kirby Epic Yarn

MP 3

Zelda TP

Wario Ware

Warie Shake It

i parę mniej znanych

Tylko wiele z tych gier starczy na długie godziny. W Donkey Kong: CR, po pokonaniu bossa głównego, dostajemy dostęp do najlepszych etapów w tytułe(świątynie). Po ograniu świątyń, dostajemy znowu kolejne nowe etapy. O grach z serii Mario nie wspominając. A w takich eksach od Sony, co masz? Włączysz sobie Uncharted wciśniesz X, czy co tam innego jest na padzie DS3, gra się sama przejdzie po tych 7h i co dalej? W multi nikt nie gra, a jeśli to tylko fanboje, nie wspominając już o tym, że do multi istnieje wiele lepszych gier, dedykowanych tego typu rozgrywką.

Opublikowano

A The Last Story to co panowie hee ? Jak to możliwe że nikt jej nie wymienił :unknown:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Policzmy.

Donkey Kong Country

SMG 1

SMG 2

NSMB

Xenoblade

Kirby Epic Yarn

MP 3

Zelda TP

Wario Ware

Warie Shake It

i parę mniej znanych

Tylko wiele z tych gier starczy na długie godziny. W Donkey Kong: CR, po pokonaniu bossa głównego, dostajemy dostęp do najlepszych etapów w tytułe(świątynie). Po ograniu świątyń, dostajemy znowu kolejne nowe etapy. O grach z serii Mario nie wspominając. A w takich eksach od Sony, co masz? Włączysz sobie Uncharted wciśniesz X, czy co tam innego jest na padzie DS3, gra się sama przejdzie po tych 7h i co dalej? W multi nikt nie gra, a jeśli to tylko fanboje, nie wspominając już o tym, że do multi istnieje wiele lepszych gier, dedykowanych tego typu rozgrywką.

No ja się zgadzam. Chociaż w multi U2 dalej wielu gra i nie tylko fanboje.

Opublikowano

A The Last Story to co panowie hee ? Jak to możliwe że nikt jej nie wymienił :unknown:

Nie grałem, więc nie wymieniłem.

Opublikowano

Dodam jeszcze, że sterowanie w grach Wii to ewolucja, dobry krok do przodu i szkoda, że w next genach mamy regres.

Opublikowano

Niestety w Polsce gracze sa zabardzo zacofani zeby grac na Nintendo bo przeciez tam sa jakies platformowki i gry dla dzieki.....

Na Wii ukazalo sie wiele bardzo dobrych exclisive'ow i patrzac na zestawienie tych gier z innymi konsolami tej samej generacji ta lista wypada naprawde dobrze.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Kirby obydwa niczym się szczególnym nie wyróżniają (poza artstyle w Epic Yarn). Od NSMB są lepsze platformery 2D i jest ich na pęczki. A Wario Ware? Serio kogokolwiek? Ja nie różnicuję gier biorąc pod uwagę "dobre jak na Wii" tylko albo coś jest dobre, albo nie. I na ogromną większość gier nie chciało mi się tracić czasu mając pod bokiem masakratory z PS360. Dlatego takich gier znakomitych ogólnie na Wii jest mało. Dla mnie to obydwa Galaxy, obydwie Zeldy, Metroid Prime Trilogy, DKCR. Plus obiektywnie Xenoblade, chociaż za jrpg nie przepadam. 7 tytułów. Mało. Ale za to te gry niszczą jakością prawie wszystko co wyszło w tej generacji i dlatego Wii warto było kupić

Opublikowano

Nie gracze są zacofani, a Nintendo jest zacofanie traktując polskiego gracza tak, jak traktuje.

@greg

No super, masz swój gust i nie podoba ci się każda gra, którą wymienił Figaro. I bardzo dobrze, trzeba mieć. Ale jak widzisz, da się wymienić ponad 10 gier co nie hehe. 

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie gracze są zacofani, a Nintendo jest zacofanie traktując polskiego gracza tak, jak traktuje.

Dystrybutorzy juz nieraz probowali, ale Polska to nie kraj dla Nintendo i tyle.  Maja gry za pol darmo rozdawac dla zachety ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

@greg

No super, masz swój gust i nie podoba ci się każda gra, którą wymienił Figaro. I bardzo dobrze, trzeba mieć. Ale jak widzisz, da się wymienić ponad 10 gier co nie hehe.

Można i 100 :) Ale po co w nie grać? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.