Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Thank You For Playing

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętacie jeszce ten napis po przejściu gry?. Widziałem go mnóstwo razy, swoją przygodę z grami zacząłem od Atari i C64 do dziś. Gier, które przeszedłem nawet nie jestem w stanie zliczyć. Od pewnego czasu zastanawiam się gdzie podział się ten napis. Po przejściu gry zawsze oglądam napisy końcowe( ukryte zakończenie, dodatkowy filmik) i jedyne co widzę to jak dziekują sobie za zrobienie tak wspaniałej gry i swoim bliskim za wsparcie i cierpliwość i że bez nich by tego nie dokonali :woot: . Ale graczowi, który kupił ich grę i poświęcił swój czas żeby ją ukończyć to już nie trzeba :sick:. I ze wszystkich gier jakie ostatnio ukończyłem tylko w Tomb Raider były podziękowania dla nas - graczy. Co o tym sądzicie? W jakich grach ostatnio po ich ukończeniu zobaczyliście "Thank You For Playing"?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No akurat Tomb Raider powinien mieć na końcu Thank you for watching.   *ba dum tss*

• W grach na NES-a często to było tradycją po creditsach, a najlepiej mi się podobało jak leciała lista płac, i na sam koniec było jednym napisem i pogrubione:   ...and you.   Mała rzecz, a jak bard

Opublikowano

w fajnalach jest tradycją, że na końcu creditsów dziękują wszystkim fanom final fantasy

Opublikowano

W Halo również jest to tradycją, którą w czwórce kontynuuje 343 Industries

EDIT:

Poprawka w Halo podziękowania były przed napisami końcowymi ;D

Edytowane przez asax

Opublikowano

W grach na NES-a często to było tradycją po creditsach, a najlepiej mi się podobało jak leciała lista płac, i na sam koniec było jednym napisem i pogrubione:

...and you.

Mała rzecz, a jak bardzo cieszyła ;)

Opublikowano

Wszystkie gry Nintendo tak mają.