Opublikowano 10 grudnia 20159 l Na nic nie zdążyłem Ale i tak bym nie ograł pewnie, więc może i lepiej. Swoją drogą to jest takie piękne, że PC Master Race dzieli się niepotrzebnymi gierkami
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Kupiłem to mam. Tomzacz wyślę ci jutroNo właśnie się zdziwiłem, bo myślałem, że nie grasz na blaszce.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Guardians of Victoria: Y**IN-F7BRL-L7T4R Brakuje dwóch cyferek które znajduja sie w tytule starej gry na PC Interstate.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Spoiler Alert 0N43C-CY8ZQ-VJ**5 Brakujace litery to skasowany Silent Hill.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Dobrze. Od dzisiaj biorę tylko gry z dobrą średnią ocen i których nie mam.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Ja już dałem sobie spokój nawet z tymi darmowymi kodami. Czasem gdzieś trzeba podać maila i przychodzi kod, ale... na ui mi, jak i tak nie będe grał w te darmowe crapy? Szkoda czasu na wklepywanie maila.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l No ja wklepalem gierke ktora jest crapem. Wypadla karta foliowana za kilka euro. Odpowiedz na pytanie "na ui mi" xd
Opublikowano 16 grudnia 20159 l I za to euro kupisz kolejną, w która nie pograsz nawet. Nie sądziłem kiedyś, że nadmiar gier może być problemem dla gracza.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Czemu nie pogram? Sukcesywnie gram w te gierki. A tego euro wydam na itemki
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Jakby ktoś chciał to mam do wymiany/oddania kody na Temple of Osiris i FF XIV z bundle od SE. Kontakt przez PW. Edytowane 19 grudnia 20159 l przez andrew777
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Temple of Osiris wygląda fajnie. Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.
Opublikowano 19 grudnia 20159 l No dokładnie, jeszcze jakby tak żulił raven, czy velius, czy inny stary user, to rozumiem. No chyba że jesteś czyimś alterem?
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Turbo Pug: NT8**-IZZ2Q-6KFXA ** - brakujace litery/cyfry to w skrocie Dark Dreams Don't Die Edytowane 20 grudnia 20159 l przez Velius