Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 20,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Shats byl pierwszy :) chodzilo mi o wojne i szmuglowanie

Opublikowano

W San Andreas poznajmey pewnego hipisa. Gdzie jeszcze, oczywiście poza cut scenkami/misjami, możemy się na niego w GTA natknąć?

Opublikowano

No to był jakiś easter egg w IV, stronka o teoriach spiskowych itd i założyciel miał nick podobny do Trutha, już nie pamiętam jaki dokładnie. xD

Opublikowano

dobra.

co oznacza tatuaz na dloniach Mikhaila Faustina?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

12? 

Za każdego wydanego przez Darko kompana? 

Opublikowano

12. ma to zwiazek z calym sednem fabuly ktora opiera sie na grupie 15 najemnikow ktorzy zostali sprzedani wrogowi podczas wojny w jugoslawii. grupa ta zamordowala rodzine i sasiadow Darko, za co ten chcial sie zemscic i dokonal tranzakcji, za smieszna sume. w efekcie tego 12 osob zginelo, przezyl darko, florian i niko. niko zabija darko pakujac mu kulke za kazdego z jego squadmembersow.

suteq byl pierwszy.

i niech mi ktos (pipi)s powie ze ta fabula jest do dupy to mu kupie kredki i flamastry i wysle na wskazany adres

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

@Najtmer

Fabuła i prawdziwy cel Niko to tak naprawdę tło gry i fajnie się to śledzi(szkoda, że to tylko tło), aczkolwiek troszkę zje.bali to, że Niko jest z deka popychadłem, a przecież to tak naprawdę ostry skur.wiel z Serbii, który przeżył niejedno więc jedno drugiemu zaprzecza. :)

Moje pytanie:

Co przerażającego znajdziemy na pustyni w San Andreas? :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ludzkie zwłoki w workach?

Opublikowano

Tak. :P

Opublikowano

Oddaję.

Opublikowano

Jaka fura znajduje się na szczycie góry mount chilliad ?

Opublikowano

Camper?