Skocz do zawartości

Fable Legends

Featured Replies

• Odpowiedzi 261
  • Wyświetleń 44,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jestem bardzo zasmucony gry ludzie skreslaja Legends tylko dlatego ze nie jest to Fable 4. Na pierwszy rzut oka gra przypomina Evolve - bezmyslnie idziesz przez arena bijac mobli az dochodzisz do boss

• Fable w Edge.       https://vine.co/v/OPAteie3Fbg       Jakie to piekne :3

Opublikowano

5 sekund roboty XD Myślałem, że trochę bardziej złożony proces :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiadomo kiedy dokładnie rusza beta ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Beta rusza 16 pazdziernika :) Wiem ze zainteresowanie gra jest raczej znikome ale ktos jeszcze zapisal sie na testy i jest chetny na wspolna gre?

Opublikowano

Ja tez sie zapisalem, ale z tego co widze to nie kazdy sie dostanie, fajnie jak sie uda.

Opublikowano

@koper @ ssxx

A ja mam was w ogole w znajomych? Czy mam za malo postow? XD

Opublikowano

zapisałem się, co mi szkodzi. fajnie byłoby przetestować co mają do zaoferowania. jak coś to ponapierniczami się magią i mieczami :D

Opublikowano

Ja Cie juz dodałem, teraz przeciez nawet nie trzeba potwierdzac friendsow :P

Ja chce byc tym zlyyym *soevul*

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Mam nadzieje zbierze sie chociaz te 4 osoby zeby przetestowac gre bo jest sporo negatywnych opinii (glownie ze to nie Fable 4....) a mi sie gra podoba :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja powiem tak, idealem by bylo dla mnie, jesli ten legends bylby trybem multi do pelnoprawnego fable 4, bo zamysl jest super, tylko nie wiem czy jako standalone bedzie mial wystarczająca zywotnosc.

Aczkolwiek betę chetnie sprawdze, moze jest wiecej contentu niz sie wydaje.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

W jednym z wywiadow mowili ze gra ma byc podzielona ma sezony, a na start powinnismy dostac kontentu na ok 8h gry. Oczywiscie chodzi tutaj tylko o jedno "przejscie" bo bedzie sporo bohaterow do wyboru + tryb tego zlego. Co wiecej Lionhead ma plan na wspieranie tej gry przez piec lat to teraz zalezy ile bedzie itemow do zebrania dla kazdego bohatera i ile dodatkowego kontentu bedzie wypuszczane co rok (no i za ile $$$). Ja jestem dobrej mysli :)

Opublikowano

rowniez sie zapisalem, w co-opie moze byc calkiem fajnie

Opublikowano

Też się kiedyś tam chyba zapisywałem. Jestem strasznie ciekaw co z tej gry będzie, jedna wielka niewiadoma póki co.

Opublikowano

Dostał się ktoś do bety ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

153p3tc.jpg

5l9gye.jpg

rcrn9e.jpg

11vo1vp.jpg

mj75s6.jpg

10h9lae.jpg

4qpsle.jpg

2r41snq.jpg

9uq9mh.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fl10pjbn.png

fl3ihjpl.png

fl44qjxo.png

fl2lykwh.png

fl54vkue.png

Opublikowano

Dostałem e-maila żeby dokończyć rejestrację do bety, mają w najbliższym czasie rozsyłać kolejne zaproszenia do bety.