Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Wystarczy ze wypadl mi mieczyk +60 do staminy zeby zlapac bakcyla Widac ze loot dropi dla randomowych bohaterow czyli bedzie trzeba grac wiecej niz jedna postacia.
Opublikowano 13 września 20159 l Postęp jaki zrobiła ta gra na etapie zamkniętej bety robi wrażenie. Mam jednak obawy co do powtarzalności questów oraz wpływu mechaniki F2P. Więcej powiedzieć nie mogę z powodu NDA, ale i tak ostateczny osąd będzie można wydać dopiero po premierze pełnej wersji.
Opublikowano 23 września 20159 l uooo w końcu Ale to normalny dostęp do bety czy tylko do bety na weekend?
Opublikowano 11 października 20159 l Pogralem wczoraj troche w bete i gra wydaje sie byc juz na ukonczeniu Brakuje jeszcze textur czy modeli postaci ale caly ''szkielet'' z bohaterai i questami juz wydaje sie byc na miejscu. No i sa juz ceny za miktotranzakcje xD. Gralo mi sie fajnie, mam nadzieje ze bedzie mozna zebrac jakas ekipe do wspolnego questowania. Edytowane 11 października 20159 l przez hav3n
Opublikowano 11 października 20159 l a płynność poprawili? 2 tyg. temu było bardzo słabo pod tym względem. ekipa będzie skoro gra jest f2p. Edytowane 11 października 20159 l przez Daddy
Opublikowano 11 października 20159 l W miasteczku potrafi przyciaci ale przy robieniu questow imo jest ok.
Opublikowano 11 października 20159 l tnie się jak emo przy robieniu questów ;/ Da rade jakoś OC xboxa zrobić ? Edytowane 11 października 20159 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 11 października 20159 l Potwierdzam tnie jakby to była alfa, wątpię że to naprawią na premiere.
Opublikowano 11 października 20159 l no to lipa ba sama gra wydaje się spoko i wygląda cudowanie ale ta płynność jest nie do przyjęcia.
Opublikowano 14 października 20159 l Jak nie ma? Kilka razy się przewijała data 27 listopada. Wpierw było "listopad", później "Końcówka listopada" aż w końcu gdzieś rzuci8li datą 27.
Opublikowano 16 października 20159 l Beta 24/7. Tylko nie jestem pewien czy 24/7 do czasu premier przez najbliższy tydzień.