Opublikowano 19 lutego 20178 l jeszcze sie wyrówna wynik i wygrają to o włos jak to zwykle sie dzieje Zobaczymy.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Trochę szczęścia zabrakło w 2 rundach po stronie ct. Wlasnie o tym mowie, brakowalo troche szczescia no i znowu tecami ich pojechali, dlatego przeczuwam powtorke Finał chyba o 3
Opublikowano 19 lutego 20178 l Pan Paweł co wyczynia. Swoja droga slyszycie jak tlum wrzesczy jak VP fraguja? xD Najbardziej lubiana druzyna na swiecie, no ale co sie dziwic jak ma sie snaxa i pashe dwoch oldboyow (w tym legende cs 1.6) no i full aim no brain from poland w druzynie
Opublikowano 19 lutego 20178 l A tymczasem w kobiecym CSie https://clips.twitch.tv/pgtv/FantasticSwallowTheTarFu xDDDD
Opublikowano 19 lutego 20178 l Śmiej się, śmiej. Ja tak lamię, że 3x w tym roku mi się zdarzyło, że kobiety mnie na drugim duście biły.
Opublikowano 19 lutego 20178 l No, ale nie grasz w turnieju o 10k dolcow. Dodatkowa beką jest to, że kobitka nie ma pancerza w potencjalnie ostatniej rundzie a ma na koncie 6k dolcow xd
Opublikowano 20 lutego 20178 l Oglądacie? Zaraz zacznie się 3cia runda na Mirage Oby Snax kerował dalej!
Opublikowano 20 lutego 20178 l z 6-1 na 7-8 :( e: Pięknieeee. Ten clutch taza 1v2 wygrał turniej Edytowane 20 lutego 20178 l przez sprite