Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EUROBASKET 2013

Featured Replies

Opublikowano

Jestem na urlopie, więc miałem to szczęście, że oglądałem na żywca. Mało nie zhaftowałem się z emocji!:obama: Co do tego drukowania to w pierwszej chwili myślałem, że sędziowie "ryżują", ale jak jeszcze raz obejrzałem na spokojnie to wg mnie arbitrzy popełnili tylko jeden poważny błąd, a mianowicie jak wchodził ten najlepszy Japończyk na kosz to faulował go nie Kulig, który zadał mu najczystszą czapę w historii Mistrzostw Świata, a Slaughter. Tymczasem sędzia przypisał faul Kuligowi. Przy przechwycie Ponitki (druga kontrowersja) Chinol był faulowany nie przez niego, a przez chwilę wcześniej popychającego go Slaghtera, a tymczasem komentator Sobczyński zapowietrzył się strasznie. Nieważne z resztą. Ważne, że Polacy wyjaśnili żółtków i weszli do drugiej rundy. Brawo!!

• Odpowiedzi 342
  • Wyświetleń 49,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W polaczkowie pies z kulawą nogą nie interesuje się drugim najpopularniejszym sportem na świecie, to jest koszykówką, więc warto wspomnieć, że trwają Mistrzostwa Świata w Chinach, gdzie gramy i mamy b

• jeszcze taka ciekawostka:   Mateusz Ponitka drops the 3rd triple double in #EuroBasket history. Previous 2: Toni Kukoc, 1995: 15 PTS, 12 REB 11 AST Andrei Mandache, 2017: 14 PTS 10

Opublikowano
To co , z kim potencjalnie mierzymy się w półfinale przed meczem z USA?:banderas:
Rosja i Argentyna.
Opublikowano

Myślę, że raczej w stronę obsady sędziowskiej było skierowane. 

Opublikowano

jak na dobrostan naszego basketu i fakt, że awansowali po 52 latach na MŚ, to super wyglądały te dwa spotkania. Mam nadzieje, że zrobią niespodziankę i do ćwierćfinału awansują.

Opublikowano

Planowe zwyciestwo z WKS i w 1/8 zagramy z Rosją, Argentyną i zwycięzcą meczu Chiny-Wenezuela.

Opublikowano
  • Autor

Teraz jak odpadną to będzie strasznie szkoda, oby dali czadu.

Opublikowano
Teraz jak odpadną to będzie strasznie szkoda, oby dali czadu.
Wystarczy, że pokonają Sowietów i są w ósemce.
Opublikowano

Szacun w chuy. Jak widziałem, że gramy z Ruskimi i Argentyną to byłem pewien, że dostaniemy po mordzie, a tu taka heca. Oby tylko terminarz dopisał i lecimy dalej :banderas: Brawo chłopaki:flag_of_truce::thanks:

Opublikowano

Teraz tylko Argentyna pyknie Wenezuele i mamy 1/4, przed turniejem ciekawe jaki kurs na to był.

Opublikowano
Teraz, ścierpła mi noga napisał:

Gortat pewnie ma biegunkę, ciekawe co głupiego znów naskrobie.

ON GRAŁ W FINAŁACH NBA A NIE, ŻE AWANSOWAŁ JESZCZE NAWET NIE DO KOŃCA DO RAPTEM 1/4!!

200w.webp?cid=790b76112af9294fe11b048071