Opublikowano niedziela o 20:035 dni A potem skargi że im instalacje się wieszają i czasem się nawet plików skopiować nie da bo błędy wywala.
Opublikowano środa o 12:372 dni Właśnie widziałem to nowe Retro na poczcie. Ale że była kolejka 6 osób i przez pierwsze 10 min jak tam stałem wszystkie okienka były zamknięte, postanowiłem nie wspierać patologii.I teraz nie mam gazetki na weekend bo PSXE niestety nie doszło.
Opublikowano środa o 12:562 dni O kurde o tym nie pomyślałem że na poczcie może byc gazetka a szukałem wczoraj i u mnie we wiosce nigdzie nie było. Sprawdzę ta poczte dzisiaj.
Opublikowano środa o 17:412 dni Na poczcie nie było jednak, ale dorwałem w empiku. Był jeden egzemplarz, nie wiem czy tak ludzie kupują czy mały nakład jest
Opublikowano czwartek o 10:051 dzień Jak przeglądałem ostatnie cda tydzień temu w empiku, to poprzedniego Retro chyba z 10 egzemplarzy leżało.
Opublikowano czwartek o 11:131 dzień Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Jak przeglądałem ostatnie cda tydzień temu w empiku, to poprzedniego Retro chyba z 10 egzemplarzy leżało.Retro uzupełniają co jakiś czas, ten magazyn sprzedają przez kilka miesięcy.
Opublikowano czwartek o 13:561 dzień Powiem wam, że całkiem fajnie się to czyta, bałem się bo Star Wars to nie do końca mój ulubiony temat, ale wcale nie ma tam aż tak dużo SW a są też inne fajne artykuły. Mam nawet takie wrażenie że takie retro ma więcej sensu niż te specjale w których są recenzje których jakoś specjalnie nie chce mi się czytać bo ile można. Edytowane czwartek o 13:571 dzień przez czapa
Opublikowano czwartek o 17:061 dzień Retro nie jest monotematyczne to fakt ale mi siadają obie formuły. Jednak retro czyta się przyjemniej w długich sesjach. Kompletnie nie rozumiem dlaczego nie zaproszą starych autorów do udziału w retro. Była by to przyjemna nostalgia względem starego CDA.
Opublikowano czwartek o 18:021 dzień Ja nigdy nie czytam tych czasopism od deski do deski. Wybieram tylko interesujące mnie artykuły. Te star warsy to tylko część poczytałem. Aż takim nerdem nie jestem!
Opublikowano wczoraj o 07:26 1 dzień https://gameonly.pl/recenzja/recenzja-ksiazki-game-story-jagged-alliance-2
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Natłukli chyba tego Retro. Tylko w jednej galerii co właśnie byłem- w empiku 12 sztuk, a w dwóch salonikach w sumie 14. Pewnie liczą że star warsy przyciągną kupujących.