Skocz do zawartości

Indyki na vite

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

ciekawe z jakim opoznieniej wrzuca axiom wersje na ps vita, z cena troche pojechali, drozsze niz HM2

• Odpowiedzi 185
  • Wyświetleń 30,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tales From Space: Mutant Blobs Attack - jeżeli lubisz platformówki, to jest to twój must have

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Dzisiaj wystartowała mała promocja na indyki:         http://blog.eu.playstation.com/2014/03/19/new-playstation-store-infamous-final-fantasy-metal-gear-towerfall/   Chyba się skuszę na Angry B

• a Shahid czasem nie pisał, że w patchu dają daily challenge?

Opublikowano

Shovel Knighta mogliby dać w plusie, trochę mi żal kupować go po raz drugi, choć jest przegenialny.

Na premierę wezmę raczej HM2, Titan Soulsa na bank. 

Opublikowano

Ja się bardzo dobrze, ba, wręcz kapitalnie bawię z indykami na Vitę - Don't Starve, HotLine Miami, Rogue Legacy, zapewniły mi masę frajdy, jak kiedyś Plants vs Zombie.
Szkoda tylko tej niespożytkowanej mocy obliczeniowej sprzętu.

Opublikowano

mocno trzymam kciuki za cosmic star heroine od poczatku ogloszenia tego projektu na kickstarterze 

Opublikowano

Też czekam mocno na Cosmica. W ogóle ostatnio załapałem ponownie zajawkę na indory, a Viciuszka jest najlepszym urządzeniem pod słońcem, które pozwala nam  rozkoszować się nimi do woli, i to  w każdym niemal miejscu.

Opublikowano
  • Autor

Pogralem troche w La-Mulana Ex, pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne, muzyczka gra elegancko, dosc wymagajaca, a to tylko poczatek, szkoda jedynie ze gra nie wyswietla sie na calym ekranie 

tak czy inaczej polecam

Opublikowano

od jakiegos czasu ceny tych flagowych indykow w dniu premiery sa lekko przegiete

Opublikowano
  • Autor

dokladnie, ja jeszcze kupie HM2 day one, a pozniej czekam na obnizki 

Opublikowano

Sam czekam na obniżki i zaraz pewno łyknę FEZa, bo obecnie kosztuje 21 zł. 

Płacenie za cyfrowego indyka powyżej 60 zł trochę boli. Inaczej by było, gdyby gra wyszła w pudełku na fizycznym nośniku, wtedy dałbym nawet i ponad 100 - zależy od gry, zwłaszcza, że to w świecie indykow w obecnych czasach powstają najbardziej kreatywne gry/nowe IP, które dysponują nieprzeciętnym dizajnem i dają maksymalną frajdę z grania. Natomiast branża od tak zwanych gier AAA stanęła w miejscu, a nawet się cofa serwując coraz częściej  papke dla motłochu, nie dla graczy.

Założę się o skrzynkę piwa, ze gdyby dać taką możliwość, aby rimejka Finala 7 zrobili niezależni twórcy, którzy mieli by na to 2 lata, budrzet 1 milion dolców( rimejk od SE kosztował by pewno z 50 milionów ^^)  to dostali byśmy takowego rimejka, na którego czeka każdy prawdziwy fan, a nie  onanistycznograficzny komercyjny motłoch.

Czekam aż te szpil powstanie i zasili również VitowoIndyczą bibliotekę.

:)

Opublikowano

odpalilem ostatnio tego kick&fennick - zabilbym kolesia co wymyslil design temu dziecku ale sama gra bardzo przyjemna i wyglada swietnie