Opublikowano 2 czerwca 201410 l Ahoj, Moje ID: Lotarknives Biblioteka:MK8 Monster Hunter 3 Ruuner 2 Un Epic Wii fit U MarioBrosUZombiU Sport club Nano Assault Neo Trine 2 Abyss Dr.Luigi Nes remix 1/2 Wind waker Call of Duty GhostsAC IV Black FlagBatman Arkham CitiWiiPartyUNintendoLandDeusExTeken Pikmin 3 Marian z Putinem na OlimpiadzieF1 gówniane wyścigi. Edytowane 2 czerwca 201410 l przez LotarKnives
Opublikowano 5 czerwca 201410 l ID : gwynbleeid Gry posiadane obecnie MArio kart 8, mario 3d world, pikimin 3, i jutro moonster hunter 3 oraz jako bonusowa gra do mario kart wonderful 101 Osoby chętne do gry wspólnej w mario kart albo w monster huntera zapraszam Prawie wszystkich tutaj zaprosiłem jak kogoś mi się nie udało chętnie przyjmę zaproszenie a z gier jeszcze injustice bo w promocji było Edytowane 5 czerwca 201410 l przez blantman
Opublikowano 6 czerwca 201410 l Hey NN Id: Greshone Gry: Mario Kart 8 i Zelda Wind Waker. Chętnie pogram z MK8. Nie zdziwcie się jak będę zapraszał Was do znajomych.
Opublikowano 6 czerwca 201410 l Cześć właśnie zakupiłem bundla z MK8 zaloguje sie i podam tag:) pozdrawiam
Opublikowano 7 czerwca 201410 l ID - LipaPL Mario Kart 8, Lego, Super Mario World, New Super Luigi i Mario, Donkey Kong
Opublikowano 7 czerwca 201410 l id: hayami mk8 oraz super mario 3d i zombieU zapraszam hayami_one jest id przepraszam za zamieszanie
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Bansai i Lipa zaakceptujcie zaproszenia, trzeba wejść na taką pomarańczową twarzyczkę w menu
Opublikowano 17 czerwca 201410 l A ja:-( Ja np. chciałem Cię dodać, ale po prostu nie idzie. Próbowałem Wojats1986 i próbowałem Wojtas1986. Sprawdź czy na pewno wszystko jest w porządku z Twoim ID.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l A ja:-( Ja np. chciałem Cię dodać, ale po prostu nie idzie. Próbowałem Wojats1986 i próbowałem Wojtas1986. Sprawdź czy na pewno wszystko jest w porządku z Twoim ID. Miałem podobnie. I to nie tylko z nim jeśli dobrze pamiętam. PS. Ktoś mi powie jak się znaki wprowadza gdy wpisujemy w wyszukiwarce czyjś nick? Ja tam widzę jedynie opcje zmiany wielkości liter, nigdzie nie widzę znaków, a wiem, że są, bo niektórzy mają np. $ w nicku. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Nick to co innego, możesz zmieniać jak chcesz:) Za(pipi)ista sprawa swoją drogą.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l NN ID: mardobos Gry: Mario Kart 8, Smash Bros, Zelda Wind Waker, New Super Mario Bros U, Hyrule Warriors, Game and Wario, Pikmin 3, Bayonetta 1+2 Edytowane 21 grudnia 201410 l przez Dobos