PS4fan 1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 w piątek idę się zapytać do RTV czy będą coś mieć na półkach 29. jak nie jade do większego miasta do MM ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Makot 5 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A orientuje się ktoś czy będzie gdziekolwiek jakaś sprzedaż o północy z 28 na 29 Listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoBJaX_PL 4 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Zamowilem swoja konsolę w Euro 07.11 koło 17 30 bundel z KZ dostalem dzisiaj taka odpowiedź: Szanowny Kliencie, Rezerwacja xxxxxxxxx zostanie dostarczona najpóźniej w dniu premiery konsoli PS4. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Makot 5 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja już dawno temu dostałem odpowiedz "Szanowny Kliencie, Pre-order gwarantuje realizację zamówienia w terminie. Jak będziemy mieli sprzęt na magazynie będziemy informowali o dalszych krokach w celu finalizacji zamówienia. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam" Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ma ktoś info na temat dostępności w media expert? Cytuj Odnośnik do komentarza
sznajder 2 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A moze ktos sie orientowal jak z dostepnoscia w bialymstoku i okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A orientuje się ktoś czy będzie gdziekolwiek jakaś sprzedaż o północy z 28 na 29 Listopada? Nie ma takich sprzedaży. Nie ma tylu sztuk aby móc wydawać klientom konsole którzy inni mają zamówione. Cytuj Odnośnik do komentarza
CrossSleet 5 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A po co sprawdzać ? Sprzęt jest nowy i nie ma się czym przejmować. Jak padnie to na wymianę dajesz, albo do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
FarM 1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Reszta na PS4 dopiero 25.11 orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu. W MM/SP możesz sprawdzić w punkcie serwisowym Edytowane 18 Listopada 2013 przez FarM Cytuj Odnośnik do komentarza
quakeslu 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam Dzisiaj dostałem email z euro rtv z proźbą o wykonanie przelewu za konsolę. Może szybciej wyślą Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Gość w Krakowskim MM powiedział mi, że spokojnie wystarczy konsol na premierę dla wszystkich. Sony ponoć potwierdziło, że będzie więcej sprzętu niż początkowo zakładano. Mają być golasy i zestawy z Killzone. Cena najprawdopodobniej 1799 i 1999. Od rana, 29 listopada powinny byc już wyłożone na póły. Można adres sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Ja po cichu liczę na zakup w UK. Wstępnie miałem kupić w Blockbuster ale firma upadła i robią wyprzedaże, a o przyszłych zamówieniach nie ma mowy. W The Game mówili, że może być problem z dostępnością w dniu premiery jednak warto próbować. Na szczęście tutaj sklepów z grami jest mnóstwo, więc trzeba będzie pochodzić. 349 funtów to, że tak powiem zacna cena przeliczając na zarobki, człowiek cały miesiąc pracuje a stać go na ps4 z grami + TV + kino domowe i jeszcze na życie zostaje. Życzę powodzenia w polowaniu na Wasze egzemplarze PS4 i oby POLSKA nie trafiła na wadliwą partię konsol. Edytowane 18 Listopada 2013 przez mastafaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wiktorio9 7 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Reszta na PS4 dopiero 25.11 orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu. W MM/SP możesz sprawdzić w punkcie serwisowym jaki sklep ? bo potrzebuje o FIFA 14 na PS4 aaa i wiesz może gdzie można kupić NBA 2k14 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Szanowny Kliencie, Według informacji od producenta konsole wraz grą powinny być dostępne w dniu premiery. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Dzisiaj takie info od Euro dostalem, bundla z kz zamowilem jak tylko wrzucili na strone. Tekst 'powinny byc' sredni mi sie podoba. I podbijam pytanie o gry, gdzie kupujecie, gdzie najtaniej? Polska/zagranica bez roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Forumku patrz: http://www.ppe.pl/news-25376-sce_polska___oficjalne_stanowisko_w_sprawie_dostepnosci_ps4_w_naszym_kraju_.html Cytuj Odnośnik do komentarza
wiktorio9 7 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 no to ja mam PREORDER złożony 7 sierpnie kartonik leży i czeka jeszcze 10 dni FIFKA do tego czekam aż ktoś mi odpowie co z NBA 2K14 i weekend z głowy :> a poootem jeszcze dłużej :> mój plan na 29. listopada - mam zwolnienie ze szkoły ( do lekarza idę) - 9:00 jestem w sklepie i daje kartonik -9:15 wychodzę z PS4 FIFKĄ, kartą na 100 zł do PSN i mam nadzieje że z NBA - 9:30 rozpakowuje -10 podłączam,zakładam konta -10:45 do 24 siedze i gram w Fifa Ultimate Team 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Teramitzu 14 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Hejka, Poniżej oficjalne stanowisko SCE Polska odnośnie dostępności konsol na premierę. Co o tym myślicie? Ja zamówiłem w Euro 06/11 i nawet dziś Pani mnie zapewniała, że konsolę otrzymam ale z informacji poniżej nie jest już to takie pewne. I co to znaczy, że dotyczy płatnych preorderów? Ja mam odbiór osobist i nic nie płaciłem. http://www.ppe.pl/news-25376-sce_polska___oficjalne_stanowisko_w_sprawie_dostepnosci_ps4_w_naszym_kraju_.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Hejka, Poniżej oficjalne stanowisko SCE Polska odnośnie dostępności konsol na premierę. Co o tym myślicie? Ja zamówiłem w Euro 06/11 i nawet dziś Pani mnie zapewniała, że konsolę otrzymam ale z informacji poniżej nie jest już to takie pewne. I co to znaczy, że dotyczy płatnych preorderów? Ja mam odbiór osobist i nic nie płaciłem. http://www.ppe.pl/news-25376-sce_polska___oficjalne_stanowisko_w_sprawie_dostepnosci_ps4_w_naszym_kraju_.html hejka, patrz 2 posty wyżej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bolek456 2 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu. Także mam lekkie obawy co do zakupu w Euro po nie których opiniach na forach. Co do sprawdzenia sprzętu na miejscu to jednie maja wzmiankę na stronie: Pamiętaj, aby przy odbiorze produktu w sklepie RTV EURO AGD lub w domu przy dostawie obejrzeć go i sprawdzić, czy nie ma uszkodzeń (zarysowań, wgnieceń, otarć). Pomoże Ci w tym sprzedawca lub pracownik dostarczający produkt, którego obowiązkiem jest upewnienie się, że wydawany produkt jest w dobrym stanie. Sprzedawca lub pracownik dostarczający zamówienia może wydać Ci produkt tylko wtedy, gdy jego stan jest przez Ciebie akceptowany Pamiętaj razem z produktem powinieneś otrzymać instrukcję obsługi, kartę gwarancyjną oraz dokumenty potwierdzające zakup produktu. Źródło: http://www.euro.com.pl/cms/reklamacje_odbior-i-wskazowki.bhtml#ixzz2l20eLKJi Myślę że będzie to zależało na jakiego sprzedawce trafimy żeby móc podłączyć konsole na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) No ja tam dalej mam przeczucie, że wejdę 29.11 do MM lub Media Expert i wyjdę z konsolą bez preordera (mieszkam na przedmieściach ok 150 tys osady więc raczej nie ma tu takiego szału jak większych aglomeracjach). Dodam od razu, że mój optymizm jest podyktowany w dużej mierze tym, że mocno opadł mi hype na PS4 po przesunięciu Watch Dogs. Jakby nie NBA 2k14 + zamiłowanie do nowinek AV to całkiem możliwe, że w ogóle bym się nie zastanawiał nad kupnem na premierę. Edytowane 18 Listopada 2013 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Moj pre order juz jest w statusie jako Processing;D Such a perfect day;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Teramitzu 14 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Moj pre order juz jest w statusie jako Processing;D Such a perfect day;D W jakim sklepie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu.Sprzedawca nie może ci odmówić tylko obejrzenia sprzetu pod kątem uszkodzeń. Podłączanie , testowanie to tylko ich dobra wola więc czasem nie chcą się w to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Shopto ale to sklep UK Nie mam pojecia czy wysylaja do innych krajow,ale dzis sie dowiedzialem,ze kazdy kto zamowil konsole przed 11 listopada dostanie na premiereMozliwe,ze w Uk znowu Xbox bedzie na topie i sporo ludzi anulowalo zakup. Co jest smieszne zamowilem pre ordera na poczatku wrzesnia z Amazona Uk i nie mam szans dostac konsoli na premiere.Chyba zawsze lepiej wybrac maly sprawdzony sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi