CrossSleet 5 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Może ktoś podsumuje wszystko? Info w jakich miastach powinny być dostępne konsole etc. Postaram się jutro obczaić Gliwickie Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
wiktorio9 7 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 U mnie w Euro RTV w mieście 150.000 mieszkańców Inowrocław. Byłem u gościa i powiedział mi że jest u nas tylko z 6-7 Preorderów a mają mieć na stanie 12-13, ale mówił że to nie jest pewne i wie tylko że preorderki do 3 września będą ja mam 4 sierpnia więc luuuuuz EEEJ MOŻNA JUŻ DOSTAĆ GRY PS4 W SKLEPACH W TORUNIU ? DZISIAJ WŁAŚNIEI JADĘ I ZASTANAWIAM SIĘ CZY WZIĄĆ KASĘ I KUPIĆ FIFKĘ MOŻe NAMÓWIĘ RODZICÓW NA NBA 2K14 PROSZĘ O POMOC BO ZA 1H JADE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja się tylko zastanawiam, czy dostanę ps4 w MM. Pre-order kupiłem 9 października, ale przez info od SCEP (odnośnie zamówień złożonych do 3 września) zastanawiam się czy mi odłożą (na magazynie), czy będzie trzeba walczyć o swoją sztukę. Jeżeli mają mieć na półkach to chyba wszystkie pre-ordery też zrealizują, zwłaszcza, że jakiś czas temu zaprzestali ich sprzedaży? Nie zależy mi na bundlu, chyba, że będzie taka możliwość ale bez spiny. U mnie w Euro RTV w mieście 150.000 mieszkańców Inowrocław. Byłem u gościa i powiedział mi że jest u nas tylko z 6-7 Preorderów a mają mieć na stanie 12-13, ale mówił że to nie jest pewne i wie tylko że preorderki do 3 września będą ja mam 4 sierpnia więc luuuuuz EEEJ MOŻNA JUŻ DOSTAĆ GRY PS4 W SKLEPACH W TORUNIU ? DZISIAJ WŁAŚNIEI JADĘ I ZASTANAWIAM SIĘ CZY WZIĄĆ KASĘ I KUPIĆ FIFKĘ MOŻe NAMÓWIĘ RODZICÓW NA NBA 2K14 PROSZĘ O POMOC BO ZA 1H JADE !!! Ja sprawdzałem na stronie MM i widnieje tam tylko Fifka (za 279,00 ) ale info, że niedostępne w MM Toruń. Niestety dziś się nie wybieram, ale może jutro albo pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Mozna zalozyc osobny temat co by byla tablica co kto gdzie I jak. Ja w piatek jade na zwiady do MM I Euro w Opolu, a jutro MM Wrocek Dominikanska info bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
bolek456 2 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Mozna zalozyc osobny temat co by byla tablica co kto gdzie I jak. Ja w piatek jade na zwiady do MM I Euro w Opolu, a jutro MM Wrocek Dominikanska info bedzie O to fajnie daj info jak tam wygląda sytuacja w MM w galerii. Ma zamiar się wybrać 29 choć mam preordera w Euro. Ale przygarnął bym ten egzemplarz z MM. Pewnie jak wszyscy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Znajomy dzisiaj dostał tel. z Sony Center, że jego preorder na 100% zostanie zrealizowany na premierę (preorder z 11 sierpnia). Ja anulowalem swoje zamówienie w Muve. Cytuj Odnośnik do komentarza
pop 41 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 U mnie w Euro RTV w mieście 150.000 mieszkańców Inowrocław. Byłem u gościa i powiedział mi że jest u nas tylko z 6-7 Preorderów a mają mieć na stanie 12-13, ale mówił że to nie jest pewne i wie tylko że preorderki do 3 września będą ja mam 4 sierpnia więc luuuuuz EEEJ MOŻNA JUŻ DOSTAĆ GRY PS4 W SKLEPACH W TORUNIU ? DZISIAJ WŁAŚNIEI JADĘ I ZASTANAWIAM SIĘ CZY WZIĄĆ KASĘ I KUPIĆ FIFKĘ MOŻe NAMÓWIĘ RODZICÓW NA NBA 2K14 PROSZĘ O POMOC BO ZA 1H JADE !!! Hehe od kiedy w Inie mieszka 150 000 mieszkańców? 80 moze i tak Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Właśnie miałem tel z Sony Center że mogę sobie wsadzić w dupe ten swój preorder. Tyle w temacie. Generalnie to - Sony wyyeb się na plecy z taką polityką. Pojadę do MM albo Saturna w dzień premiery. Przepychać się łokciami nie będę, nie będzie to olewam sprawę. Jestem zniesmaczony. Z tego co pamietam Sony Center to nie Sony jako firma tylko firma dystrybutor IT/audio/video o nazwie KSK Dystrybucja. Czy coś sie zmieniło? Bo to jednak by wszystko wyjaśniało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Dostałem właśnie maila od Saturna, muszę przyznać, ze pracowników to mają oni średnio ogarniętych jeśli chodzi o informacje. Ale teraz konkrety, bo są rewelacyjne. Twój Preorder PlayStation 4 (zamówienie nr xxxxxxxxxxx) Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za zakup pre-ordera na konsolę Sony PlayStation 4. Wychodząc naprzeciw Twoim oczekiwaniom przygotowaliśmy aż 8 różnych konfiguracji, spośród których możesz wybrać najbardziej odpowiadającą Twoim potrzebom. Poniżej przedstawiamy wszystkie wersje do wyboru. Prosimy o odpowiedź na naszego maila, wraz z deklaracją, którą konfigurację konsoli wybierasz. Liczba sztuk w poszczególnych konfiguracjach jest ograniczona. Szybka odpowiedź pozwoli nam na zapewnienie Ci dostępności zestawu jakiego oczekujesz. Konfiguracja 1 PS4 - 1699zł Konfiguracja 2 PS4 + Fifa 14 1899zł Konfiguracja 3 PS4 + BF4 - 1899zł Konfiguracja 4 PS4 + KZ SF - 1899zł Konfiguracja 5 PS4 + BF4 + Fifa 14 - 1999zł Konfiguracja 6 PS4 + ACIV + KZ SF 1999zł Konfuguracja 7 PS4 + Pad + Fifa 14 2099zł Konfiguracja 8 Ps4 + pad + kamera + Killzone 2249 zł IMO brakuje mi tylko zestawu KZ SF + Fifa, ale nie ma co narzekać Edytowane 20 Listopada 2013 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Konfiguracja 5 PS4 + BF4 + Fifa 14 - 199zł Bierz to A tak na poważnie to fajne ceny nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Przed chwilą dzwoniłem na infolinię i się pytałem o zestaw ps4 + asasyn + killzone + pad za 1999zł i zgadnijcie co mi pani odpowiedziała ? ŻE KONSOLA JESZCZE NIE MIAŁA PREMIERY I NIE MA JEJ W SKLEPACH xD NO BRAWO, to chciałem usłyszeć ;p Jak dalej drążyłem temat to powiedziała, że nie wie jaka będzie cena konsoli, że nie wie ile będzie egzemplarzy i że tak w ogóle to ona nic nie wie (pewnie nie wiedziała zbytnio czy mi o konsolę playstation chodzi czy może o grę playstation xD). Jeżeli ktoś ma może więcej info na ten temat to niech się podzieli, bo nie chcę podczas otwarcia sklepu dowiedzieć się, że żadnych promocji nie ma i ogólnie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Peszkaa 24 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Konfiguracja 5 PS4 + BF4 + Fifa 14 - 199zł Bierz to A tak na poważnie to fajne ceny nawet. tak tylko dodaj do tego 100zł bo za tyle miał wykupionego pre-ordera:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Skąd wiesz, że miał preordera za 100zł ? Wiele osób ma preordery w saturnie, empiku, rtv itd. bez tego kuponu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gmeru 297 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Mam to samo: Właśnie dostałem info z Saturna. Od tych cen odejmę jeszcze 100zł za preorder. A mam go za 1zł bo był w promo na Face;p Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 czemu nie ma killzone + bf albo killzone + fifa za 1999 :< mimo to bardzo dobre ceny !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Tak dokładnie, jeszcze stówkę odejmują. Co jak co, ale już chyba nikt nie spodziewał się ceny 1699 za gołą PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Peszkaa 24 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 tutaj macie już odjętą cene 100zł za pre-order;) czyli konsola za 1799 policzyli twoją stówke i wychodzi 1699 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) W sumie może i racja, bo ten wpis można dwojako przetłumaczyć Bezpośrednio przed premierą otrzymasz kod rabatowy uprawniający do obniżenia ceny konsoli o wartość pre-ordera (100 zł) oraz szczegółowe instrukcje dotyczące realizacji zamówienia. Ale z drugiej strony, Media Markt oferuje Konsolę z KZ SF i ACIV także za 1999zł i to bez preordera. A jak wiadomo, MM i Saturn to jeden pies. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Peszkaa 24 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 ale nikt nie ma konsoli za 1699zł dlatego jestem w 100% pewny ze to jeszcze ta stówa sie nie wlicza co już zapłąciłeś. A Saturn a MM to niby to samo ale ceny maja różne tych samych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 No to ja też, będzie ktoś w Gorzowie Wlkp. w Media Markt 29.11 z rana ? Ja atakuje z rana Cytuj Odnośnik do komentarza
bolek456 2 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Haha... ale to się wszystko szybko zmienia. Najpierw MM wypuściło fajna ofertę, a teraz okazuje się że w Saturnie i Euro będą podobne egzemplarze do wyboru. Wy się bijcie a ja pójdę do zwykłego spożywczaka i zakupię golasa za 1600 ) Edytowane 20 Listopada 2013 przez bolek456 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
flesiek 2 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 ja w Szczecinie z rana przyatakuje MM Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) ja w Szczecinie z rana przyatakuje MM Mają mieć konsole na półkach - info od pewnej osoby Pytanie tylko ile chłopa się z rana tam wybierze xD Edit nie wierze taki babol się wkradł ;O Edytowane 20 Listopada 2013 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Dobrze mieszkać w Polsce Z. Przynajmniej nie bedzie kolejek przed media 29ego, bo tu bida i nikogo nie stać na konsole. Pewnie będę sam stał przed MM 29 i bez problemu wezmę swój egzemplarz konsoli. Edytowane 20 Listopada 2013 przez kidnappa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Peszkaa 24 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Kto atakuje Poznań? CO wybieracie Media Markt Czy Saturna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi