Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

dziś rano jeszcze zdazylem zarezerwować dwie sztuki w cenie 1904zl

(konsola plus wysylka), kazda do odbioru na jutro w rtv euro agd, po czternastej, jak odbiore jedna sztuke, to będę miał możliwość oddania za darmo w dobre rece drugiej sztuki, wystarczy podac w sklepie tylko numer zamówienia, okolice Rybnika- Gliwic, kazda z konsol jest zamowiona w innym rtv euro agd,

Edytowane przez agrestrybnik

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Gra ma zyebanie rozmieszczone checkpointy, potwierdzam. Zalecam grac do konca chaptera wowczas masz gwarancje ze cie nie cofna patalachy

problem w tym, że rozdziały w kz:sf są obrzydliwie rozbudowane. Niektóre z nich to bite 2h i więcej grania, a już chyba 9 to jakiś rekord świata.

Opublikowano

Ciekawi mnie czy jutro dotrą konsole do ME w mojej mieścinie czy będę musiał czekać do 13 :/

Opublikowano

Ja czatowałem od 11 do 15 w MM w gdańsku na grunwaldzkiej i dobrze że dałem sobie spokój, bo w trójmieście nic wczoraj nie dotarło. Zarezerwowałem sobie na jutro golasa za 1899 w euro na matarni i ściągnęli jeszcze ze mnie 9 zł za szybką dostawę do sklepu, ale zapoluje jeszcze w MM i Saturnie, bo marzy mi się zestaw z Killzone'em za 1899, albo chociaż troszeczkę tańszy golas :).

Opublikowano

Może ktoś z okolicy - MM Kalisz - PS4 golas za 1849 zł - normalnie wytawione 2 szt.

Opublikowano

A wiecie jak jest z rezygnacja preordera w Media Markt?Zaplacilem 30euro w niemczech,ta kasa jest do zwrotu?

Opublikowano

Ktoś się orientuje czy w ogóle warto jechać teraz we Wrocławiu na Bielany by zaatakować mediamartk?

Opublikowano

Panowie co wy robicie z tymi padami? A moze to ja mam taki kobiecy dotyk. Haha.

z innej beczki. Moze ktoś odpowie. Czy KZ:SF ma spierd... system zapisu? Czesto mam tak, ze koncze grę, wylaczam konsolę, a po loadzie gra cofa mnie, np. z 30 minut do tylu. WTF!?

Jak kończysz gre w trakcie rozdziału to uruchamiając ja poraz kolejny nie właczaj kontynuacji tylko wbijaj do opcji wyboru rozdziału i tam mozna wybrać checpoint z którego chce się zacząć

Opublikowano

dobry wieczór

Czy ktoś się z Was orientuje - lub ma info, kiedy w Łodzi będą jakies dostawy PS4 ?

Opublikowano

Jako iz moja ostatnia konsola bylo stare poczciwe psx to nie ogarniam tematu wiec zadan pytanko.

Mianowicie, zawsze jest taka rozpierducha z tymi konsolami ? Jestem zainteresowany kupnem ps4

jakos do 3 miesiecy (na 90% raczej w lutym) ale nastawilem sie na cene z dnia premiery (~ 1700zl).

Nie dam 1900+ za golasa, jest szansa, ze jeszcze zobacze ta cene przed lutym ?
Ewentualnie jakies ~1950 z jakas gra, chociaz wolalbym golasa i za roznice kupic sobie ps+.

Opublikowano

No to nie pozostaje mi nic innego jakc zekac do lutego i modlic sie by cena uksztaltowala sie na pdobnym poziomie jak w dniu premiery.

Jak dalej beda wolac tak absurdalne kwoty to chyba kupie ja dzien przed premiera fify 15 :F

Opublikowano

Dlatego tez nie kupilem ps2 ani tez ps3, widzialem ps4 w dobrej cenie i to wlasnie ona mnie skusila do kupna

drugiej konsoli po ponad 17 latach, tak wiec czekam na ta przystepna cene (1800-1900zl).
Nie moge jej kupic teraz bo mam za duzo innych wydatkow, ale juz ok lutego wyjde na prosta

i bede mogl sobie na to pozwolic :F

Opublikowano

Czy jest tu ktoś z Tarnowa?

Opublikowano

Byle jaki(pipi)fon to ok 2-3 tyś moim zdaniem cena 2 tyś nawet za golasa, to uczciwy deal.

Opublikowano

Dziś w Euro można było dorwać golasy za 1899 zł i obawiam się, że przynajmiej do lutego taniej już nie będzie. Kto nie wziął na premierę, ten musi się liczyć teraz z doplatą dwóch stówek :/ Zainteresowanie jest ogromne i każdy spróbuje coś zagarnąć dla siebie.

Opublikowano

do osób które miały preorder w rtv euro agd a nie dostali plusa za 1zł na 3 miechy

pisał ktoś do nich w końcu czy nie ?

Opublikowano

do osób które miały preorder w rtv euro agd a nie dostali plusa za 1zł na 3 miechy

pisał ktoś do nich w końcu czy nie ?

Kilka minut temu przysłali mi kod.

Opublikowano

Ten gratis w postaci kodu na 3 miesiące do PS+ dotyczy tylko osób, które zamówiły preorder na stronie, czy tych, którzy kupili go w formie "tekturowej" w sklepie stacjonarnym też? 

Swoją drogą, te preordery tekturowe nie mają chyba żadnej gwarancji odbioru towaru w dniu premiery, gdy byłem odebrać konsolę, w sklepie mieli jedną sztukę a poza mną, była jeszcze jedna osoba ("tekturka" kupiona w tym samym sklepie).

Dodam tylko, że preorder kupiłem od osoby, której udało się wywalczyć sztukę w MediaMarkt :) 

Edytowane przez kostner

Opublikowano

Ja zamówiłem na stronie sklepu w czerwcu. Nie kupowałem tego preordera za 100 zł. Konsole odebrałem 30 Listopada w sklepie normalnie płacąc przy odbiorze 1699 zł. Kilka dni wcześniej przysłali mi info na email'a że dostanę kupon na PS+ 90 dni za 1 zł kilka dni po odbiorze konsoli.

Opublikowano

Ten gratis w postaci kodu na 3 miesiące do PS+ dotyczy tylko osób, które zamówiły preorder na stronie, czy tych, którzy kupili go w formie "tekturowej" w sklepie stacjonarnym też?

Swoją drogą, te preordery tekturowe nie mają chyba żadnej gwarancji odbioru towaru w dniu premiery, gdy byłem odebrać konsolę, w sklepie mieli jedną sztukę a poza mną, była jeszcze jedna osoba ("tekturka" kupiona w tym samym sklepie).

dotyczy to osób które dostały w połowie listopada maile z info odnośnie gratisy po zakupie. Wiec pewnie przykro mi się nie dostaniesz. Głupie praktyki tak samo z preorderami z mm na konsole ps4 preordera kupiłem za pomocą strony Media Markt i potem odezwała się się Pani i mogłem wybrać różne konfigurację wybrałem z Battelfield4 i Fifa 14 za 1999zl

znajomy nabył takiego preordera tylko kupił tekturowego i chciał taki sam zestaw. Niestety miał do wyboru tylko goła lub z Killzonem. Mimo że przed premierą sam do nich dzwonił i chciał wybrać zestaw.

Dla mnie to tez preorder i powinien być tak samo traktowany

Edytowane przez BatataPl