Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Widziałem wczoraj jedną sztukę w Saturnie (Warszawa, Blue City).

Jedna stała na półce (golas), może więcej mieli w magazynie?

Nie było przy niej tez ceny, więc nawet nie wiem ile sobie liczą.

1999zł

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Witam.

Czy gdzieś w okolicach Katowic/Sosnowca/Dąbrowy Górn istnieje możliwość zakupienia ps4 gołej? Może ma ktoś odstąpić preordera?

Na kiedy przewiduje się kolejną dostawę?

są w xgamecenter w Dąbrowie Górniczej, ale 2000 zł, bo im się w du*ach poprzewracało

Opublikowano

Mam kodzik od muve.pl na zniżkę 25% na gierki na PS4. Jest tam Assassin's Creed IV, Just Dance 2014 i InJustice (wychodzi chyba 209 za AC4, 149 za Just Dance i jakaś jeszcze niższa kwota za inJustice). Oddam ten kodzik komuś, bo nie jest mi potrzebny ;)

Opublikowano

Widziałem wczoraj jedną sztukę w Saturnie (Warszawa, Blue City).

Jedna stała na półce (golas), może więcej mieli w magazynie?

Nie było przy niej tez ceny, więc nawet nie wiem ile sobie liczą.

1999zł

To już wiem czemu tam stała sama i nikt jej nie brał. Jednak ludzie mają jeszcze rozum.

Opublikowano

W Strzelcach Opolskich również w ME są dostępne, jakby ktoś był zainteresowany. Nie wiem jednak, ile sztuk i jaka cena.

Opublikowano

Ja (pipi)e, kupiłem konsolę, odpakowałem, odpaliłem i... BLOD! NO DO (pipi)A! Nic nie działa, nie wyświetla obrazu O_o Co za syf.

Opublikowano

Ja (pipi)e, kupiłem konsolę, odpakowałem, odpaliłem i... BLOD! NO DO (pipi)A! Nic nie działa, nie wyświetla obrazu O_o Co za syf.

Żartujesz? I co dalej lipa ?

Opublikowano

Lipa, problem z wyjściem HDMI. Pulsująca niebieska kreska. Czytałem, że wyjście jest uszkodzone i jedyne co można zrobić to... odesłać konsolę do wymiany. A ponieważ tych konsol nie ma nigdzie, to sobie poczekam trochę. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się coś takiego.

Opublikowano

Lipa, problem z wyjściem HDMI. Pulsująca niebieska kreska. Czytałem, że wyjście jest uszkodzone i jedyne co można zrobić to... odesłać konsolę do wymiany. A ponieważ tych konsol nie ma nigdzie, to sobie poczekam trochę. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się coś takiego.

Nie można oddać do euro i żądać zwrotu kasy ? Produkt fabrycznie uszkodzony od nowości....chociaż nie wiem współczuje. Poczytaj w necie na konkurencyjnej stornie jest cały opis co może być przyczyną BLOD'a może coś pomoże ? Nie da się podgiąc tej blaszki w HDMI o której pisali

Opublikowano

Dało się ją podgiąć i wygiąć nienaturalnie kabel, ale to bez sensu. Musiałbym go cały czas trzymać w "krzywej" pozycji. Albo sobie jakoś zabezpieczyć gumką recepturką. Oddam do Euro jutro i będę żądać zwrotu kasy i zastanawiam się co dalej. Konsol nigdzie nie ma, a cholernie się cieszyłem, że jedną upolowałem i to z rabatem po cenie premierowej. Porażka.

W dodatku konsola faktycznie jest tandetnie wykonana, trzeszczy, ugina się w rękach, wygląda słabo. Pierwsza PS3 zjada ją bez popity, nie wspominając też o Wii U, które wykonano znacznie, ZNACZNIE lepiej.

Opublikowano

Opolskie Media Expert od jutra mają mieć kolejne dostawy, także wątpię, że problemem będzie dla ciebie znaleźć w Warszawie jakąś sztukę ;)

Opublikowano

Opolskie Media Expert od jutra mają mieć kolejne dostawy, także wątpię, że problemem będzie dla ciebie znaleźć w Warszawie jakąś sztukę ;)

U mnie konsola, MOŻE będzie w piątek, jak nie to pierdzielę i kasuję preorder. Konsolę kupię po nowym roku.

Opublikowano

a że bubel to jest bubel :D choć dostałem sprawną ale nie zmienia faktu że tak poważna firma jak sony dała dupy :DPolewa z tego że to kupujemy i tylko się modlimy żeby działała cóż za emocje :D Loteria :D

Edytowane przez kangurello19

Opublikowano

W dodatku konsola faktycznie jest tandetnie wykonana, trzeszczy, ugina się w rękach, wygląda słabo. Pierwsza PS3 zjada ją bez popity, nie wspominając też o Wii U, które wykonano znacznie, ZNACZNIE lepiej.

Może kupiłeś swoją na psim rynku stąd felerny egzemplarz ?

Dziś z rańca otworzyłem swoją <made in china> i nic nie trzeszczy i nic się  nie ugina  <hmm>może gdybym włożył w imadło to by się coś odgięło.Do wykonania nie mogę się doczepić .

Opublikowano

to może masz dekoder od nc+ xd nie no świruje mój ps4 też się trafił elegancki ale nie wszyscy mają szczęście w loteri :D

Opublikowano

Po tym co tutaj czytam, to nie żałuję, że wytrzymałem ciśnienie i przeczekanie boomu na konsolę. Mam nadzieję, że w najbliższych miesiącach (do wakacji) wszystko się uspokoi i unormuje pod względem ceny i stabilności.