Opublikowano 12 grudnia 201311 l Panowie podstawą jest ogarnięcie sterowania, taktyki itd., itp. Nie ma grania na pale, a jesli idzie o gry sportowe, to chyba akurat NBA od 2K jest najblizsza sposobu gry w realu. Na najwyższych poziomach nie ma bata bez zagrywek, wykorzystywania swoich przewag itd. Kluczem jest według mnie jest gra cały czas tę samą ekipą, aby idealnie poznać ekipę i wszystkich graczy. To bardzo ułatwia. W nowego NBA bawilem sie na PS4 niewiele, ale jak już dorwę swoją własną konsolę to na pewno będzie to tytuł, który będę ogrywał miesiącami.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l wczoraj rozegrałem najgłupszy mecz w historii. Przegrałem z gościem który nie oddawał innych rzutów niż za 3. Trafiał 50% można powiedzieć ale nikim nie mogłem go dogonić. Rzucal głownie irvingiem, w pełnym biegu, z odchyleniem, stojac na rekach o robiac salta... Sypiac same trojki wrzucil mi z 90 punktow. Da sie jakos bronic przed takimi debilami? Wygladalo to dosc komicznie i z symulacja mialo niewiele wspolnego..
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Autor No jedyna opcja to ustawienie pressingu w ustawieniach obrony i przyklejanie się do zawodników. Tylko tak nie będą trafiać. W tej grze są zawodnicy, którymi można rzucać za 3 praktycznie bezbłędnie, jeśli tylko obrońca na moment się odsunie choćby o pół metra.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l ale i bez presji to nie bylo normalne ze typ zaiwania sprintem i wylatujac niemal za boisko w trakcie skoku trafia połowe rzutów irvingiem.... nikim go nie moglem dogonic. A jak rzucal bedac krytym, to przy jego odskoku jajko moglem zrobic. Czasem nawet podkoszowymi walił te trojki i tez mu wpadaly. Edytowane 13 grudnia 201311 l przez Mat_Mac
Opublikowano 13 grudnia 201311 l No jedyna opcja to ustawienie pressingu w ustawieniach obrony i przyklejanie się do zawodników. Tylko tak nie będą trafiać. W tej grze są zawodnicy, którymi można rzucać za 3 praktycznie bezbłędnie, jeśli tylko obrońca na moment się odsunie choćby o pół metra. No i właśnie o te ustawienia defensywne mi chodzi, o to pytałem na poprzedniej stronie. We wszystkich częściach Nba od 2k zawsze to było a teraz w wersji na PS4 jest nieaktywne. Nie mogę zmienić tych ustawień. Nie wiem czy w wersji na ps3 można to ustawić, ale na ps4 chyba nie. Jeśli ktoś wie więcej na ten temat to proszę o pomoc
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Hi tez tak dlugo wczytuje wam się gra? Po ekranie z logami druzyn czarny obraz i dupa:/ Wtf???
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Jak wygląda sprawa z myCareer? Przed chwilą zrobiłem zawodnika, leciał filmik na boisku, potem przeskoczyło do samolotu i nagle wywaliło mnie do menu. Teraz jak chce wejsć w ten save to dostaje komunikat że wymaga poąłczenia z serwerami 2k i nie moge go włączyć. Musiałem założyć drugą postać i na niej mogę normalnie grać Edytowane 28 grudnia 201311 l przez Suboshi
Opublikowano 29 grudnia 201311 l Siema. Działa Wam online? Ja nie moge w ogole meczow odpalać... tylko na singlu moge grac. Przy wyborze quick game mam ciagle komunikat "checking for internet connection". OCB? Net normalnie smiga... Edytowane 29 grudnia 201311 l przez Mat_Mac
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Autor Fuck, ale pedał, że w 2k14 nie ma Dream Teamu. Chciałem sobie nimi popykać, a tu dvpa. W poprzedniej odsłonie była ta drużyna, więc nie wiem, dlaczego teraz ją usuneli, patałachy.
Opublikowano 9 lutego 201411 l serwery NBA2K nie działają Mają rozmach sukinsyny, wczoraj chciałem pograć i dalej wyskakuje info że serwery obecnie niedostepne. Doszedłem do wniosku że tą gre muszę wymienić sterowanie mnie przeraża niegrałem w żadne NBA od kilkunastu lat i bardzo trudno się przestawić na obecne sterowanie dodatkowo niemożna samodzielnie ustawić przycisków
Opublikowano 11 lutego 201411 l Autor Cały gameplay inaczej pracuje, inny jest też feeling kontroli zawodnika. Co nie zmienia faktu, że wersja na PS3 wciąż jest mega grywalna i daje fun. Edytowane 11 lutego 201411 l przez krupek1
Opublikowano 17 lutego 201411 l A jeszcze jedno pytanko Czy tryb jednego zawodnika wyglada tak samo jak na PS4?
Opublikowano 21 lutego 201411 l Podbijam pytanie. Chodzi mi jak na filmiku. Te wszystkie raproty w przerwie no po prostu miód Edytowane 21 lutego 201411 l przez Szprota
Opublikowano 25 lutego 201411 l Szkoda że tryb my carer (player) jest praktycznie niegrywalny przez dwie rzeczy. 1) jest za łatwo dla kogoś kto gra w serię 2k bo po kilk/ kilkunastu meczach robi się rzeźnię na każdym poziomie trudności; 2) ai kolegów z drużyny to dramat jak widzę co robią to rozpacz mnieogarniała, a najgorsze to że nie masz np praktycznie żadnego wpływu na ich obronę, czy inne zachowania boiskow. Z drugiej strony jak ktoś nie grał dużo w nba 2 k i nie jara się strasznie nba nacodzień to zapewne spodoba mu się ten tryb.
Opublikowano 26 lutego 201411 l Kupiłem moją pierwszą NBA w życiu pogralem kilka meczow i dośc fajne. Oczywiście jak na prawdziwego chłopa przystało nie czytalem instrukcji tylko od razu na głeboką wodę. Pierwsze kilka minut i nie potrafilem rzucać,potem sie nauczylem,potem juz robilem wsady.Dalej nie umiem odbierac pilki. Czesto fauluje
Opublikowano 26 lutego 201411 l Autor Używaj przycisku nacisku w obronie, przyklej się do zawodnika z piłką, zmęcz go trochę i wtedy próbuj wybijać piłkę, atakując na nią, nie na zawodnika, bo wtedy częściej jest faul. Gameplay jest trochę pod tym względem zrypany, bo czasami udaje się też wbiec w zawodnika, wcisnąć przechwyt na pałę i też wybić piłę.
Opublikowano 4 marca 201411 l Kupiłem moją pierwszą NBA w życiu pogralem kilka meczow i dośc fajne. Oczywiście jak na prawdziwego chłopa przystało nie czytalem instrukcji tylko od razu na głeboką wodę. Pierwsze kilka minut i nie potrafilem rzucać,potem sie nauczylem,potem juz robilem wsady. Dalej nie umiem odbierac pilki. Czesto fauluje Leo myśli, że jak pogra w kosza to urośnie to wymażonego 185 cm bo niby koszykówka wyciąga.
Opublikowano 11 marca 201411 l Kupilem w koncu 2K14 na PS4 nie lubie nowego sterowania strasznie Ktos chetny zagrac kilka meczy i nauczyc mnie w to grac ?
Opublikowano 12 marca 201411 l Robił ktoś z was upgrade wersji z ps3 na ps4? Instaluje się to już kilka godzin, a jest dopiero 40%... Muszę czekać aż wszystko się zainstaluje, czy mogę wyłaczyć grę/konsolę i wznowić później?