Skocz do zawartości

Death Game IV: Ostateczna rozgrywka

Featured Replies

Opublikowano

+12 punktow, jest dobrzee

• Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 60,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• :pawel:   :pawel:   :pawel: :pawel:

• ...zmieniam jokera. Mój nowy to wiki 1993.

• Minął pierwszy zawodnik, tabela po nim:   Butt 28 dee 14 gołąb 14 mate5 14 ogqozo 14 Robak 14 Qvstra 13 Siara 13 teka 13 Zajcik 13 Kalel 12 Milan 12 ragus 12 Soq 12 wiki 12 bartezoo 1

Opublikowano

mój dżoker ma 105 lat. zdychaj wreszcie!

Opublikowano
  • Autor

Z jakiegoś powodu na liście na pierwszej stronie wpisałem, że Nina Andrycz ma 97 lat. To musiało być w poprzedniej edycji. Obecnie miała już 101. Jedno jest pewne - była stara, i to główny powód, dla którego była znana. Jednakże każdy z nas prędzej czy później odkryje z rozczarowaniem, że dobra passa pod tytułem "nadal żyję" zawsze kiedyś się kończy.

Nina niby należała do faworytów, od dawna uczestnicząc w Death Game, a jednak wiele osób wystawiło jej średnią czy nawet niską ilość punktów.

golab 50

Robak 48

Butt 40

Zajcik 38

dee 37

Soq 35

Ermund 34

mate5 34

ogqozo 33

Hrubaz 30

Siara 30

Qvstra 29

ragus 28

wiki 27

bartezoo 26

Kalel 21

teka 20

Milan 19

szaden 19

Masorz 13

Czwarta edycja Death Game zasuwa w zabójczym tempie. Jeśli polecą wszyscy kandydaci, gra nie ma sensu, bo każdy będzie mieć tyle samo punktów - w tym tempie punktowania kolejnych zawodników trzeba będzie pomyśleć o pierwszym w historii zakończeniu gry zanim wszystkim się dawno znudzi.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

śmierć mojego dżokera i moja gwarantuje mi miejsce na przedzie peletonu. trzymam kciuki.

Opublikowano

Czwarta edycja Death Game zasuwa w zabójczym tempie. Jeśli polecą wszyscy kandydaci, gra nie ma sensu, bo każdy będzie mieć tyle samo punktów - w tym tempie punktowania kolejnych zawodników trzeba będzie pomyśleć o pierwszym w historii zakończeniu gry zanim wszystkim się dawno znudzi.

jedna edycja powinna trwać od 1 listopada danego roku do 31 października roku następnego

Opublikowano
jedna edycja powinna trwać od 1 listopada danego roku do 31 października roku następnego

Dokładnie, jeden rok, jeden sezon DG.

Edytowane przez dee

Opublikowano

Gratki <słownictwo podludzi>

To oczywiście miał być plus, nadrobię ci za inne posty masoszu.

Opublikowano

do gry dołącza Mariusz, minigra polega na wyznaczneiu tygodniowego przedziału kiedy go zayebia.

Obstawiam 5-12 marzec 2014.

Kto bliżej dostaje +50pkt!

Opublikowano

lincz nastąpi 14 lutego 2014 roku

Opublikowano

no ja bardziej obstawiam dzien kobiet, i wizyte u mamusi.

Opublikowano

Ożeniony z kosą między 1, a 7 maja do godziny 23:59.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

jak Mariusz to czyta to pewnie sie pociesza bo sobie tyle nie dawał

Opublikowano

no dzien dziecka tez newralgiczna data

Opublikowano

Tyle że pan T. zlami sobie staty przed dniem dziecka, więc wybieram 24-30.05

Opublikowano

Słyszałem, że mieszka teraz we Wro, można by u niego na chacie jakiś dodatkowy zlot zrobić.

Opublikowano

Pewnie jeszce 7-13 kwietnia, abyś przypadkiem zgarnął ekstra punkty?