December 29, 201312 yr biorac pod uwage kogos kto dał meneli i kałachowi odp. 1 i 2pkt. to masz prawie rowny start! Ok, zgadzamy sie.
December 29, 201312 yr a mam pytanie, dlaczego te rozne kolory latarni maja swoje wlasne stroje, jaka jest geneza tych kolorów, bo wyglada to starsznie glupkowato, na poziomie piaskownicy - my jestesmy zieloni, oni beda czerwoni bo tak. W sensie dlaczego tak zgodnie wszyscy maja podobne stroje tylko inny kolor. kolory odpowiadają emocjom i każdy ma inną specyfikę, genezę i moc. np pomarańczowe to chciwość i istnieje tylko jeden przedstawiciel orange corps (larfleeze) i tworzy swoją armię z konstruktów przypominających istnienia które zniszczył. niebiescy z kolei mogą ładować moc pierścieni innych latarni itd. Edited December 29, 201312 yr by tk___tk
December 29, 201312 yr a gdzie oni mieszkaja, po innych stronach dzungli, i maja jednego krawca? czym sie roznia kolory to wiem, chodzi mi od czego sie to zaczelo. Edited December 29, 201312 yr by _Milan_
December 29, 201312 yr Author Nie podoba mi się to, ale nie chce mi się ezgekwować sprawiedliwości. Masorz zostaje z tą tabelką jaką ma.
December 29, 201312 yr a gdzie oni mieszkaja, po innych stronach dzungli, i maja jednego krawca? czym sie roznia kolory to wiem, chodzi mi od czego sie to zaczelo. a to różnie zależy kto tam zbudował baterię danego corpsu, w wiekszości to takie niebieskie ludki co żyją od tysięcy lat, ale każdy miał inne motywacje czy coś. żyją w różnych częściach wrzechświata. nie siedzę za bardzo w latarniach. poczytaj sobie green lantern geoff'a johnsa to najnowsze. nie ma opcji żeby się nie spodobało. i nie mają krawca bo to są konstrukty stworzone przez pierścień ! ! ! Edited December 29, 201312 yr by tk___tk
December 29, 201312 yr Nie podoba mi się to, ale nie chce mi się ezgekwować sprawiedliwości. Masorz zostaje z tą tabelką jaką ma. <(^.^)> Edited December 29, 201312 yr by Masorz
December 30, 201312 yr a to przepraszam znudził mi się yano no ;/ zawsze jak go ktoś obraża, to przytomnie mu nie odpowiada
December 30, 201312 yr Wnoszę o karę -5 punktów dla użytkownika ragus za próbę malwersacji! Edited December 30, 201312 yr by mate5
January 2, 201412 yr Za próbę masturbacji należy się pochwała. ...a nie, moment... Edited January 2, 201412 yr by Siara_iwj
January 17, 201412 yr W związku z anarchią w WKP wnoszę o natychmiastowe wprowadzenie elementu który by ożywił trochę naszą grę, a mianowicie "The Last of WKP". Każdy z graczy typuję jedną osobę która dostanie bana w związku z burdelem w WKP. Osoby które wytypują użytkownika który zostanie zbanowany dostają 5 pkt. Osoby które wytypują źle dostaną.... - 5 pkt ! Oczywiście można by nie wytypować i wtedy ilość punktów zostaje bez zmian.
January 31, 201411 yr Nina Andrycz [*] 9 punktów, dynamiczny ten sezon Edited January 31, 201411 yr by mate5
January 31, 201411 yr tylko trzy Jak mogłeś rocznikowi 1912(!!!) przyznać 3 punkty? Je.bana urodziła się jak jeszcze istniały Austro-Węgry.