Opublikowano 12 listopada 20168 l najgorsza mapa w calej grze gdzie team co pierwszy zdobywa golema wygrywa w 9 minut nie tesknilem
Opublikowano 12 listopada 20168 l no imo gorsze kapliczki, dobry team to pierwszym pogromcą pod nexusa potrafią się przebić, sam miałem mecze sześciominutowe na tej mapie
Opublikowano 15 listopada 20168 l Będę w domu to sprawdzę. Myślałem ze od środy bo wtedy pacze zazwyczaj blizzard wrzuca
Opublikowano 16 listopada 20168 l jest pacz po 19stej 20 moge napierdalać jak ktoś chętny do zrobienia eventu z darmowymi bohaterami to błagam dzisiaj po 19stej <3 Edytowane 16 listopada 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 29 listopada 20168 l Robi ktoś jeszcze te 30 meczy ze znajomymi ? Szukam kogoś by zrobić bez spiny i odebrać nagrody.
Opublikowano 29 listopada 20168 l no ja moge porobić, trochę lipa, że za 30 gier zdublowanych postaci nie przemieniają w hajs ;/ na ale co zrobić
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ragnaros trochę mocny w pushu linii jak na zabójce XD ten meteoryt przy ogarnięciu całkiem upierdliwy
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Jak ktoś jeszcze szpili to wbijać na PMa, można od czasu do czasu popykać a i ten event musze jeszcze dobić.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Cholera nie ukończę już tego wyzwania co było trzeba grać ze znajomkiem. Jakoś muszę to przeżyć.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Wpisujesz na ogólnym, że szukasz chętnych do grania z si na łatwym poziomie i znajdziesz kogoś w 10 sekund.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Do czwartego to da się wbić, w godzinke spokojnie wlatuje 5 gierek z botami. Edytowane 2 stycznia 20178 l przez Homer S
Opublikowano 6 stycznia 20178 l ok, mam Zul'jina pograłem trochę... no i to jedna z tych postaci co potrzebuje odpowiednio dobranej drużyny (musi mieć supporta na plecach) samemu jest słabo/średni ale w team fightach rozdaje wpyerdol, ma ciężki gameplay trochę taki kamikaze, im mniej ma punktów życia tym mocniej bije, najbardziej wartościowy jest jak ma poniżej 25%hp no ale łatwo wtedy o zgona.
Opublikowano 29 marca 20178 l Nie wiem czy to źle czy dobrze, że odinstalowałem. Zobaczymy jak to w praktyce się sprawdzi.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l cała aktualizacja ląduje 25 kwietnia oprócz tego ląduje amazonka z diablo 2 jako grywalna postać.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l tu mnie zaskoczyli. po skinie do novy nie spodziewalem sie kiedykolwiek zobaczyc amazonke jako postac
Opublikowano 22 kwietnia 20178 l http://eu.battle.net/heroes/pl/heroes20/megabundles/ w pigule, 25 kwietnia wchodzi hots 2.0 dostajemy 20 bohaterów za free za zalogowanie się w określonym czasie.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l no i wyszlo skrzynki to taki remix tego co mamy w overwatchu. ogolnie dosc szczodrze z nich leci i w przeciwienstwie do lola nie trzeba kluczy, nie trzeba crafcic tego co wypadlo i nie ma limitu tygodniowego. ogolnie pachnie desperacja ale zrobie sobie chyba urlop od lola i zaszczyce jego splyconego klona swoja obecnoscia ps. da sie wreszcie wymieniac hero na drafcie czy to w hots 4.0 dopiero? ps2. albo banowac hero? Edytowane 27 kwietnia 20177 l przez Gattz