Opublikowano 15 września 20168 l Kopalnia była ekstra, rozumiem, że wywalili ja z gier rankingowych, ale w szybkich meczach mogła zostać. Ile to już map jest, 11? Jakaś rotacja jest już, czy wszystkie się losują?
Opublikowano 15 września 20168 l nie jestem pewien ale nowe mapy mają piorytet i powinny częściej sie pojawiać, aczkolwiek odnoszę wrażenie, ze gram tylko w ogrodach z kwiatkami, albo podniebnej świątyni.
Opublikowano 19 września 20168 l gramy lige? przez weekend pograłem i dostałem kubłem zimnej wody,same przegrane xd, granie chronią przeciwko ogarniętym graczom to jest problem ;/ a kerrigan dostałą takiego buffa pod "q" że o ja (pipi)ie.
Opublikowano 20 września 20168 l no, wczoraj dwa mecze i dwie wygrane CHRONIĄ. MOŻNA? MOŻNA! a zszywa bardzo ok, mam swój build na przeżywalność i po 16 levelu jest nie do zabicia.
Opublikowano 20 września 20168 l Ta nowa mapka z pociskami nuklearnymi zapowiada się świetnie, tona możliwości wykończenia przeciwnika
Opublikowano 20 września 20168 l chyba jest większa od przeklętej kotliny, latanie z bota na topa bedzie wyzwaniem. Edytowane 20 września 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 5 października 20168 l wbijają wkońcu brawle (prawie rok temu zapowiedziane jako "soon" xd ) i w czwartek jakiś stream ma być z ujawnieniem nowego hero. Ciekawe co sie stało z Kalaxxem, rok temu zapowiedziany miał być 2gim hero sterowanym przez dwóch graczy
Opublikowano 5 października 20168 l Może te brawle przyciągną mnie znowu na dłużej do hotsa, bo już nawet na tych nowych mapach nie chce mi się za bardzo w to grać.
Opublikowano 8 października 20168 l Samego samoro można zdobyć za free wzmian za swoją godność czyli wzięcie udziału w konkursie blizzarda podając swoje dane osobowe.
Opublikowano 8 października 20168 l Nie mógł to być po prostu Garrosh? Identyczne skille, a Samoro to durna postać dla azjatow. Edytowane 8 października 20168 l przez Moldar
Opublikowano 8 października 20168 l Przecież Samuro jest wzorowany na 1 z 3 bohaterów okrów w Warcrafice 3 - Blade Master. Garrosh będzie tankiem.
Opublikowano 8 października 20168 l No a Garrosh nie miał właśnie takich skilli? Dawno nie grałem w warcraft 3, więc już nie pamiętam Edit, dzizas sorry, chodziło mi o Groma, a nie jego z(pipi)anego syna Edytowane 8 października 20168 l przez Moldar
Opublikowano 20 października 20168 l Wpadły brawle, za rozegranie 3 dostajemy 1000 golda i guwno avatar jest juz grywalny samuro, wydaje się całkiem mocny.
Opublikowano 10 listopada 20168 l od 15 listopada rusza event ktory za 15 gier nam da skorke do genjiego w overwatchu i zarya hero w hots a za 30 gier dorzucaja: Auriel Greymane Kerrigan Li-Ming Orochi Hovercycle Mount 30 Day Stimpack takiego value za darmo jeszcze nie bylo wiec blizz musi byc bardzo zdesperowany http://us.battle.net/heroes/en/blog/20327397/team-up-to-conquer-the-nexus-challenge-11-4-2016 Edytowane 10 listopada 20168 l przez Gattz
Opublikowano 10 listopada 20168 l też nie rozumiem czemu hots sobie nie radzi na poletku moba. gram od otwartej bety i bawie się doskonale. co do eventu to Metoda Edytowane 10 listopada 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 10 listopada 20168 l Okazało się, że gracze nie chcą ułatwień i dlatego wola grać w lola. Dla mnie hots jest odpowiedni, mozna grać krótkie mecze, a i jest tyle map już, że człowiek się nie nudzi.
Opublikowano 11 listopada 20168 l też nie rozumiem czemu hots sobie nie radzi na poletku moba. gram od otwartej bety i bawie się doskonale. co do eventu to Metoda Copy that
Opublikowano 11 listopada 20168 l podziemia są inaczej zaplanowane, golem do ubicia jest na środku, a nie na środku po prawej. Golem po zebraniu czaszek startuje za każdym razem od nexusa, a nie tak jak wcześniej tam gdzie padnie to potem wstaje.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Hmm ciekawe, dobrze że mapka wróciła, bo jest moją ulubioną do dzisiaj