Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 175
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W sensie z piątku na sobotę? Jakoś w tym roku mam ochotę obejrzeć, opłaca się siedzieć i wyczekiwać na jakieś kozackie premiery, powinno być coś ciekawego?

Opublikowano

W sensie z piątku na sobotę? Jakoś w tym roku mam ochotę obejrzeć, opłaca się siedzieć i wyczekiwać na jakieś kozackie premiery, powinno być coś ciekawego?

W sumie warto było zobaczyć trailer TLOU. Ale jak rano wstajesz do pracy to lepiej nie bo żenada zazwyczaj (Hideo rok temu xD).

Opublikowano

Potwierdzony Wiedźmin, Thief jakaś druga gra od SE (nie wiadomo co) i The Division. Pora nie jest późna, więc będę oglądał.

Opublikowano

To na licho cała ta zabawa z the survivor i alfabetem morsa?

Opublikowano

Jakby mialy pasc jakies naprawde mocne zapowiedzi pokroju Fallouta 4 czy Mass Effecta 4 to Doritos Pope juz by sral tweetami od dawna. Nic takiego natomiast nie ma miejsca, szykujcie sie wiec na zlepek slabych zwiastunkow.

Opublikowano

Bedzie Wiedzmin wiec nie bedzie slabych zwiastunkow.

Ja bardziej czekam na prezentację The Division. Jestem ciekaw co tam Ubi zgotuje.

Opublikowano

gametrailers raczej na pewno

Opublikowano

Do której to ma trwać?

Opublikowano

Podobno do trzeciej, ale nie chce mi się w to wierzyć i pewnie wyjdzie z 1,5h razem z reklamami jak zawsze.

Opublikowano

Trzeba szykować doritos.

Opublikowano

a ja wyczuwam jak kr3ek ze bedzie piz.da blada, i tak siedze po nocach ale gdybym mial wybór to bym olal.

Opublikowano

z nudów można sobie looknąć, bez przesady.

Opublikowano

Od 3 lat oglądam do 3 można posiedzieć. Odpale se Pesa na konsoli a na monitorze puszcze doritos moutain dew zawody i tyle. Może coś fajnego się trafi jak trailer Tlou, albo Black Keys na żywo czy Kojima nie umiejący po angielsku.

Opublikowano

Gametrailers oczywiście ?