Opublikowano 3 grudnia 201311 l W sensie z piątku na sobotę? Jakoś w tym roku mam ochotę obejrzeć, opłaca się siedzieć i wyczekiwać na jakieś kozackie premiery, powinno być coś ciekawego?
Opublikowano 3 grudnia 201311 l W sensie z piątku na sobotę? Jakoś w tym roku mam ochotę obejrzeć, opłaca się siedzieć i wyczekiwać na jakieś kozackie premiery, powinno być coś ciekawego? W sumie warto było zobaczyć trailer TLOU. Ale jak rano wstajesz do pracy to lepiej nie bo żenada zazwyczaj (Hideo rok temu xD).
Opublikowano 4 grudnia 201311 l W sensie z piątku na sobotę? Jakoś w tym roku mam ochotę obejrzeć, opłaca się siedzieć i wyczekiwać na jakieś kozackie premiery, powinno być coś ciekawego? Potwierdzony Wiedźmin, Thief jakaś druga gra od SE (nie wiadomo co) i The Division. Pora nie jest późna, więc będę oglądał.
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Bethesda nie pojawi się na VGX, czyli na zapowiedz F4 jeszcze poczekamy.
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Jakby mialy pasc jakies naprawde mocne zapowiedzi pokroju Fallouta 4 czy Mass Effecta 4 to Doritos Pope juz by sral tweetami od dawna. Nic takiego natomiast nie ma miejsca, szykujcie sie wiec na zlepek slabych zwiastunkow.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Bedzie Wiedzmin wiec nie bedzie slabych zwiastunkow. Ja bardziej czekam na prezentację The Division. Jestem ciekaw co tam Ubi zgotuje.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Podobno do trzeciej, ale nie chce mi się w to wierzyć i pewnie wyjdzie z 1,5h razem z reklamami jak zawsze.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l a ja wyczuwam jak kr3ek ze bedzie piz.da blada, i tak siedze po nocach ale gdybym mial wybór to bym olal.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Od 3 lat oglądam do 3 można posiedzieć. Odpale se Pesa na konsoli a na monitorze puszcze doritos moutain dew zawody i tyle. Może coś fajnego się trafi jak trailer Tlou, albo Black Keys na żywo czy Kojima nie umiejący po angielsku.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Autor o której to sie zaczyna? Trailery destiny, titanfall, quantum break, obejrzalbym bo i tak nie będę spal raczej bo mam robote w excelu
Opublikowano 7 grudnia 201311 l I o dziwo nawet na steam'ie będzie stream gali. Przynajmniej nie będzie problemów z jakością. http://store.steampowered.com/promotion/vgx @Mazzeo - dokładnie o północy. Edytowane 7 grudnia 201311 l przez MBeniek
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Autor Jak o polnocy to lajt, w ostatnich latach bywaly o chorych godzinach zdaje sie.