November 18, 201312 yr dżef kili zaprasza 7 grudnia są już nominacje dla GOTY http://www.spike.com/vgx/game-of-the-year oczywiście wiecie jaki jest jedyny słuszny wybór Edited November 18, 201312 yr by MaZZeo
November 18, 201312 yr To był dobry rok, skoro 3 (albo i 4) z tych gier spokojnie mógłbym wytypować na najlepszą grę tego roku. A było ich więcej, nawet ponad te 4. Tylko co ten beznadziejny Tomb Raider tam robi, to nie wiem.
November 19, 201312 yr Best shooter:Call of Duty: Ghosts Te nagrody i niektórzy kandydaci do nich nigdy mnie nie przestaną zadziwiać. Jak co roku będzie się z czego śmiać
November 19, 201312 yr Author nie ma w tym roku nagrody za najlepszą grafę? żeby mendrolina sie nie eksajtowała
November 20, 201312 yr Gra roku Tomb Raider studio roku R* strzelanka Metro action adventure TR reszta jest nie wzna. Mam nadzieje ze TR i metro cos dostaną
November 20, 201312 yr Gra roku Tomb Raider Ta słaba podróbka uncharted? Oszalałeś? no przez chwile zastanwiałem sie jeszcze nad B:I. Ale Tomb Raider jest lepszy niz U. Za(pipi)ista grafika, genialny dubbing i mozna mordował łukiem. Ten crap Uncharted moze sie schować ( az wstyd ze platynowalem te gry)
November 20, 201312 yr Gra roku Tomb Raider Ta słaba podróbka uncharted? Oszalałeś? no przez chwile zastanwiałem sie jeszcze nad B:I. Ale Tomb Raider jest lepszy niz U. Za(pipi)ista grafika, genialny dubbing i mozna mordował łukiem. Ten crap Uncharted moze sie schować ( az wstyd ze platynowalem te gry) Ta grafika to na kompie tak? Dubbing w sensie polska wersja?
November 22, 201312 yr Tak się powinno robić pierwszy post tematu: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=720335 <- na bieżąco aktualizowane wiadomości i ploteczki na temat VGX Na razie na VGX oficjalnie potwierdzone są takie gry jak TitanFall oraz Wiedźmin 3 (mam nadzieję, że nasza rodzinna produkcja wygra kategorię na najbardziej oczekiwaną grę ).
November 28, 201312 yr Mam nadzieję że BioWare się tam zjawi i da nam pierwsze oficjalne informacje na temat nowego Mass Effecta
November 28, 201312 yr Wiadomo, że wszystkie nagrody zgarnie TLoU. Jeśli chodzi o nowe gry, czekam na materiał z Wiedźmina i Uncharted.
November 28, 201312 yr tomb raider to swietna i piekna gra, smianie sie z faktu ze ktos chce ja na goty jest troche niepowazne.
November 28, 201312 yr tomb raider to swietna i piekna gra, smianie sie z faktu ze ktos chce ja na goty jest troche niepowazne. jeśli 1 uncharted ci nie wystarczy to ok
November 28, 201312 yr przeciez to 2 rozne gry, otwarty swiat, misje poboczne, bron, no wszystko. no takie stadium przejsciowe między uncharted a tlou, ale kurczę no zawiodłem się na tym TR, nie o takiego tomb raidera walczyłem.
November 28, 201312 yr no ja rozumiem ze moze nie przypasc do gustu jak kazda gra, ale kurde, obiektywnie to jest niesamowicie udany produkt
December 2, 201312 yr Najlepsza piosenka w grze. Myslalem, myslalem, ale dla przypomnienia odpalilem to na YT. Juz sie nie zastnawiam. No contest. Czemu to sie nazywa teraz VGX?