Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

no gosc ma racje, jak nie bedzie wielkich niespodzianek to po ch,uj na to tracic czas w nocy?

• Odpowiedzi 175
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

panowie postanowione, idę zalać pałę. nagrajcie mi to wrzućcie na vimeo. macie jeszcze tak ze 2 godzinki żeby mnie przekonać.

Opublikowano

no gosc ma racje, jak nie bedzie wielkich niespodzianek to po ch,uj na to tracic czas w nocy?

bo i tak mam ch.ujowe życie więc co za róznica 

Opublikowano

zaje.biście, że plotki o got od nich się potwierdzają, ale jednak wolf among us średniawe raczej po pierwszym epizodzie więc się nie napalam zbytnio

Opublikowano

TWD od nich swietne, ale sorry, jak nie ogarna troche gameplay'u to chyba spasuje. Kiedys mozna ich bylo tlumaczyc, ze nie maja hajsu zeby upychac zagadki do swoich produkcji i musieli sie skupic na historii, ale teraz? Kolesie praktycznie sraja kasa po sukcesie TWD a Sezon drugi to murowany hit. Jak bedzie kolejny samograj to ja tego nie wybacze mimo, ze mam preorder.

Opublikowano

w wolf among us jest jeszcze gorzej pod tym względem jak do tej pory

Opublikowano

TWD od nich swietne, ale sorry, jak nie ogarna troche gameplay'u to chyba spasuje. Kiedys mozna ich bylo tlumaczyc, ze nie maja hajsu zeby upychac zagadki do swoich produkcji i musieli sie skupic na historii, ale teraz? Kolesie praktycznie sraja kasa po sukcesie TWD a Sezon drugi to murowany hit. Jak bedzie kolejny samograj to ja tego nie wybacze mimo, ze mam preorder.

What? Co ma wpychanie zagadek do hajsu? Nie licz na to, że te następne gry będą bardziej skomplikowane. 

Opublikowano

Trey i Matt od South Parka będą wręczać nagrodę za grę roku. To jest wystarczająca rekomendacja, żeby oglądać.

Opublikowano

liczę, że wrzucą kwasa i założą sukienki wieczorowe jak kiedyś na oskarach

Opublikowano

What? Co ma wpychanie zagadek do hajsu? Nie licz na to, że te następne gry będą bardziej skomplikowane.

Sam eksajt niestety nie utrzyma studia przy zyciu a wiecej hajsu pozwala na dluzszy czas developingu, mozliwosc podejmowana wiekszego ryzyka oraz lepsze dopieszczenie gry. Tym magicznym sposobem gra ktora oryginalnie wygladalaby w ten sposob:

Rozmowa -> Gracz idzie na drugi koniec pokoju -> Rozmowa z inna osoba -> Wybor moralny -> Rinse, repeat

Moze nabrac odpowiednio wiecej mieska w tych chwilach "pomiedzy" glownymi elementami rozgrywki (czyli rozmowami).

w wolf among us jest jeszcze gorzej pod tym względem jak do tej pory

Zobaczymy. WAU jest robiony przez inny team i to od dosc dawna wiec trzymam kciuki, ze troche sie w miedzyczasie poprawili pod tym wzgledem.

Opublikowano

Dajcie linka do streama dobre duszyczki. O północy naszego czasu, tak?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

oi jaki smieszny gosc, no ja nie moge

Opublikowano

no zaczyna sie, ale (pipi)a premiera

Opublikowano

Oby pokazali Uncharted.

Nope, the order miał być ale stwierdzili, że nie są gotowi.

Opublikowano

Oby pokazali Uncharted.

Nope, the order miał być ale stwierdzili, że nie są gotowi.

Nie wiem co ma jedno do drugiego.