November 20, 201312 yr Zapraszam Was na premierę najnowszego teledysku zespołu Grimlord!GRIMLORD - NAJNOWSZY TELEDYSKOdwiedź również stronę Facebook zespołu Grimlord!
November 20, 201312 yr ha ha ha ale zabawny klip, posikałem się!!! NOT. A muzycznie to słabe i oklepane jak dla mnie. 4/10
November 20, 201312 yr kuce śmieszki wow ale muzycznie - dekada (ponad) łojenia i bieda, że rany krystusa krwawią, czy te partie hejwi czy deathowe - obydwie jednakowo marniemoże w jakimś miejscu na tej planecie miało by to sens, ale nie na tak wyiebistej scenie metalowej jak ta polska, uszanowanko
November 21, 201312 yr Zgadzam sie w 100% z TheAce...Na polskiej scenie ktora jest (pipi) silna moze byc wam trudno
November 26, 201312 yr Zadne wyscigi, ale w 2013 roku jakis poziom by pasowalo trzymac jezeli sie z tym wychodzi do ludzi.
August 2, 201412 yr Author Witam blubera, Masorza, Bienia, TheAceOfSpades'a, Soban'a i tk___tk'a Miło że znaleźliście czas aby zobaczyć videoklip i dodać swoje opinie. Czy możecie jeszcze w wolnej chwili wymienić trzy albo cztery zespoły z czołówki które muzycznie dominują w kraju według Was?
August 2, 201412 yr Decapitated, Lost Soul, Trauma chociażby jeżeli miałeś na myśli death metal. A już na pewno od was lepsi z miliard razy.
August 2, 201412 yr Dla mnie to jest taki trochę zlepek bez ładu i składu zasłyszanych gdzieś różnorakich elementów, ale oczywiście szacunek za chęci. Edited August 2, 201412 yr by Szatanek
August 4, 201412 yr Wow, 5 lat na forum bez posta i coś takiego skłania do aktywacji. Nice. Obejrzyjcie sobie trochę klipów kapeli Immortal, są znani z niedoścignionej maestrii teledysków, coś w ten deseń nabije wam rzesze fanów.
August 4, 201412 yr when the night falls a nie, to burzum a nie immortal. bardzo przepraszam. Edited August 4, 201412 yr by ragus