Opublikowano 20 listopada 201311 l Zapraszam Was na premierę najnowszego teledysku zespołu Grimlord!GRIMLORD - NAJNOWSZY TELEDYSKOdwiedź również stronę Facebook zespołu Grimlord!
Opublikowano 20 listopada 201311 l ha ha ha ale zabawny klip, posikałem się!!! NOT. A muzycznie to słabe i oklepane jak dla mnie. 4/10
Opublikowano 20 listopada 201311 l Ale kupa xD Weźcie się kuce do roboty,bo muzyków to z was nie będzie.
Opublikowano 20 listopada 201311 l kuce śmieszki wow ale muzycznie - dekada (ponad) łojenia i bieda, że rany krystusa krwawią, czy te partie hejwi czy deathowe - obydwie jednakowo marniemoże w jakimś miejscu na tej planecie miało by to sens, ale nie na tak wyiebistej scenie metalowej jak ta polska, uszanowanko
Opublikowano 21 listopada 201311 l Zgadzam sie w 100% z TheAce...Na polskiej scenie ktora jest (pipi) silna moze byc wam trudno
Opublikowano 26 listopada 201311 l Zadne wyscigi, ale w 2013 roku jakis poziom by pasowalo trzymac jezeli sie z tym wychodzi do ludzi.
Opublikowano 2 sierpnia 201410 l Autor Witam blubera, Masorza, Bienia, TheAceOfSpades'a, Soban'a i tk___tk'a Miło że znaleźliście czas aby zobaczyć videoklip i dodać swoje opinie. Czy możecie jeszcze w wolnej chwili wymienić trzy albo cztery zespoły z czołówki które muzycznie dominują w kraju według Was?
Opublikowano 2 sierpnia 201410 l Decapitated, Lost Soul, Trauma chociażby jeżeli miałeś na myśli death metal. A już na pewno od was lepsi z miliard razy.
Opublikowano 2 sierpnia 201410 l Dla mnie to jest taki trochę zlepek bez ładu i składu zasłyszanych gdzieś różnorakich elementów, ale oczywiście szacunek za chęci. Edytowane 2 sierpnia 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Wow, 5 lat na forum bez posta i coś takiego skłania do aktywacji. Nice. Obejrzyjcie sobie trochę klipów kapeli Immortal, są znani z niedoścignionej maestrii teledysków, coś w ten deseń nabije wam rzesze fanów.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l when the night falls a nie, to burzum a nie immortal. bardzo przepraszam. Edytowane 4 sierpnia 201410 l przez ragus