Opublikowano 2 lipca 20159 l GT: m0rph pl - COD AW - AC: U, AC:BF - RYSE - The EVIL WITHIN - MAX: TCoB - FORZA H2 - SUNSET OVERDRIVE - ORI & tBF Na dniach dojdzie: - STATE OF DECAY - MCC HS jest, a o wiek lepiej nie pytać - uczyłem sie Logo na pierwszych Spectrumach ;p
Opublikowano 9 lipca 20159 l GT: Mr Krzychoo - Titanfall - Sunset Overdrive - na dniach dojdzie Horza Horizon 2
Opublikowano 16 lipca 20159 l GT: badziu90 Mam hs ;-) Zakupiłem ONE zaledwie dziś, posiadam kilka gier, głównie z GOLD'a oraz EA Access. W przyszłości sporo tego będzie. Gram głownie wieczorami, nocą i w weekendy ;-)Zapraszajcie to pogramy.Posiadam też XBOX 360 i też chętnie pogram.Wiek - 24
Opublikowano 16 lipca 20159 l XOne mam od jakichś 2 tygodni, gry są i ochota do grania również GT: Skutini Wiek: Wise man HS Jest Gry: Ea Access Forza 5 CoD AW Sunset Overdrive Ryse GTA 5 Titanfall a będzie więcej co tydzień
Opublikowano 27 lipca 20159 l no hej po przerwie dawno mnie w rodzinie ms nie było gt: gwynbleeid Gry obecnie to kolekcja master szefa sunset overdrive state of decay killer instinct Titanfall fifa forza horizon 2 NA xbox będę ogrywał tylko exy więc chętnie przejdę razem kampanie w halo 5 czy pomłócę w girsy 1 Edytowane 28 lipca 20159 l przez blantman
Opublikowano 27 lipca 20159 l NA xbox będę ogrywał tylko exy więc chętnie przejdę razem kampanie w halo 5 czy pomłócę w girsy 1 Też miałem taki plan, ale zakochałem się w tym padzie - teraz PS4 robi za konsole do exów
Opublikowano 27 lipca 20159 l hehe chyba, że tak P.S jeśli ktoś zamierza męczyć multi w GoW UE i Halo 5 po premierze to dodawajcie śmiało do znajomych - jestem/będę początkujący, więc możecie liczyć na łatwe fragi ;P
Opublikowano 28 lipca 20159 l Witam zielonych braci. Korzystając z okazji zaopatrzyłem się w ONE, na razie będzie tylko i aż Horizon 2. Zapraszam do dodawania: REZOK PL
Opublikowano 29 lipca 20159 l Witam. GT: Pawelec80 GRY: Titanfall, Battlefield 4 , EA Access, GOW:UE GOLD: Jest HS: Jest
Opublikowano 30 lipca 20159 l Witam zielonych. GT : Gerlyver GRY : Titanfall, Forza Horizon 2, EA Access,AC Unity, Dying light,za miesiąc GoW remaster. Gold : jest. Hs: jest. Zapraszam do wspólnej gry,większość znajomych ma PS4,więc może tu uda znaleźć się trochę tego słynnego community Edytowane 30 lipca 20159 l przez kostek941
Opublikowano 30 lipca 20159 l +1 GT: xZPFxBarteq GRY: brak, GoW: Ultimate na premierę GOLD: brak, będzie jak GoW przyjdzie HS: Jest
Opublikowano 31 lipca 20159 l Cześć! gamertag: KostekWillemann gry: W3, w drodze: FH2, GoW:R, EA access Gold - jest HS - co to jest? haha! Edytowane 31 lipca 20159 l przez Banny
Opublikowano 31 lipca 20159 l Headset Nie wiem po co ludzie to piszą skoro jest w każdej konsoli Edytowane 31 lipca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 sierpnia 20159 l GT: Slupek Gry: na razie tylko/aż Forza Horizon 2 do premiery mesjasza (Girsy) Gold: jest
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l GT: Paolo de Vesir Gry: Forza 5, Halo:MCC, Sunset Overdrive, Titanfall. Za kilka dni RareCollection, z końcem miesiąca kupuję Gearsy. Lubię co-op. Gram w zasadzie kiedy tylko mogę, ale najlepiej wieczorem. Golda mam, hs również i w zasadzie to tyle. Pozdrawiam!
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l GT: theNemesisUS GRy: Sunset, KI, Ryse, Dead Rising 3 Golda nie mam jeszcze, hs jest. Edytowane 14 sierpnia 20159 l przez Nemesis
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Witaj Nem, miło że dołączyłeś btw powinieneś mieć 14 dni golda wraz z konsolą Edytowane 14 sierpnia 20159 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l WitamWiec i ja się dołączę mam konsolę od tygodnia GT - hiszpannsonPLCo do gier jak na razie - TITANFALL , HALO MCC , i dziś Forza horizon 2
Opublikowano 15 września 20159 l elo, GT - BishonenPL Forza, Destiny i niedlugo wszystko inne co warto
Opublikowano 23 września 20159 l To i ja nareszcie witam gt: SergiuszM HS & Gold jest gry: Sunset, Forza 6