Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Polecam portal olx, Final za 50zł. Trochę mnie poniosło ostatnio, przez najbliższe dwa miesiące nie kupuje żadnych więcej gierek tylko przechodze backlog z ps3/ps4 i wprzedaje.

10y3s5e.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Polecam portal olx, Final za 50zł. Trochę mnie poniosło ostatnio, przez najbliższe dwa miesiące nie kupuje żadnych więcej gierek tylko przechodze backlog z ps3/ps4 i wprzedaje.

Ile dałeś za frontiera?

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Jaki stan plyt tego FF9?

Opublikowano

Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olx

Do tej pory sie nie nacialem, koles sprzedaje jeszcze błotnik do bmw, swiecace spodnie, swiecznik i lustro.

Płyty maja ryski, ale nie ma tragedii, działają, a ja nie mam parcia na stan igła.

Opublikowano

Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olx

Ja tam sporo rzeczy tak kupiłem i nigdy problemów nie miałem.

A niezłe okazje można znaleźć.

Opublikowano

Ja tez, z ostatnich wlasnie game boy advance sp  i to final fantasy. Wszystko elegancko wyslane, dobrze zapakowane, lepiej sie robi biznesy niz na allegro. 

Opublikowano

Kilka lat temu, przy jednej z przeprowadzek, sprzedałem swoją świetną kolekcję SEGA Mistrzowski System razem z wuchtą oboxowanych gier. Myślałem, że nigdy nie wrócę do tej platformy, ale jak udaje się kupić jeden z najdroższych i najrzadszych tytułów, to człowiek się zastanawia nad kolejnym podejściem do SMS.

ItVPRJ5.jpg

Tak, też byłem zdziwiony, że klon PuyoPuyo może tyle kosztować

Opublikowano

Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku.

1aJ5u7e.jpg

Opublikowano

W oczekiwaniu na Xenoblade trochę cyfrowego dobran a Xbox One :)

9scevq.png

incr48.png1z1wgm0.jpg

i dzisiejszy randomowy zakup, było taniutko, to wziąłem :dunno:

j6savo.jpg

Opublikowano

Pierwsze obczyźniane zakupy:

n4v995.jpg

Opublikowano

Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku.

1aJ5u7e.jpg

Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie.

Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015.

Christina <3 :D

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Kupiłem, przetestowałem i działa super:

z oficjalnej strony xboxa za 89zl czy gdzies indziej?

Opublikowano

Różne rzeczy można mówić o N, ale wyciągać kasę potrafią jak nikt.

X41LN5n.jpg

Opublikowano

Xenoblade wreszcie doczekałem się premiery. Będzie grane w święta :banderas:

11222797_1066612166711990_1560729681455212308644_1066612143378659_23020399913794

Teraz proszę o plusiki a w spoilerze troszkę raka :>

12308724_1066611273378746_86948556872717

Oprócz tego skorzystałem z wyprzedaży steam i dokupiłem sobie Stanley Parable, age of empires 2 hd, Gemini Rue, Rise of Nation: Extendend Edition i Deus Ex Human Revolution Directors Cut. Wszystko za 5 euro plus sprzedaż kart. PC takie dobre. No i Ori na Xbox live w promocji.

Zapasy growe na zimowe miesiące porobione :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

1aJ5u7e.jpg

Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie.

Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015.

Christina <3 :D

Taki mam zamiar, ale najpierw skończę pierwszego Phoenix Wrighta na 3DSie, bo zacząłem w niego grać wcześniej (oczywiście nie jest to moje pierwsze podejście do PW). Co do Steins Gate to w gierkę nie grałem, tylko widziałem anime (rewelacja). Gra podobno GOTY, więc jestem dobrze na nią nastawiony. Niestety musi poczekać jeszcze chwilkę w kolejce. :)
Opublikowano

@blantman  :whyyy:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co Xenoblade miałem nie kupować ? :> Jeżeli chodzi o raka to wszystko wymiana (Cod ), używka (AC) bądź przecena nic za full price :)

Opublikowano

dałbym plus gdyby tylko bylo to xeno :Coolface:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja na Xeno jeszcze czekam. Paka niby wysłana, ale brałem paczkomatem, więc pewnie jutro będzie. Project Zero też odbieralem w sobotę po pracy. :)