Opublikowano 13 listopada 20159 l Miałem już nic nie brać w tym miesiącu, ale jak pojawiła się okazja by kupić w normalnej cenie to jak najbardziej skorzystałem.
Opublikowano 13 listopada 20159 l ostatnie dwa miechy to u mnie masakra w życiu nie wydałem tyle na gierki jak przez te dwa miechy. do tego jeszcze ps4, złoma x360, i pare innych gierek cyfrowo
Opublikowano 13 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będzie grane w survivale kiedyś
Opublikowano 13 listopada 20159 l Skromniutko dziś (no, pad w sumie ze wczoraj jest): Padzik od usera Wjechu, polecam serdecznie kontrahenta. Guitar Hero kupiłem bo było tanie (279.99 złotówek, jak za darmo) na cdp.pl. Jeszcze w skrzynce znalazłem awizo na dwie paczuszki z Japonii szkoda, że poczta dopiero w poniedziałek czynna. Edytowane 13 listopada 20159 l przez ping
Opublikowano 13 listopada 20159 l Szkoda, ze sprzedajacy nie zamiescil takiej informacji. Nie kazdy zna oznaczenia etykiet gier.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Nowe japońskie nabytki:> Edytowane 14 listopada 20159 l przez Woodknight
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ms taki dobry, dał do pudełka z nowym tomb raider, naklejki, golda i plakat :-D
Opublikowano 14 listopada 20159 l Jak za taką kasę to jak za darmo tym bardziej,że stan sprzętu jest sądząc po zdjęciach bardzo dobry.
Opublikowano 14 listopada 20159 l ale by sie pogralo w klasycznego Street Fightera na takim sticku, plusik leci
Opublikowano 14 listopada 20159 l Zagramy jeszcze raz na XOnie A Pixela pierwszy raz dorwałem w Londynie i w ogóle pierwszy raz jak dla mnie. Poczytam na kibelku
Opublikowano 14 listopada 20159 l Czy na tym Fable jest jakaś folia? Nie zdzierżyłbym pudełka obklejonego tymi poje.banymi najklejkami.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No więc miałem dziś wolne w pracy, nudziłem się i postanowiłem przejechać do euro rtv