Opublikowano 2 grudnia 201311 l W sumie dopiero po tych zdjeciach widac, roznice pomiedzy FM4, a 5. Fajnie wyglada brud na Abarth 500
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Autor Szaleństwo...mając w pamięci wielki skok między FM2 a FM3 ciekawe jak to będzie wyglądać w FM6 :o
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Mnie cały czas zadziwia jak dobrze udało im się oddać różne rodzaje pokrycia karoserii - matowa farba mi się najbardziej podoba.
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Ja własnie uważam, że matowa wygląda słabo. patrzac na niektore zdjęcia mozna czasami pomylić grę ze zdjęciami z reala. natomiast na tych z matową farbą od razu widać, że to gierka.
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Nie będę wszystkiego kopiował, ale rzućcie okiem na tekstury różnych materiałów: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=94112575&postcount=528 Edytowane 19 grudnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 czerwca 201410 l to zależy od toru, taki Sebring czy Road America wygląda jak Forza 4 FullHD, ale już Spa, Long Beach, Nurburgring, Praga czy Alpy naprawdę super.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l :O Myślałem, że ty dla jaj wrzuciłeś tutaj zdjęcie z prawdziwego świata, a to z gry :OOOO