December 6, 201312 yr Może rozpocznę temat z fotkami z GT6 dwiema zrobionymi na szybko, żeby zobaczyć nowe lokacje Edited December 6, 201312 yr by Bartg
December 7, 201312 yr Timmy, pierwsze zdjęcie robi wrażenie... Świetnie komponuje się ten samochód na tle gór...
December 9, 201312 yr przyznam szczerze, że jeszcze do końca tego trybu nie rozgryzłem, ale staram się :> Edited December 9, 201312 yr by kobe47
December 9, 201312 yr Author Druga fota z Lancerami miazga :O Miniaturka wygląda jak normalne zdjęcie zrobione gdzieś na torze.
December 14, 201312 yr Zdjęcia robione z powtórek są OK, ale te z photomode to jakaś porażka, jakby te modele samochodów były wklejane w paincie. Nie da się na to patrzeć
December 14, 201312 yr Zdjęcia robione z powtórek są OK, ale te z photomode to jakaś porażka, jakby te modele samochodów były wklejane w paincie. Nie da się na to patrzeć :confused: Właśnie miałem to samo napisać. Pierwsze foty, które wrzucał Bartg kują plastikiem strasznie... Gdyby to był jakiś ogólny temat to powiedziałbym, że to bank photomode z FM.
December 15, 201312 yr Author Zgadzam się, że lokacje dostępne w photomode wypadają strasznie sztucznie, tak jakby nie miały teog samego oświetlenia, które jest podczas wyścigów,.
February 18, 201412 yr To ja dorzuce co można osiągnąc z GT6 i odrobiną post processingu: Schultze Motorsport Nissan GT-R Gran Turismo 6 by dempsej, on Flickr