Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz...?

Featured Replies

Opublikowano

Obecnie tylko onine'owa zabawa w Splatoonie (siedzę w A+ i staram się wrócić do S) i Mario Kart 8 (mam prawie 10000 punktów i to mój poziom, więc po prostu sobie jeżdżę). Planuję zacząć od nowa Xeno X, bo myślę, że warto. a chciałbym też zajrzeć do Virtual Console i zapoznać się z Final Fantasy Tactics Advance.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 53,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ekhem...nie chce sie czepiac ale piszemy "także".

• Gram w "Kupic Wii U czy nie?"

• Wróciłem do ogrywania Mario Kart 8 po zakupieniu Season Passa. Gram multika z bratem na splitscreenie. Powiem tak: nie było i nie ma gry która dostarczalaby więcej frajdy w tym roku, a przynajmniej z

Opublikowano

Jako odskocznie od Xeno zabralem sie za pierwszego Metroid'a na przemian z pierwsza Castlevania. Te skoki z Castlevani to jakas masakra. Nie da sie skorygowac kierunku nawet o milimetr. Trzeba zacisnac zeby. 

Opublikowano

Mocarne combo: Captain Toad, Mario Kart 8, Fast Racing Neo, Lego City Undercover i Paper Mario z Virtual Console

Opublikowano

Kocham Tekkan Tag Tournament 2 i Mario Kart 8 online w sieci! Serwey dobre i dużo ludzi chętnych do gry!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Deus Ex Human Revolution. Trzeba ograć jeszcze raz przed Mankind Divided, a coraz mniej czasu.

Świetna konwersja na WiiU muszę powiedzieć. Padzik idealnie sprawuje się jako mapka i do czytania wszelkich ebooków czy maili.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od kilku dni Earthbound 1/2 na przemian krotka przerwa od Xeno X. Co by nie mowic grywalne jest jak diabli a Nes'owa grafika wywoluje nostalgie.

Opublikowano

Ja gram w Earthbound ze Snesa i gra jest tak świetna, że łudzę się, że Nintendo da nam Mother 3 w Virtual Console na pożegnanie dla wiernych fanów

Opublikowano

Sonic Lost World - zjadliwy, wygląda bardzo ładnie ale widać że nie tworzyła tego ekipa Sonic Team bo sterowanie to żenada, która odbiera całą frajdę z grania i potrzeba nie raz wiele cierpliwości aby załapać dlaczego jest tak a nie inaczej. Tak czy siak do Colors, Unleashed i Generations to  on się nie umywa. 

Opublikowano

Przysiadlem "na powaznie" do New Super Mario Bros U/Luigi U. Jestem pod koniec lodowego swiata Mario. Gra daje popalic albo ja nie umiem skakac. Jak dodatek z Luigim ma byc trudniejszy to sie niezle napoce. 

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...