Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem o co kaman, ale dostałem od MS na PM kolejne kody na wszystkie części Girsów poza tymi co były w pudełku z grą :P

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 254,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

To trzymajcie bo pewnie zaraz sie ktos zapyta czy sa jakies kody na zbyciu :P

Opublikowano

Cyfrowo to ja całą serię mam już ze 3x

Opublikowano

Ja nic nie dostalem ponownie :dunno:

Anyway... 66 fragow naklepalem w tym meczu :xboss:

Opublikowano

Kampania na hardkorze skonczona. Klimatem i swoja ''kameralnoscia'' najbardziej przypomina jedynke ale co sie dziwic jak tutaj mamy poczatek nowej trylogii. Ciekawy jestem czy w nastepnych czesciach zobaczymy juz konkretna wojne, roboty vs swarn i my w srodku tej burzy (doslownie i w przenosnii) a nie tylko my vs cala reszta. Ogolnie kampania jest spoko zrobiona, jest kilka milych dodatkow ale jest ich za malo i slusznie sie w reckach dostalo za zbyt duza konserwatywnosc w rozgrywce.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Troche spoilerow, polecam obejrzec jak macie kampanie za soba:

Opublikowano

Pękło nie dawno 1000 wyświetleń, to lecimy z kolejnym z montażem. Zapraszam :)

Opublikowano

Dokładnie tak :D Nie no gram na telewizorze 32 cali bez żadnych wspomagaczy :D Tylko padzik za 6 stówek xD

Opublikowano

Ja też mam taki za 6 stówek  u mnie na TV to tak nie wygląda :<

Edytowane przez Soul

Opublikowano

chory poyeb :obama:

Pytanie mam, w 40 sekundzie robisz wyjscie zza rogu z gnaszerem w ryj, jak to dziala? Zawsze jak probuje wyjsc zza rogu strzelajac to najpierw wychodzi, konczy sie animacja i dopiero moge strzelac, u ciebie praktycznie na raz wyjscie i strzal jest.

Opublikowano

na monitorze z naklejoną kropką po środku

mam nadzieję że pomogłem !

Niewiele by mu to pomogło, GoW4 ma chyba barrel aim?

Opublikowano

na monitorze z naklejoną kropką po środku

mam nadzieję że pomogłem !

Niewiele by mu to pomogło, GoW4 ma chyba barrel aim?

w GOW: ue było inaczej, nie?

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Tak, bo w oryginalnych Gearsach było tak, że pociski leciały zawsze w centrum ekranu (z wyjątkiem sytuacji gdy lufa styka się z modelem postaci przeciwnika). Od dwójki zmienili na barrel-aim, czyli pociski wylatujące naturalnie z lufy.

Opublikowano

Tak sie zachowuja zwyciezcy, pelna profeska, elegancja francja xd