Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ciekawe czy działa share play, znajomy w grudniu kupuje konsole i trzeba go jakoś namówić na PESa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zagrałem kilka meczy w sieci. Gra się świetnie. Niepokoi mnie, że na te 5 meczy nikt nie strzelił gola z za pola karnego. Siadają strzały z daleka czy jak w 14 ni hooja? siadaja pieknie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Gameplay na PC to to samo,ale ta grafika to żart,jest jeszcze gorzej niż w 14. Sorry,ale ja tego w takiej formie nie kupię. Edyta - Dodam,że wszystko na max detalach. Zdjęcie gówna obesranego Zdjęcie gówna obesranego Serio, z ręką na sercu gameplay jest taki sam jak na PS4/XO? MUSZE WIEDZIEĆ! Grafa mnie nie interesuje, nie jestem konsolomaniakiem Pamiętaj, że ta odpowiedz zadecyduje o tym czy wydam na PESa 1750 zł czy 109 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kałach 87 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zagrałem kilka meczy w sieci. Gra się świetnie. Niepokoi mnie, że na te 5 meczy nikt nie strzelił gola z za pola karnego. Siadają strzały z daleka czy jak w 14 ni hooja? siadaja pieknie!!!!!!!!!!Odpalam trening na superstar i gk cyborg. Nic mi z daleka nie siedzi. Online gk na jakim poziomie sa ustawieni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 wczoraj gralem tylko offline i na poziomie jednym nizej i pare bramek z 20metrow strzelilem, przewaznie szczurki przy slupku ale nie bylo problemu, tak samo zreszta jak w demie, petarda po oknie mi jeszcze nie wpadla ale w sieci mozna znalezc pelno filmikow jakie piekne bramki padaja - moze na bramce ci Noyer stoi w tym treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kałach 87 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Courtois na nizszych poziomach wpadaly i w 14 z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dajcie spokoj z Neuerem. Wczoraj Polska-Niemcy na 2. najwyższym poziomie, 16 strzałów w światło bramki zazwyczaj z pola karnego i poszło dopiero w doliczonym czasie. Ale jedno powiem - w kazdym PESie, wlacznie z obecnym - tylko tu autentycznie jest podnieta z bramki i emocje typu "Łojezu, nie szczelił, ja(pipi)ie" lub "Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest". Bezcenne i tylko w PES. Cytuj Odnośnik do komentarza
xMatinx 36 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Z daleka sporo goli wpada i to takie przewaznie ze... Szczena opada. Gra na serio robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wam online tez nie działa na ps4? wyklikane z BlackBerry Cytuj Odnośnik do komentarza
Mariu 3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pobrałem właśnie. Kurde jest super. Wszystko takie wyważone. Emocjonujące mecze. Naprawdę jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 pyerdolone złodzieje z Sony, kupiłem preorder na ps3 i ni (pipi)a nie da sie pobrać, dzwoniłem do nich i najpierw gadał że dziś powinno być ok a potem że się skomplikowało i że w ciągu 14 dni zwrot kasy!!! ja chyba śnię preorderowiec zagra nie 1 a ostatni! co gorsza problem jest globalny!!! KUR.WA!! Cytuj Odnośnik do komentarza
iDAK 44 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wam online tez nie działa na ps4? wyklikane z BlackBerry Na Xone online pięknie śmiga, tylko jak na razie garsta ludzi w lobby. Głównie niemcy, włosi. W sumie liczyłem się z tym, że większość będzie ogrywać wersję PS4. Przeważnie sam hostuje mecze, bo jak widzę janusze co ustawią po 10minut, to nawet nie wbijam do takiego pokoju. To nie fifa, że jednym gościem na sprincie przechodzi się pół boiska i wyniki hokejowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zagram dopiero za tydzień pewnie. Konsola chodzi coraz głośniej, już prawie jak suszarka momentami, sklep na nową nie wymieni bo nie ma. Albo serwis (odpada) albo zwrot kasy ale po tygodniu dopiero Gość oddał kasę od razu i wracam z euro z białą ps4 a pesik juz czeka w domu, szkoda że rano do pracy ale jutro zarwe nockę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czekanie na swoją kopię jest trudniejsze niż myślałem. Przynajmniej mogę sobie powspominać stare czasy ISS/PES Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 skonczylem wlasnie testowac z Dave'm po sieci - 4 meczyki, sprawdzone kilka ustawien, w zwyciestwach remis po dwa + piekna bramka Czezkiego z wolnego. Niestety oboje mamy pewne obawy co do gry po sieci - cos ewidetnie zmienili wzgledem dema gdzie obrona trzymala napastinikow fantastycznie krotko i grala czujnie i blisko bramkarza. Teraz jesli nie bedzie sie bawic z defensive line ustawiona na minimum i manualnie nie wracalo sie obrona z guzikiem tył na krzyzaku lub w przelaczeniem na ostatniego to z gry w sieci robi sie po prostu pes2013 - wesole bicie prostopadlych czy to dolem czy gora na szybkich napadziorow. jutro kolejne testowanie, na razie jest spore ziarno strachu, pewnie da sie to jakos ustawic, nie jest tak tragicznie jak w pes2013 ale na pewno cos pozmieniali wzgledem dema pod tym wzgledem, gralem z kumplami na jednej konsoli i tak tyle prostopadlych na sam na sam nie przeszlo co dzis podczas tych 4 meczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kałach 87 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja mam tylko jedno ale: strzaly z dystansu nie wchodzą. Na 15 meczy w sieci nikt mi nie srtrzelil z za pola karnego. Mi tez sie nie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mariu 3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Mi dzisiejszy ładnie weszło Pogba i Krosem. Fajne akcje można robić. Jestem mega pozytywnego zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 to uczucie gdy próbujesz wymusić karnego nurkowaniem z L3+R3+L1+L2... polecam robić na znajomych jest kilka rzeczy do spatchowania - stamina jest popsuta, CR7 na czerwonej strzałce po 45min ma pół paska, po 60min ma 0, to jest do wymiany ; nie podobają mi się te linie strzału przy wolnych i kornerach straszny easy mode, no i knuckle wchodzą jak zawsze reszta to już czysty miód od kubusia puchatka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jeśli jest tak jest w demie, to po prostu należy mniej używać sprintu. Robiłem testy w demie na kilku graczach, czym więcej duszenia sprintu ( tyczy się to też pressingu) tym szybciej pasek leci. Odpowiednio używając nawet Pirlo nie będzie miał pod koniec meczu pustego paska. Cytuj Odnośnik do komentarza
basuthc 4 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Panowie mam pytanie jak wam chodzi gra online z innym graczem gra wam przycina czy płynnie chodzi ja mam problem poniewarz mam opuzniana reakcje zawodnika w grze na to co robie na padzie wsciskam przycisk i mam jakies pol sekundy moze troszke mniej opuznienie w stosunku co robi moj gras zna ekranie mowie o wersji na ps3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Po pierwsze - tu nie ma pytania. Po drugie - za dużo thc, za mało słownika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Moje pierwsze 2 gole vs com na poziomie superstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) dostałem Zlatana z day1 preordera do myClub, może być ^_^ co do tej staminy to testowałem to Neymarem teraz - nie biegałem nic i zostaje 1/4 paska na koniec, Konami chciało dobrze ale przesadziło w drugą stronę, norma naprawią w 5tym patchu :] w spisie controlsów wyłapałem masę rzeczy której sobie nie przypominam żeby była wcześniej : - pass feint bramkarzem (X w momencie rzutu piłki), można markować wyrzuty myślałem że to popsuta animacja - high pass R2+(), taka zawiesina typowa, dłużej leci, do tej pory znałem tylko high crossy z R2 teraz zwykłe górne piłki też są takie - potrojenie w obronie (!) , 2x [] i trzymać kwadrat, ściąga 2 lub 3 do jednego gracza, to już wiem jak blokować koksów - łapanie na offside to teraz 2x w stronę bramki przeciwnika na krzyżaku, fajowe ten PES miażdży mi mózg :<> Edytowane 13 Listopada 2014 przez nero2082 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 jak gralem z Czezkym to mimo ze nie lagowalo to jakos rozgrywka chodzila slamazarnie jak gralem przez quick match z jakims randomem to chodzilo perfekcyjnie jak w singlu nie wiem od czego to zalezy,aaa i mi i Dave'wi caly czas czy w singlu czy w multi przy wlaczonym necie co pewien czas gra klatkuje, odlaczenie kabla sieciowego rozwiazuje sprawe ale to nie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nakrecam się na tego pesa okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi